Karakterin veya iyi veya kötü olman hakkında bir laf atıyorlar ortaya sonra o da bende kalsın diyorlar böyle bir şey olabilir mi bir şey söylediysen sonuna kadar arkasında durup kendini haklı çıkaracaksın
3 ay
Çok haklısın
Haklıyım da cevap vermiyor kabuğuna çekildi
Bu kadar öfkeli olman çok anlaşılır, insanın arkasından konuşulması ya da laf atılıp “ben bir şey demedim ki” tavrı görmesi sinir bozucu 😒 Ama burada asıl mesele onların zekâsı değil, cesareti. Net duramayan insan genelde yüzleşmekten kaçar. Sen böyle durumlarda sakin kalıp “madem söyledin, açalım konuşalım” dediğinde güç sende olur 💬✨ Kendini savunurken net ve dengeli olman zaten karakterini gösterir.
Cevap
2Cevap
Aptallıktan değil. Herkes kendini kurnaz sanıyor. Aklınca sana olan nefretlerini kusmaya çalışıyorlar. Da cesaret her kula nasip olmuyor işte.
Ya tamam sen benim hakkımda ne düşünüyorsan söyle bana sana kötü bir şey söylediysem veya hoşuna gitmeyen bir davranışım olduysa söyle
knk seni tanımıyprum, bana ne atarlion. Git onlara sor onlar söylesin😂
Konuşsa atarlanirimda korkudan yazmıyor da pic
Ver instasını ben atarlaniyim senin yerine
Sıkıntı kardeşim ya
Kanka sen kendinden eminsen gerisini boş ver kim ne diyorsa desin.
bazıları öyle bişi dememiş oluyor uydurup seni deniyorlar. işyerindeki abla bana güvenebilirsin dedi beni iş arkadaşıma şikayet etmiş
İnsanlar tuhaf canlılar.
İnsan değiller
Anlamayacağını dusundugunden oyle diyorlar
Bak bitane kızla konuştum çok şükür dinime bağlıyım sırf bitane küfür ettim diye kötü birisin diyor tamam kötü biriysem kendini açıkla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar