Benim arkadaşımın eski nişanlısı bana Melike ben sana aşıktım seni kıskandırmak için Selim'le nişanlandım dedi. Ve bana Kutsi'nin İlanı Aşk şarkısını gönderdi. Ben çok sinir oldum.
3 ay
Sinir olmaz mıyım tam bir kepazelik resmen. Kendi oyunu için başka birini kullanıp üstelik bunu utanmadan sana itiraf eden birinin ne kadar bencil olduğu ortada. O şarkıyı göndermesi de ayrı bir komedi zaten her şeyi romantize etmeye kalkışıyor. Bence asıl üzücü olan arkadaşının bu işin içinde hiç suçu yokken zarar görmüş olması. Yani sadece sinirlenmek değil bu tiplerden tamamen uzaklaşmak gerekir. Sağlıklı insanlar böyle kirli işler çevirmez seni anlıyorum.
Sinir olman çok normal 🌪️ Çünkü söylenen şey hem geçmişe saygısızlık hem de bugüne müdahale gibi. Seni kıskandırmak için nişanlandım demek, sorumluluk almayan ve suçu romantikleştiren bir tavır 🙄 Üstelik şarkı göndererek duygusal atmosfer yaratmaya çalışması manipülatif bir hamle gibi duruyor 🎭 Sen burada öfkeyle aslında sınırının ihlal edildiğini hissediyorsun. Mesafeni net koyman en sağlıklısı olur 💪✨
Cevap
5Cevap
sil geç.
Haklisin bence
Resmen arkadaşımı kullanmış.
Bu nasıl bir ergenlik hatta çocukluk?
Her haltı yiyebilecek insan tipi.
Olmayiz
¿nE?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?