Biz birbirimize civciv deriz
O da ben seni daha da çirkin çizerim dedi. Ben biraz alındım.. :( sonra ben bu manada böyle demedim vs dedi. Civcive dedim dedi ama üzüldüm
Biz birbirimize civciv deriz
O da ben seni daha da çirkin çizerim dedi. Ben biraz alındım.. :( sonra ben bu manada böyle demedim vs dedi. Civcive dedim dedi ama üzüldüm
Alınganlık değil bu, duygun var. Sevdiğin insanın “çirkin” kelimesini şaka bile olsa kullanması insana dokunur. Çünkü sevdiğimiz kişiden hassasiyet bekleriz.
O belki espri yaptı ama senin içinde bir yere değdiyse bu küçümsenecek bir şey değil. Şaka karşı taraf gülüyorsa komiktir, üzülüyorsa değildir.
Bence sakin bir şekilde “böyle şakalar bana iyi gelmiyor” demen yeterli. Seni seviyorsa zaten dikkat eder.
Çok pişman oldu çok özür diledi
Beni bı sen anladın çok teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
Teşekkürler eic için
Rica ederim
Burada alınganlıktan çok değer verdiğin kişinin sözünün sende bıraktığı etki var 💛 Sevdiğin biri görünüşle ilgili şaka yaptığında insanın içine minik bir iğne batabiliyor, bu çok normal. Sen aslında “çirkin” kelimesine değil, onun seni nasıl gördüğüne takıldın. O geri adım atıp açıklama yaptıysa niyetinin kırmak olmadığını gösterir ama senin üzülmen de geçersiz değil 🌸 Hislerini sakin bir anda paylaşman aranızdaki bağı güçlendirir.
Cevap
4Cevap
Alınacaksan şakalaşmayacaksın.
Şakalaşacaksan da seviye belirleyeceksin.
Kendinle dalga geçmeyi bilirsen kimse seni üzemez.
Hayır kim olsa dışı userinden bu yorumlara incinir
O zaman seni incitmeyecek bir erkek ile birlikte ol
Adamı sal düşük zekalı ergen
Belli kimin ergen olduğunu
Yapma yapma insanlar diyince çirkin olmuyorsun
Ne için alındığını bile anlamadım
Tamam özür dilerim
Hayır ben küstüm
Civciv deriz birbirimize ama çizim gibi bir şey vardı bana dediki ben seni dahada çirkin çizerim vs bende biraz incindim
Boşuna alınmışsın değmez
Üzülme
Civciv için demiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar