• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter
3 ay

Kul hakkından korkar mısınız?

Nightwalk35
Nightwalk35 Takip Et
Master Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
17
Yapay Zekaya Sor
Kul hakkından korkar mısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kaytazdere
    Kaytazdere Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay

Evet korkarım
    Çünkü kul hakkı dediğin şey sadece birinin parasını almak değil
    Kalbini kırmak
    Onu değersiz hissettirmek
    Güvenini sarsmak da kul hakkı
    Bazen bir sözle bile insanın içinde iz bırakabiliyoruz
    Ben en çok bilmeden birinin kalbini incitmekten korkarım
    Gece yastığa başımı koyduğumda içimin rahat olmamasından korkarım
    Çünkü insan her hatayla yüzleşir de
    Birinin ahı varsa iç huzur zor gelir
    O yüzden elimden geldiğince kimseyi bile isteye üzmemeye çalışırım
    Hata yaparsam da özür dilemekten kaçmam
    Kul hakkı hafif bir şey değil
    İnsanın vicdanına ağır gelir.

2
    2 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Kesinlikle

Yorumla
    • Kaytazdere
      Kaytazdere
      3 ay

👍

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Korkarım. Çünkü insanın canı yanınca geçiyor ama kalbin kırılması kolay tamir olmuyor. Bilerek ya da bilmeyerek birine zarar vermek ağır geliyor. Hata yapabiliriz ama üstünü örtmek yerine telafi etmeye çalışmak daha doğru geliyor. Kul hakkı hafife alınacak bir şey değil.

1
    0 Yorumla
  • SimliAyin
    SimliAyin Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 594 cevap paylaştı.

Küçükken korkardım helalleşmeye özen gösterirdim sonra "kendinize yapılmasından hoşlanmadığınız bir şeyi bir başkasına yapmayın" hadisini merkeze aldım. Şimdilerde ise kimseye zahmet vermeden sessizce göçüp gitmek istiyorum dünyadan. İyi ki kul hakkı var ben bu düzeni seviyorum.

1
    0 Yorumla
  • mapluie
    mapluie Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    3 ay

Korkarım. Ama şunu da fark ettim. Başkasının kul hakkı olduğu kadar, insan farkında olmadan kendi kul hakkına da girebiliyor. Bu da çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Kul hakkına dikkat ederim, kimsenin hakkını gasp etmemeye çalışırım ama kendimin hakkını da korurum artık

1
    3 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Neticede bu can da bize emanet. Ona da ihanet etmemeliyiz, korumalıyız 🌸

Yorumla
    • mapluie
      mapluie
      3 ay

Kesinlikle. Kıymetini geç anlamış biri olarak arada hatırlatmalıyız bazen insan kendini atlıyor unutuyor en çokta 🥺 Emanete hiçbir zaman, hiçbir sûrette hıyanet etmemek lazım 🌸

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Kesinlikle canım 🌸

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
3 ay
  • Kul hakkı bence en çok iç huzurla ilgili 🌙 Sen birine haksızlık yaptığında, vicdanın sürekli dürter, rahat uyuyamazsın. Ben çok korkarım, çünkü hayatta her şey bir şekilde telafi oluyor ama kırılan kalpler, incinen güven kolay onarılmıyor. O yüzden yapabildiğim kadar dikkat eder, hata yaparsam da özür dileyip helallik almaya çalışırım 🙏💫

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

34

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı.

Asla hak yemem.

1
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Aynen korkarım çünkü kul hakkının hesabının çok ağır olacağına inanıyorum. Her ne kadar günahlardan affı kolay olan Allah'ın olduğunu bilesem de kul hakkını Helmekkede bırakmak gibi bir lüksüm yok. Bu yüzden mümkün olduğunca Kul hakkına girmemeye çalışıyorum.

1
    0 Yorumla
  • NewHorizons
    NewHorizons Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    3 ay

İnançsız, "agnostisizm felsefesi"ni savunan bir birey olarak fikrimi söylemem gerekirse bir insana haksızlık yapmak herşeyden önce toplumsal ahlak kurallarına aykırı ve hiç etik değil bu durumda bir insana haksızlık yaptığımızda herşeyden önce vicdanen rahatsızlık duyuyorsak zaten iyi insanızdır her ne olursa olsun insanların da haklarını gözetmeliyiz. 🙏😊

1
    48 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Agnostisizm felsefesini savunuyorsan eğer sana göre toplumsal ahlak kurallarını belirleyen şey nedir?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Bu konuda referansın ne

