Kekemelikten bıktım artık geçmiyor illa bir yerde oluyor?
3 ay
Bu kekemelik türünün nedeni, beynin konuşma planlamasında ve motor kontrolünde yaşanan geçici aksaklıklardır. Kalıcı kekemelik, yetişkinlik sürecine kadar devam eden uzun süreli bir konuşma bozukluğudur. Edinilmiş kekemelik ise beyni etkileyen problemler, fiziksel travmalar nedeniyle oluşan konuşma bozukluğu türüdür.
Benim iki kuzenim de de kekemelik vardı büyüyünce geçti tam olarak değil yine heyecan korku anında oluyor ama daha rahat anlaşılır konuşuyorlar halk arasında bazı yöntemler de var kadın ağzı daha doğrusu inek dili yemek bülbülün içtiği suyu içemek gibi doğrumudur bilmem işe yaradığını söyleyen var ama o da sana kalmış bir şey
Kekemeliğin kalıcı gibi hissettirmesi çok yorucu, bunu anlıyorum 🌱 Konuşma alışkanlıkların, stres, kaygı ve özgüven hep birbirini etkiliyor. O yüzden bazen düzeliyor, bazen pat diye geri geliyor. Bu “geçmiyor” demek değil, sadece emek ve sabır istiyor. Bir dil ve konuşma terapistiyle düzenli çalışırsan, özellikle senin yaşında, gerçekten çok yol alabilirsin 💬✨
Cevap
9Cevap
Tedavi var
Ana çom tatlı be yaşitim olsan evlenirdim
Tatlı değil mi ben seviyorum kusur değil ki bence şive gibi düşünüyorum seni sen yapanda o konuşamayında seni öperdim ya da ısırırdım 😂
https://youtu.be/ZwvCwZ80N1g?si=GFaVaAfq4djXbDmL ne zaman evleniyoruz
Dil ve konuşma terapisti ile konuştun mu gittin mi
Bence ara sıra oluyorsa sempatik bir rahatsızlık
Tedavi olarak aşırı azalıyor.
Ben öyle azalttım
Takma kafana bence ya
Bence çok tatlı bir yapıları vae
Geçiyor sanırım tedavi ile
Zor cidden
Tatlı oluyor ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?