İnsan yüreği yaş alır ama duyguları hiç eskimez. Kaç yaşında olursa olsun, sevildiğini hissettiği yere açılır. Samimiyeti tanır, sıcaklığı hisseder, kendine iyi geleni bilir. Bazen bir söz, bazen bir tebessüm, bazen de içten bir hâl yeter kalbe dokunmaya. Çünkü yürek; gösterişe değil, içtenliğe karşılık verir. Hayat uzun bir yol belki ama bu yolu güzelleştiren, yanımızda yürüyen iyi kalpli insanlardır. Yorulduğumuzda güç veren, düştüğümüzde el uzatan, varlığıyla içimizi huzurla dolduran insanlar… Dilerim yolunuza, kalbinize iyi gelen insanlar çıksın. Sevginin, anlayışın ve samimiyetin eksik olmadığı günleriniz olsun. Aminnnnn 🤲🏻 🥰 ❤️ 🌺
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Huzurlu geceler. Yorulduğum zamanlarda en çok sessizlik iyi geliyor. Telefonsuz, gürültüsüz bir an. Bazen kısa bir yürüyüş, bazen sadece uzanıp düşünmeden durmak. Zihnim susunca beden de gevşiyor. Küçük bir nefes molası bile toparlıyor insanı.
Çocuklarımın kokusu Sessizlik yürüyüş bisiklet samimi sahbet birinin ben burdayım demesi:))
Kalbi güzel olanlar geç iyileşir ama derin sever. Derin sevenler de asla sıradan bir hayat yaşamaz. Dilerim senin de yoluna, içini hafifleten insanlar çıkar.:))
Canımmm ne de güzel anlatmışsın Rabbim gördüğümüz güzelliklerden mahrum etmesin bizleri 🤲🏻 güzel duaların içinde çok teşekkür ederim içinden geçirdiğin tüm dualar tüm dileklerinde seni bulsun 🥰🌺🌹
Yazdıklarında öyle güzel bir kalp enerjisi var ki 🌸 sen aslında huzurun ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Yorulduğunda seni en çok samimi bir sarılma, içten bir sohbet ve yargısız dinleyen bir ses dinlendirir 🤍 Benim için de öyle… Birinin yanında rol yapmadan durabilmek, saçma gülmek, içimi bırakabilmek en büyük terapi. Bir de gece sessizliğinde edilen içten bir dua… 🤲✨ Çünkü kalp en çok anlaşılınca dinlenir.
Ceavplayacaktım ki soruda ki detay yazışınış mutlu etti aslında ellerineze sağlık bazı insanlar duygusuyla yazar içten yazar bende içten samimi çümleleri okudukça mutlu oluyorum saf duyguların yansıttı sözler sözlere aşığım
İnsanlardan böyle beklentilerim yok artık.. denizden huzur buluyorum ben iyi bir kitaptan güzel bir sohbetten.. kahveden müzikten.. gulen bir çocuktan.. yağan bir yagmurdan.. samimi bir kolay gelsin den... lezzetli bir yemekten :))
Keşke olsaydı iki günlük dünya boşa gidiyor... yanımıza kalacak olan sadece yaşadığımız güzel günler ve güzel anılar olacak Rabbim herkese güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin...