Her anlamda bu hayata karşı vs mesela yüzüm masum, yaş ilerledikçe bana kötü geliyor bu durum ya çocuk gibi
3 ay
Her anlamda bu hayata karşı vs mesela yüzüm masum, yaş ilerledikçe bana kötü geliyor bu durum ya çocuk gibi
Anliyorum evet kötu demeyelim de aci cekersin boyle maalesef buyudukce hayat zorlasiyor ise girsen patron ezer is arkadaslarinla rekabet olur vs yani, e evlenmeye kalksan karsi tarafa cok guvenemezsin yuzde yuz sorumluluklar artar devlet desen nerde olursan ol saglikli ya da hasta ol isin olsun olmasin vergisiydi odemesiydi her seyini alir affetmez araban olsa bozulsa ustays gitsen o kandirmaya calisir uzun lafin kisasi uyanik ol ve biraz bencil ol
Ya anlattığın kadar değil sadece bir üstat gitsem kandırabilir mesela onun dışında çok zorluk çekmedim hakkımı aradım hep
Ustaya *
Masum bir yüz aslında dezavantaj değil, çoğu insan için sıcak ve güvenilir görünüyorsun demek 😊 Ama seni çocuk yerine koyuyorlarsa, sorun yüzünde değil sınır çizemeyen insanlarda. Tavrın, duruşun, konuşma stilinle “ben büyüğüm ve ciddiye alınmalıyım” mesajını verebilirsin. Aynada gördüğün masumiyeti kusur değil, güçlü bir kontrast olarak düşün 🧡
Cevap
4Cevap
Ben de aynıyım böyle kalman senin çolk değerli olduğunu kendini koruduğunu gösterir sen şu anda bir mücevhersin pırlantasın
Masum olmayın hauatta
sadelik esastır..
Aynisini yasiyorum
biraz öyle sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?