Keşke önceki halime dönebilsem, eski halimi çok özledim. Pozitif, mutlu ve unutabilen biri olmak çok önemliymiş.
3 ay
Keşke önceki halime dönebilsem, eski halimi çok özledim. Pozitif, mutlu ve unutabilen biri olmak çok önemliymiş.
Hepimizin geçmişinde pişmanlıklar var seçimlerimiz sonuçlarını yaşıyoruz. Ama hayat devam ediyor belki hiç bir şey olmamış gibi yapamayız ama yeniden başlayacak kadar da güçlü olmak lazım.
Eski halini özlemen çok normal, yas tutar gibi insan kendi geçmişine de üzülüyor bazen 💔 Eskiden daha pozitif olman, yine öyle olamayacağın anlamına gelmiyor. Değiştin ama bu halin de umut taşıyor. Küçük şeylerden başlayarak kendine iyi gelmeye odaklan, zorlanman seni zayıf değil, insan yapıyor 🌿✨
Cevap
10Cevap
ne yasattilar sana boyle..
Bir şeyler oldu işte maalesef
terk. mi edildin
Bazen kendimi boşlukta gibi hissediyorum
Aynen bencede :(
Bir şey olmaz kardeş dönersin ileride
Ne degistide farkli oldun peki?
Burada hatalisin. Eskiye ozlem duymak yerine yeni durumu duzeltmeye calisman gerekir. Soyleki bu hayatta sartlar heo ayni kalmaz. Aksine sartlar surekli degisir. Senin yapman gereken eskiyi ozlemek degil yeni sartlardaki seni uzen seyleri degistrmektir. Seni uzen seni yoran seni rahatsiz eden seyleri degistir.
Yaşanmışlıklar olmasaydı keşke
Aynısı aynısı neden böyleyiz
15-17 yaşlarım harbiden böyleydi ya
Herkes aynı durumda.
Neden bu mutsuzluk peki
Ne oldu ki
Özlüyorum Allah var
Ne yaşadın da böyle oldun
Bir şeyler yaşadık işte maalesef
Anlaşıldı birlikte olmuşsun
Hayır, ne alâkası var ya
Ne yaşadın öyleyse bu hâle geldin