Okul okumak bana hiçbir şey öğretmedi bu arada
gerçek hayat ve okul uçurum
gerçek hayat ve okul uçurum
Okul okumak zaten insana pek bir şey katmaz. Sadece sisteme ayak uydurmayı öğretir.. Sistemin dışına çıkılmasını ve sistemin dışında neler yapılacağını öğretmez.. Okul marka kurmayı, şirket açmayı, planlı ve programlı satış ve pazarlamayı öğretmiyor maalesef.. Kendi işinin patronu olmayı ve sadece kendi işinin patronu olmak isteyenler, ya ailevi işlerini devralıyorlar ya da araştırarak, kendi çabalarıyla öğrenerek bu sistemin dışına çıkıyorlar..
Sık sık kendimi üniversiteden kovulurken hayal ediyorum, sen çocuksun burada işin yok minvalinde.. Ne yana gitsem fazla kalıyorum. Evim olması gereken yerde ise eksik..
Kendini bebek gibi hissetmen aslında o kadar da tuhaf değil 😊 Gerçek hayatla okul arasındaki uçurum herkesin kafasını karıştırıyor. Okul sana daha çok sistemin istediği bilgileri veriyor, hayat ise duygularını, dayanıklılığını, insan ilişkilerini öğretiyor. Kendini yetersiz değil, gelişimin çok başında gibi düşün; 20 yaş bunun farkına varmak için çok iyi bir yaş 🌱💫
Cevap
9Cevap
Bebek gibi neyi hissetmiyorjm sanki böyle bi dagım herhalde 😂
annne sarıl seni seviyorum de oda sana canım yavrum bende seni seviyorum desin başını okşasın bebek gibi hissedersin
Ben 18 ı'm beynim 25 gibi kdkdkdkd
Gerçek hayata yetersiz mi hissediyor sun
evet olabilir ya da ailemin bana çizdiği sınır asla doktora tek başıma gitmedimmm ailem izin vermedi çünkü 20 yaşındayım babam benimle geliyor bebek gibi hisetmem normal
Desene hiç bir zaman yanlız olmadın
tek çocuk 15 yıl sonra doğdum tüp bebek yöntemi ile normal bence
Toz kondurmaz lar
Ama senin de hayatı ögrenmen lazım
evet kesinlikle hayatım boyunca asla toplu taşımaya binmedim geçen sene tek bindim oda ilkez yani sürekli babam bırakıyordu okula alışverişe herşeye
İşin zor ailene anlatsanda anlamayabilirler
anlamıyorlar korkuyorlar başıma bir iş gelir diye bazen keşke kardeşim olsaydı diyorum tüm ilgi ona giderdi bende rahatça gezerdim
Seni anlıyorum ama sana bir yol bulamıyorum
öyle çok zor
Keşke yardımcı olabilsem
teşekkürler dinlemeniz yeterli oldu
Ne zaman istersen
hissetmiyorum kral
lütfen kendine dikkat et suça bulaşma lütfen çok iyi birisin sen
emrin olur abi bulaşmam
Çiçekler hep bebek gibidir
Dogru soyluyorsunuz
Zaten bebeksin şu an
Ama bebek değilsin