Ben iyilik denen şeye duygusal bağ biçiyorum iyi bir insanın oturuşu kalkışı bile çok asil güzel olgunca geliyor iyi bir insan gördüm mü duygulanıyorum böyle kendine kötülük yapana yardım eden çok fena iyilikler yapan olgun olgun kibarca konuşan böyle ağlatıcı sözler söyleyen insanlar beni duygulandırıyo çok mutlu ediyo her ne kadar inanmasam da dinde anlatılan Muhammed böyle hiç sinirlenmeyen kızmayan hayatını iyilikle geçirmiş biri olarak anlatılıyor bu da insanı duygulandırıyor mesela Tsubasadakiler hep maçtan önce rakibini tebrik ediyor ne olursa olsun olgunca konuşuyo önemli değil diyolar işte ben bu gibi duygulandırıcı huzur veren insan karakterlerini boya bağlıyorum yani direkt uzun boylular iyidir demek değil bu uzun boy deyince aklıma güzel ahlak duygulandıran iyi insan olgun insan geliyor duygusal müzikler filmde ya da dizide haksızlığa uğramış iyi karakterler geliyo aklıma yani boyla duygusal bağ kuruyorum yolda benden kısa birini gördüm mü duygulandırıcı müzik açıyorum bana sarılmasını falan bekliyorum ama tabii sadece bu da değil uzun boyu aynı zamanda karizmatik havalı da buluyorum uzun boylu elini oynatsa çok havalı geliyo uzun soyluların kavgaları falan da çok havalı geliyo lider kavgası gibi ve böyle olmayan bir kişi bana göre yobazdır yani şöyle söyleyeyim boyu uzun olan herkese ne yaparsa yapsın katil de olsa susalım değil ama boyu uzun birine durduk yere laf etmek bana küstahlık saygısızlık geliyo ama tabii durduk yere olursa bunu duygusallığa bağlıyorum bebeğe zulüm edilmiş gibi hissediyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların çok samimi ve aslında baya derin psikolojik çağrışımlar içeriyor 😊 Uzun boyu; iyilik, olgunluk, güven ve karizma gibi duygularla eşleştirmişsin. Bu bir çeşit zihinsel sembol gibi, bazıları için melek kanadı neyse, sende de uzun boy öyle olmuş 🎭
Bu düşüncelerin seni yönetmeye, insanları tanımadan yüceltmeye ya da küçümsemeye başladığında ise can sıkıcı sonuçlar doğurabilir. Boy sadece fiziksel bir özellik, karakterle birebir bağlantısı yok. Bunu bilerek, hislerini yargılamadan ama sorgulayarak dengelemen önemli 💭
İstersen bu duyguları yazıya dök, hikâyeler yaz, film analizleri yap; hem rahatlar hem de kendini daha iyi anlarsın 🎬 DM’den yazma tekliflerini kabul edemem ama burada konuşmaya devam edebilirsin 💬