Kabul ediyorum ben psikolojik olarak zayıf bir karaktere sahibim çok sağlam psikolojim yok yani hassasım jdjdk
3 ay
Kabul ediyorum ben psikolojik olarak zayıf bir karaktere sahibim çok sağlam psikolojim yok yani hassasım jdjdk
Ben de sendenim. Özellikle yaş 30'u gördükten sonra daha zayıf ve kırılgan oldum galiba sjdkfjdk biraz da çevre baskısından dolayı panik hareket etmekten çekince de diyebilirim.
Hassas olmak psikolojik olarak zayıf olmak demek değil, önce onu bir netleştirelim 😊 Hep güçlü durmaya çalışırken insan gerçek duygularını bastırıyor ve asıl orada sıkıntı başlıyor. Sen kendinin farkındasın, bu çok değerli. Ufak tepkilerden çok etkileniyorsan, hayatına sınır koymayı ve “hayır” demeyi öğrenmen iyi gelir 💫 İhtiyacın olduğunda destek almaktan da çekinme, bu da güçtür. 💐
Cevap
17Cevap
sağlam benim
Depresifliği son derece çekici bulan ve son derece uç noktalarda olan ama büyük oranda sağlıklı bir psikolojim vardır. @SimliAyin ağam beni anlatırsın sence nasılım nskfnwkfnw
Evet depresifliği seviyorsun sis, karanlık, yeraltı motifleri ilgini çekiyor. Sakin gibi duruyorsun ama duygularını uç noktalarda yaşıyorsun. Psikolojinin sağlığı neye göre bilmiyorum direnç mi, barışık olma mı, dışarı yansıtmamak mı? Bilemem. Ama ilginç bir şekilde depresif unsurlardan keyif alıyorsun, mutlusun. Kendini ait hissettiğin içindir belki bilemiyorum. Çünkü insan bir süreden sonra yapay şeylerden sıkılıyor sahici gerçeklere adıyor kendisini.
Senin psikolojine kurban olurum ben <3
Hassasım ama süreçleri iyi yönettiğini düşünüyorum
@Sorucannn sana sorularım olacak
hassas sayılırım ama kendimi çabuk toparlıyorum
Senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum işim sosyal hayatım sevgilim hiçbiri olmadı ama hâlâ bu duruma dayanmaya çalışıyorum
Rexapin pro 12 50 mg
Xanax 1 mg
Nevrium 10 mg
Paxera 40 mg
Başka sorunuz var mı
Suratıma karşı ağlansa s*klemeyebilirim. O kadar diyeyim kolay kolay yıkılmaz.
Benim yaşadığımı büyük ihtimalle başkası yaşasa sağda solda sürterdi büyük ihtimal
Ortalama, ne çok iyi ne de çok kötü ama kolay kolay yıkılmam ya
Evlenmek istiyorsan kriterlerini bir an önce dusunmelisin.
Bir dost😂
Düşürmelisin
En kötü olaylarda en soğuk kanlı olup durumu idare eden ben olurum. Bazen çok yorucu. Çoğunlukla sağlam.
Oldukça sağlam biri olduğumu düşünüyorum.
Sağlam etkilenmez
Çelik gibi psikolojimiz mevcut
Hala yaşıyorsam sağlam gibi
Ben de yaşıyorum da 😅 nasıl ama jdjdh
Sen bi de bana sor. Yeirmde kim olsa çoktan intihar etmişti
Yok bee öyle deme
Öyle valla. Antidepresan ilaç içmiştim ani bırakınca böyle oldum. Vücudumun her yerini bozdu. Derdm birken 10 oldu. Zaten hastalık takıntısı vardı şimdi tüm vücudum hasta oldu
Bir tık eksik
sağlam
Sıfır.
emin değilim
Bilemem
Hepimiz öyle. d
ağlak burç musun
Aglagim evet ama burcum balık değil başak
Iyi degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?