Allaha söz verdim ama tutamadım ve yine tövbe ettim bu sefer yapmıcam sadece bir kere hata yaptın bidaha olmucak başka ne yapabilirim. tövbem kabul olur mu?
Çok kötü hissediyorum kendimi
Çok kötü hissediyorum kendimi
Şirk dışında işlediğin her türlü günaha tevbe kapısı açık. Ve sürekli tevbe edip aynı günahı işliyorsan pişman olup günahı bırakana kadar o günahı işledikçe tevbe et bunda birşey yok. 100 kere de olsa 3 bin kere de olsa bırakana kadar anladın mı
anladım saol ama ben bikere yaptım hata bidaha olmucak şeytana uydum bikere
Allaha şirk koşmak ne haddimize
Sen Allah'ı insanlar gibi kusurlumu zannettin onun her sıfatı sonsuzdan da ötedir affetmede buna dahildir.
tövbe ettim sadece bir kere oldu işte
Merhametlilerin en merhametlisi ' nden hiç bir zaman umudunu yitirme yürekten ve gönülden sıkı bir tövbeni et ve estağfirullah el aziym de o her zman kuluna açık bir kapı bırakır , inşALLAH affeder
çok doğru dedin
Cevap
4Cevap
tövbe kapısı kapanmaz samimi ol yeter ve Allah'ın örttüğü günahını kimseye anlatma
Sadece bir kere tutmadım sözümü ve artık onu yapmıcam dedim ve yapmıcam
Allah bağışlayıcıdır kardeşim
sadece bir hata yaptım bidaha olmucak zaten inşallah kabul eder tövbemi
sen samimi ve içten gelen şekilde tövbe et Allah kabul eder
inşalllah kardeşim
Allah dualarını kabul etsin kardeşim iyi geceler
saol seninde
Verdiğin söz ne hakkında?
+18
Zina mı?
+18 video
Nefsine yenik düşüyorsun affeder ama kul hakkı ile ilgili yapman gereken bir şey vardır yapmazsın sıkıntı.
Yani bazı sözler tutulmalı ve hatta bence hiç bir zaman kesin yapacağım vs diye söz verme çünkü vebali oluyor valla.
Video izledim tövbe ettim 2-3 gün sonra yine izldeim şimdi yine ettim bidaha olmucak güveniyorum kendime nefsime yenildim sadece bir kere
Etme bir daha bunun önüne geçemezsin.
nasıl
Söz verme yani söz vermek yerine inşallah yapmayacağım de.
yapmıcam bidaha diye tevbe ettim
İyi demişsin söz verme çünkü duramıyoruz sözümüzde ve yük altına giriyoruz.
Dikkat et.
ama ilk hatam ve kendime güveniyorum bidaha olmucak inşallah affeder allah
İnşallah.
çok saol abi herşey için hayırlı geceler
Sağol kardeş sana da.
Ceheneme gidicen qnq
içim rahat değil işte :((
deme öyle kurtuluş vardır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar