Reenkarnasyon olsaydı eğer ve bu sefer nasıl gelecegimi ben secebilecek olsaydım bambaşka bir ülkede bambaşka biri olarak yeniden doğmak isterdim.
öncelikle sevgi dolu bir ailede ve planlı olarak istenen bir bebek olarak dünyaya gelmek isterdim. anne ve babamin birbirlerini sevdiklerini hem duyarak hem de görerek büyümek isterdim. hani senin sevgi dilin ne diye sorarız ya ben hepsini ilk ailemde görerek ve öğrenerek büyümek isterdim ki gözlerimin isigi hiç sönmesin. ailemin sakimin bir teli icin dünyayı yakacak güçte olmasını isterdim. belki o zaman ugradigim haksizliklarin bir adaleti olurdu.
cok zengin ve köklü bir ailenin hem çocuğu hem de torunu olan cok güzel bir kız çocuğu olmak isterdim. fiziğimin de ayni oranda güzel olması gerek degil mi? stresten sıkmaktan kare cene yerine daha zarif görünmek isterdim ve yine dis sıkmaktan olusan trapezimin olmaması gerekiyor. ülke olarak güney korede doğmak isterdim song hye Kyo ya da go yun Jung gibi görünmek isterdim. yine orada doğmak isterdim ama yabancı olacaksam da Monica belluci gibi görünmek ah ALLAHIM o kadar güzel ki. Hayal bile edemiyorum. Anlatırken ağlamak normal mi? neyse iste hep o dizilerde izlediğimiz arkadasliklari lise hayatini yasamak isterdim.
karakterime gelince de daha akilli olmak isterdim. üc kurus sevgilere kanmamak isterdim. ailem öğretmiş olmalı ki cocukken kanmayayım bileyim di mi? sevgi görünce her seyimi vermemem gerekir sonra yine zarar gören ben olurum bunu yeniden doğduğumda da sebepsiz olarak aklima kazinmis olmasını isterdim. sonra daha iyi daha merhametli daha saygili bir insan olmak isterdim. basarili olmak isterdim üniversiteyi bitirmek basarili bir oyuncu olmak isterdim. tanınmak ünlü olmak isterdim.
cha eun woo, song joong ki, min namkoong ya da lee je hoon gibi görünen bir sevgili ya da es isterdim ayni ailemi izleyerek büyüdüğüm gibi bir evlilik ah hayali bile mükemmel. cok ama cok sevmek ve sevilmek isterdim. güzel datelere tatillere gitmek isterdim.
akilli mutlu güzel saygın saglikli biri olmak isterdim bir sonraki hayatımda.
bu hayatima dönünce bu hayatımda bana hiçbir şey kalmadı. ne o cok bahsettigim sevgi ne mutluluk ne de sağlık. bu hayat icin hiçbir hayalim hedefim umudum yok. saglikli olsaydım belki yeniden hayal kurardım ama artık cok gec. belki baska bir hayatta..
Reekarnasyon olsaydı ben kız olarak yani aynı bedende ama başka ülkede olmak isterdim amerika newyorkta doğmak isterdim güzel ablam olsun isterdim newyorku gezmek isterdim tekrar öldüğümde bu sefer yine kız olarak almanyada doğmak isterdim yine öldüğümde yine kız olarak rusyada isterdim yine öldüğümde japonyada isterdim ondan sonra her b*ku yapardım erkek olarak doğup istemem erkek bedeni çok pis
tip olarak kendime benzemek isterdim tipimde değiştirmek istediğim bir şey yok (belki saç yapım (düz saç seviyorum) ve belki değişiklik olmuş olsun diye gözlerimin mavi renk olması (zamanında cosplay yaparken mavi lens takmıştım (damon salvatore) ilginç bi şekilde baya hoş durmuştu.
bedenen yine beyaz cilt rengim ve yapım kalsın isterdim ama en azından babam kadar uzun olsam çok hoş olurdu (ben 1.75 im babam 1.85)
tekrar kuran müslümanı olmak isterdim ama mümkünse amerika da bir yerde doğmayı tercih ederim doğunun bulaşmadı yerler de. bu sefer partici bir tip olmak isterim.
şu an ki yaşıma geldiğimde duvarla bir küveti olan hamam stili banyosu, geniş bir terası, bilgisayar ekipmanı ve müzik aletleri gibi şeyleri kullanacağım biriş odası, bir giyinme odası, içini kaplayacak bir yatağım olacak biryatak odası olan birden fazla köpekle paylaştığım ailemin de alt katlardan birinde yaşadığı bir loft da yaşamak isterim.
3 kız arkadaşıyla herkesin birbiriyle beraber olduğu bir hayat yaşayan bir rock yıldızı olmak isterim (çocuksu gelebilir ama ben böyle biriyim)
annemin aynı kişi olmasını ve 1 erkek kardeş ve abi de isterim tek çocuk olmak beni sarmadı.
tipik bir günüm şöyle geçsin: sabah sevgililerimle beraber kalkayım doğru banyoya küvette tembellik köpükler cart curt
kahvaltıdan sonra ben yakın arkadaşlarımla gün içinde ne yapacaktıysak ona gidiyim bu başka şehre günü birlik gezmeye gitmekten hobilere veya grup rpovası gibi şeylere de olabilir, akşam karanlığı çökünce sevgililerim ve başka arkadaşlarla da toplanıp ama bir mekan da ama evlerden birinde gülelim eğlenelim yiyelim içelim, sonra güzel bi gecenin ardından yatıp uyuyalım.
