Güncellemeler
+1 yıl
Herşeyi dine bağlayan ve inanmayanlar yorum yapmasın ben inanan kişilerin yorumlarını istiyorum dengesizce yorum yapmak için yazanlar engelenir..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reenkarnasyon yaşayan var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla bir fikrim yok, çevremde de duymadım. Ama bu tür şeyleri hep merak etmişimdir. Belli ki siz yaşamışsınız. Nasıl farkettiniz, anladınız, oluyor?
Önceki hayatımdan arkadaşlarımı bularak inanmaya başladım başta bende şüpheyle bakiyodum reenkarnasyona sonra duyduklarımdan yaşadıklarımdan ve gördüklerimden sonra inandım beni ailemden bile daha iyi tanıyan geçmiş hayattaki bir arkadaşımı şimdiki hayatımda buldum önce geçmişe ait anıları defalarca rüyalarda tekrar tekrar aynı şekilde görerek oldu ben denize giremeyen biriyim şu an aşırı korkuyorum sonra rüyalarımda boğulduğumu görüyordum sürekli meğer bu korku geçmiş hayatımdan kalan bir travmaymis boğularak öldüğümu öğrendim öyle bir korku ki denizde sadece ayaklarım sudayken birisi üstüme su bile atsa şakasına deliriyorum o an panik oluyorum ofkeleniyorum
Başımı denizde suyun altına sokmak benim için imkansız ölümle eş değer öyle bir korku
şu an ki ortamlara bakınca geçmişi özlüyorum geçmiş hayatlarımı özlüyorum eskiden bana inanan bir çok kişi vardı arkadaşlarım vardı şu an insanların yüzde 99u hiçbir şeye inanmiyor anlattıklarım saçma geliyor herkese ama ben ve bikac arkadaşım şu an iletişim de olduğum geçmiş hayattan arkadaşlarım bana inanıyor sadece oda bana yetiyor gibi
Yani herkes öyle ama kimse farkında değil mi diyorsun
Çok garip ve bi o kadar heyecanlı. Mesela ben nasıl anlarım, nasıl farkedebilirim. Rüyalardan emin değilim ama başka nasıl anlayanilirim. Arkadaş olsaydı şimdiye kadar beni bulurdu diye düşünüyorum 😅
Öncelikle rüyanda şuanda tanımadığın insanları goruyosan ve başka hayat başka ortamlarda olduğunu goruyosan yaşamissin demektir daha önce
Ben yıllar sonra farkettime ve anladığima göre evet çoğu kişi farkında değil ayrıca ben herkesin bunu yaşadığıni düşünmüyorum saf enerjiye sahip olanlar yaşıyor bence
En büyük belirtisi ruyalardir rüyalarda ruhunda kayıtlı olan geçmişe ait anıları goruyosun bazen gördüğümüz rüyalar bize mesaj niteliğindedir geçmişe ait bilgiler verir
Anladığım kadarıyla ben o kişilerden değilim 😒😅😅
Önceki hayatımda da böyleydim şansım yok
Öyle bir şey yok bu arada
Sen yaşıyormusun?
Evet hatta önceki hayatımdan iki arkadaşımi buldum ve eski hayatımdaki görünüşünü tarif Ettiler hatta daha fazla detaya indiler
😊 sürekli mi?
Bir önceki hayatımda erkektim ve şu an ki karşılaştığım arkadaşım bana birebir tarif etti erkek olduğum halimi yanarak öldüm ölüm anını dahi gördüm
Yok artık.. çok şaşırdım yemin ederim..
Dinimizde reenkarnasyon yok bunlar saçmalık mal gibi yorumlar geliyor o yüzden onlara şunu solicem çok bilgili insanlar olsanız bunlari söylemek yerine araştırıp gerçekten yaşayan insanların varlığından haberdar olursunuz ha bide bu herşeyi din üzerinden yok saymakda ayrı bir mallık inanmayanlar gelişmemiş beyinler oluyor benim gözümde
Ben inanmıyor değilim.. Ama şunu biliyorum islam dininde, aynı kişi aynı anda birden fazla yerde birden fazla kılıkta olabiliyor..
Tayyi mekanmi paralel evrende mi bahsediyorsun
Galiba öyle bişry evet.. her şey olur bu hayatta.. inanırım.. o yüzden saçma yorumlar umrumda değil..
Uzun uzun sohbet etmek dinlemek istiyorum yaşadıklarını..
Hayatı sıradan sanan ve yemek içmek scmak dışında bir özelliği olmayan insanları bende dikate almıyorum beynini kullanan insan zaten burasının gizemlerle sırlarla dolu olduğunu bilir işte uzaylı yok cin yok o yok bu yok bir tek insanlar var reenkarnasyon yok diyenler bunlar hiçbir şeye inanmayan hiçbir tecrübesi olmamış boş yaşayıp giden ve zaten böyleleri reenkarne olmuyor çünkü meziyeti yok ayrıcalığı yok boş bir beden sadece ruhu var yani olumsuz yorum yaparak kimin nasil canını sıkarım diye geliyolar hayatları da kendileri gibi sıkıcı bunların benn bunları hayvandan bile daha alt seviyede görüyorum maalesef bunlar çoğu pislik evet keşke hiç yasamasalar
Donanımlı birisin sen.. ne güzel..
Uzun uzun dinlemek istiyorum seni..
Daha fazlası var ve bu konuları uzun uzun keyifle konuştuğum arkadaşım da var önceki hayatımdan dediğim arkadaşım öyle şeyler soluyoki beni okadar iyi tanıyor ki ve bende onun ne soyliceni tahmin edebiliyorum beynimizi okuyoruz maalesef herkesle aynı uyumu yakalayamiyorum OyuZden anlatmicam ve ayrıca arkadaşım çoğu insan sana. inanmaz bunları anlatıp kendini boşuna yorma başına bela açma kendini ifşa etme de demişti böyle Olcani bende biliyorum yinede paylaşmak istedim
Anladım.. nasip :) ifşa edilen bişey de yok..
Bana dahada inanmak istersen profil resmime bak ne gördüğünü soyle
Gizlisin nasıö bakcam..
Yaşamadım
Evet var
inanmıyorum