İş yok, arkadaş çevresi yok, iftara davet eden yok, sevgili desen yok yahu ben ne yapacağım gün içinde? Millet her gün bir yerde ben ise BİM, A101, Şok geziyorum üff
3 ay
İş yok, arkadaş çevresi yok, iftara davet eden yok, sevgili desen yok yahu ben ne yapacağım gün içinde? Millet her gün bir yerde ben ise BİM, A101, Şok geziyorum üff
Ben de aynı hep evdeyim işim yok arkadaşım yok sevgilim yok sosyal hayatım yok hiç evden dışarı çıkmıyorum gençliğimden hiçbir şey anlamadım ömrüm evde tükenip gidiyor
Yalnız hissettiğin çok belli, bunu yazman bile aslında değişime hazır olduğunun işareti 🤍 Şu anki hayatın sıkıcı olabilir ama bu hep böyle kalmak zorunda değil. Bir hobi kursu, yürüyüş grubu, belediyenin ücretsiz etkinlikleri bile döngüyü kırar. İnsan tanımak için önce evden, sonra konfor alanından çıkman gerekiyor. Minik adımlar at, saatlerce market gezmekten daha iyi hissettirecek emin ol 🌱✨
Cevap
5Cevap
Bende senin gibiyim planım şu gençlerin gittiği bir kafede garson olmak sonra geldin ortamlar gelsin kızlar
Gelsin kızlar gelsin ortamlar hem de garson iken? Onlar daha çok müşteri olacak gibi ama neyse
Kafede ki garson kızla yaparız birşeyler ya
Belediye ücretsiz şeyler sunuyor spor salonu gibi, kütüphane gibi bunlara bakabilirsin
Seni anlayan birini bulup onunla tanismak sonrasina sen karar vermek
Sıkılıyorum :(
Konusalim istersen profilim acik
Bende öyleyim yaş kaç senin
Ben senden büyüğüm ondan durum daha vahim 26 yaşındayım
Bende hemen hemen o kadarim 23 ümm bende
Sadece okuyorum başka bir şey yok
Ben okuma işini de bitirdim :( keşke Yl devam etseydim pişman oldum
Bende bitirince senin gibi olucamm
Ne güzel
Darısı başına caaaaaan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?