Yoksa yaşadığınız en ufak bir zorluk sizi yıkmaya yetiyor mu?

#büyükyorumcu
Yoksa yaşadığınız en ufak bir zorluk sizi yıkmaya yetiyor mu?

#büyükyorumcu
Psikolojisi sağlam birisiyim ama sadece yalnız ve mutsuzum ama bu demek değildir ki Psikolojimde sorunlar var hayır yok. sadece kendimi sevgisiz hissettiğim için yaşamdan zevk almıyorum kendimi bunalmış ve sıkılmış hissediyorum bir de sürekli depresifim. ama bunlar geçici şeyler yani hayatımı bir şekilde düzene koyabilirsem bunlar da geçer elbet sadece şimdilik sabrediyorum her zaman için. yine de sevgi insanın hayatında büyük öneme sahip sevgi ve ilgi olmadan kişiler mutsuz oluyor çünkü maalesef
Yaşamış olduğum şeyler var tabii ki geçmişte sağlık sorunları ile çocukluğum geçti diyebilirim Ailemin de en önem verdiği şeylerden bir tanesi bu sağlık sorunu yaşarken psikolojimin etkilenmemesi olumsuz etkilerin olmaması bunun için bu dönem içerisinde psikoloğa gittim yaşamış olduğum süreçleri anlattım onlardan yardım aldım Şimdi en ufacık bir olumsuzluk bir agresif durum açıkçası beni çok fazla etkilemiyor
Cevap
8Cevap
Ufak zorluklarda yıkılmiyorum. aman aman iyi diyemem ama kötü de değilim
Çok sağlam biriyim bu konuda ama bazı noktalar var çok aciz olduğum :-\
Yaşadığım şeylere rağmen hâlâ ayaktaysam evet sağlam
Yaşadığım şeylerin etkisini minimalize edip güçlendiriyorum kısmen sağlamım
hayır değilim en ufak sinirimde elime bıçak bile alabiliyorum
@Baharkul Elimde sallayıp sonra geri yerine bırakıyorum sjsjsjjs
Meyve bıçağı bu arada
En ufak zorlukta direkt yıkılan bizden değildir. Zorluklara gogus germeyi ogrenmelisin er ya da gec. Fakat Türkiye şartları altında psikolojisi saglam olan biri var mı bilemicem hahshsh Hepimiz birbirimizden kırıgız.
Bence saglamın da üzerinde. Çelik gibi. Yaşadıklarımı başkası yaşasa yüzlerce kez intihar ederdi. Hayatım bir cehennem ve cehennemin kendisi de benim.
Hayır değilim kişiliğim savaşmaktan ziyade teslim olmaya yatkın ve sabırsız biriyim
Her ikiside olabilir kişiden kişiye göre değişir ailemden sabırsız olan var ama benim kadar sabırsız değiller bu benim seçimim olabilir
Degil secita kullanıyorum
Psikolojim berbat benim
Sağlam olduğunu düşünüyorum.
Eskisi gibi değilim artık kolay kolay kirilmam
Artık sağlam.. bundan sonrası daha da yıkılmaz.
Çok şükür çok sağlam
bazı yönlerden sağlam ama bzı noktalarda değil
Çok şükür baya sağlam
Evett
Evet
Hiç değilim maalesef
Hayır değilim :((
elmastan kaya gibi maşallah
Elhamdulillah
Sağlamım
Bence evet😅
Taş gibi 👍