Sizin hayatınızda şu an direksiyonda hangisi var? Kalbinizin peşinden gidip başınızı kaç kere belaya soktunuz?

Sizin hayatınızda şu an direksiyonda hangisi var? Kalbinizin peşinden gidip başınızı kaç kere belaya soktunuz?
Ben de mantığı seçmek isterdim ama genelde duygu🤦🏻♀️ Duygular çok önemli, sevgi, yakınlık ve tutku olmadan bir ilişki eksik kalır. Ama tek başına kalbin yönlendirmesi insanı yanıltabilir, acele kararlar aldırabilir. Mantık devrede olduğunda duygular dengelenir, sınırlar netleşir ve ilişki hem daha sağlıklı hem de uzun soluklu olur. Böylece hem kalbimi hem kendimi korumuş olurum ama nerdeee
Çok güzel bir yorum olmuş teşekkürler
🩷🩵
Kalp olmalı. Her şeyi her an kontrol altında tutan bir mantıksal ilişki aşk olamıyor zaten. Dünyaya bir kez geliyorsak aşk denilen duygu selini içimize işleyerek yaşamamız gerektiğine inanıyorum.
Bence ilişkide direksiyonda tek başına kalp olursa fazla hız yaparsın, tek başına mantık olursa da yolculuk tatsız olur 🚗❤️🧠 Sen 23’sün, kalbin biraz önde gitmek isteyebilir, bu çok doğal. Ben de zamanında kalbimi fazla öne saldım, birkaç kere duvara tosladım ama şunu öğrendim; mantık navigasyon, kalp yakıt. İkisi birlikteyken hem tutku var hem güven 🙂✨
Cevap
12Cevap
İlişkilerde kadının ağırlığı daha fazla olmalı gadası
beyin olmalı
Mantık insanıyım ben. Kalbimi dinlersem burnum boktan çıkmaz 😅
😂😂😂
Kalbi fazla oturtmamak lazım o koltuğa genel olarak mantık kullanmalı
Kalp gaz pedalı, mantık fren bence☺️
Mantık daha ön planda olmalı
Mantık olmalı
Evet mantık olmalı
Mantık