Teşekkürler tane tane anlattığın için, kitap gibi okudum valla güzel betimlemişsin. Sevgililer kısmı biraz bana ters düşse de sonuçta senin 3. Sevgilin ben olmayacağım için bana dinleyip gülüp geçmekten baska bir şey düşmez, onun harici bence çok okey
3 sevgili dediğim de 4 ümüzün de birbirimizle beraber olması demek istiyorum (kızların birbirleriyle de sevgili olması yani) ters gelebilir şaşıracak bir şey yok keza bana da tek eşli ilişkiler başta da evlilik ters geliyor, ben kendimde bu kapasiyeti gördüm birçok kötü özelliğim olsa da adil biriyimdir (ilginç aslında çünkü ilahi adalet harici adalete inanmam ben (ilahi adalet inancım da inançtan ziyade umut diyelim) kızların da beraber olmasını isteme sebebim herkesin birbirini sevdiği birbirimizin tek duygusal boks torbasına dönmeyelim diye, eşlerden çok aile olmayı tercih ettiğimi de söyleyebilirsin, 2 kişilik ilişkilerin (sevgili arkadaş aile fark etmez) yeterli duygusal objektifliğe sahip olduğunu düşünmüyorum bence zorlama bir şey 2 kişinin aralarında çözme çabası çünkü sonuçta hep 3 kişiler haklı çıkar. yanlış anlaşılmasın kendi tercihlerimi aklama gibi bi derdim yok kendimden başkasının fikriyle işim olmaz benim, sadece bu adam bu tarz bi ilişki de libido tatmini hariç ne keramet görmüş ola ki bekar hayatı yaşayıp gününü gün etmek yerine böyle karmaşık bi işin içine girmeyi tercihetmiş gibi bir soru olursa boşlukları doldurayım dedim, açık uç bırakmayı sevmiyorum diyelim.
Sevindim bu şekilde düşünmene. Ama cevabın harikaydı gerçekten. Hangi açıdan düşünüp cevap verdiğini bilmiyorum lakin ben şunu düşündüm anlık olarak, reenkarnasyona inanırsın inanmazsın onu bilemiyorum da, düz mantık çerçevesinde bakacak olursam, sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz ve herkesten bir tane, senden, benden, ondan vs. Herkesin yaşam tarzı çok farklı hayalleri, ulaşabildikleri, ulaşamadıkları... insanın kendini sevmesi, kendini bilmesi, iyisiyle kötüsüyle yaşadığı hayatı benimsemesi memnun olması güzel. Reenkarnasyon için 2 dakika düşünüp verdiğimiz cevaplar maalesef hayal, kendi hayatını zaten yaşıyor olmak hissetmek memnun olmak kendini sevmek bedenini sevmek mükemmel bir şey. Aslında buna verdiğimiz herhangi bir cevap bizim bilinçaltımızda işlenen şeyler diye düşünüyorum
Çoğu zaman diğer insanlardan farklı oluşum dile getirilmekte.
Şu anda olmak istediğim yerde olamasam bile istediklerime ulaşabilme potansiyelim tam olarak ihtiyacım olan düzeyde. Bu yüzden tekrar dünyaya gelecek olursak ben gene bu imkanlarla başlayıp daha verimli kullanmayı isterdim. Zaten istediklerim benimle beraber tüm insanlığı ilgilendiriyor.
Aklıma aylar önce intada kendi yazdığımı paylaştığım bir yazı vardı onu getirdin.
( Henüz olmak istediğim yerde değilim, istediğim başarının hâlâ biraz uzağındayım. Yolun başında olabilirim, fakat şunu çok net söyleyebilirim ki; bir dönem imkansız gözüyle baktığım şeylere, tek bir günde sahip olabilecek adımlar attım. Buna cesaret diyebilirsiniz, isterseniz delilik de diyebilirsiniz, mutlu olabilmenin tek sırrı biraz delilik biraz da cesaret.) ayrıca daha veririm konusunda cidden seni çok iyi anlıyorum
İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim. Ben ölümden sonraki hayata inanıyorum ve hep şunu söylerim. Bu dünyada yapamasam bile öteki dünyada yapacağım.
Ben tekrar gelsem büyük ihtimalle yine kadın olmak isterdim, ama çok daha özgüvenli, sınırlarını net çizen bir kadın olarak 😌✨ Fiziksel olarak da sağlıklı, enerjik, hareketli bir bedeni seçerdim. Hayat tarzı olarak daha çok gezen, deniz kenarında yaşayan, insanlarla çalışıp onlara dokunabildiğim, sakin ama anlamlı bir yaşam hoşuma giderdi 🌊💫
İstemem insanda nefis var ya kötü biri oldum bunun vebalini istemem sonra iyi oldum gelen gece geçen s. KCK üstelik bu hayatta yaşamadığim hevessizlikler birikmiş boğazım da bunların tesellisi olmayacak ki insanoğlu her zaman özünde her zaman bir şeylerin fazlasını isteyecek boşuna dememiş George branş shaw ölüm döşeğinde tekrar dünyaya gelsem olabileceğim ama asla olamayacağım kişi olmak isterdim o hesap
Hayır canım olur mu öyle şey demek istediğim şey, istediğiniz beden istediğiniz yaşam tarzı ile geleceksiniz bu sizin elinizde olacak yaratıcı cevapları merak ettim yoksa sağlık tabiki her şeyden önmeli:)