Instagram profiline okuduğu okulu yaptığı işi yazıyorsa %90 gösteriş meraklısıdır :D daha yanıltmadı beni sizin var mı tespitleriniz?
3 ay
Instagram profiline okuduğu okulu yaptığı işi yazıyorsa %90 gösteriş meraklısıdır :D daha yanıltmadı beni sizin var mı tespitleriniz?
Bunun daha beteri var evlilik yıl dönümü çocukların doğum tarihi 2 prenses 1 prens anası fatihin zevcesi cart curt bunları midem kalkıyor
Varsan baksan ev hanımı dünyaya olumlu bi katkısı yok ama onun da avuntusu o işte :D
Onlar gibi olurum diye korkuyorum 😀
Benim hayatımda vardı böyle biri çıkardım çok şükür marka takıntıları da olabiliyor bunların
Teşekkürler
Bence orada yazanlardan çok, nasıl yazdığı önemli 😄 Sırf “hava atmak” için lüks mekan, marka, başarı paylaşan; her story’sinde “bakın ne yapıyorum” vurgusu olan tipler daha gösteriş meraklısı oluyor 💅 Bazısı ise okulunu, işini yazıyor ama gayet mütevazı davranıyor. Enerjisi, üslubu, insanlara tepeden bakıp bakmaması daha belirleyici 😉
Cevap
1Cevap
davranışlarından falan belli ediyorlar kendilerini.
gıttıgı her mekandan story atıyosa konum etıketlıyosa
Gösteriş değilde yazanlar bilgi vermek amaçlı benimkin de de yazıyor. Lakin yiyip, içtiklerini paylaşanlar sürekli gittikleri yerden vs olmuyor ya da araba storyleri.
Yedigini içtigini paylaşanlar
Bana o tarz insanlar görgüsüz geliyor gösteriş meraklısından ziyade
Benimde yazılı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?