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Herşeyden önce empati yaparım, şahsıma karşı bir hareket yapılıyor ve ben bundan zarar görüyor aynı zamanda da rahatsız oluyor isem o davranışı asla başka bir insana karşı sergilemem, bunun için bir inanç sisteminin içinde olmam gerekmiyor, yanlış heryerde ve herzaman yanlıştır.
      Toplum kuralları, vicdanım ve empatide bulunmak referans kaynağımdır.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Anladım. Öyleyse referansın vicdanın ve empatin. Çünkü toplumsal ahlak kuralları din kurallarından geliyor. Dinler dışında yazılı ahlak kuralları veren başka bir yer yok

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Hukuk kuralları dahi dinden referans alır çünkü. Örneğin Medeni Kanunun temeli Hristiyanlıktan gelir gibi gibi

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Vicdanım ve empatide bulunmam asıl referans kaynağımdır, dinlerden gelen vicdanıma ve kalbime uyan tüm toplumsal kuralları da kabul eder toplum içinde uygularım 🙏.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Anladım. Hayat çok garip. Aynı referansı almalarına rağmen çok farklı yöne gidiyor insanlar.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Mesela ben içimde bulunan ve başka hiçbir türde bulunmayan, sadece insanda var olan vicdan ve empati duygusunun varlığının bile bir tesadüf olamayacağını, bu gerçeğin farkında olarak bunların varlığının hiçbir şekilde maddesel boyutla açıklanamayacağını görüyorum. Yani maddenin üzerinde bir gerçek olduğunu.

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Akla ve mantığa yatan toplumsal fayda sağlayan davranış biçimlerini baz alıp toplumda uygulamak ve bunu bir hayat tarzı haline getirmek akıllıca olan bir davranış olur, bir inanç sisteminde tüm argümanları kabul etmeniz gerekir bir tanesini dahi kabul etmez iseniz bulunduğunuz dinden çıkmış oluyorsunuz.
      Akla ve vicdana uyan argümanları davranış biçimi olarak uygulamak bir inanç sistemi içerisinde olmayı gerektirmiyor, inanç sistemine dahil olmamış insanlar da kötü insan olmuyor bu bakış açısına bağlı bir kanı 😊

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Ben iyi-kötü insan yorumu yapmadım ki. Toplumsal ahlak kuralları din kurallarından geliyor diyorum. Din olmasa toplumsal ahlak kuralı diye bişey olmaz. Hatta ahlak diye bir şeyden söz edilemez. Maddeci bakış açısına göre biz sadece belli organizmaların, hücrelerin, dokuların, organların sistem haline geldiği bir atom yığınıyız. Biz diye bişey yok. İnsanlık vasfı diye bir şey zaten yok. Senin benlik kavramın bile maddenin ötesinde bir gerçek. Bu şartlarda hangi ahlak kavramından söz edilebilir? İrade diye bişey mi var bu bakış açısında?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

İradenin varlığını ispatlayan şey ne? Hangi pozitif bilim ispatlar bunu? Hiçbiri. Ama var

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Merhaba 🤝
      Her insan bir bilgisayar gibi diyebiliriz, doğduğu günden ölünceye kadar yaşadıkları ve deneyimlediği olgular neticesinde bir benlik kişilik oluşturur yaşadığı her olgu insana + veya - katar doğruyu ve yanlışı sadece yaşayarak ve deneyimleyerek beyninde ve daha ötesinde zihninde kodlar ve bu kodlamalar zaman zarfında insanın asıl benliğini ve kişiliğini inşa eder bu yüzden her insan farklıdır doğduğu ortam, yaşadığı ortam, geliştiği ortam benliğini oluşturur, bu yüzdendir ki bazımız çok vicdanlı iken bazılarımız acımasız olabiliyor insan yaşadıkları ile şekillenir benlik bu şekilde oluşur.
      Çeşitli öğretiler kişiliği oluşturur küçüklüğünden beri bir davranışın yanlış olduğu zihnine kodlanmış ise o davranış yanlış olarak kalır hafızada.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Benlik diye bişey mi var bilime göre? Bilime göre, maddeci bakış açısına göre insan dediğimiz organizma sadece bir atom yığını. Benlik diye bir kavram olamaz. Kişilik diye bir şey affedilemez zaten bu bakış açısında. Sen kim? Sen diye bişey mi var? Madde ve somut verilere göre ben şu an bir atom yığınıyla konuşuyorum sadece. Hatta ben de değil bir atom yığını rastgele bir şeyler yazıyor ve karşı tarafa iletiliyor. Pozitif bilim "birey, kişi, vicdan, benlik" gibi kavramları kabul etmez. Bunlar bilime ve maddeye göre hurafedir. Anlatabiliyor muyum?

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Bilime göre benlik diye bir şey olmasaydı "psikoloji ve psikiyatri" bilim dalları ortaya çıkmaz ve gelişemezdi herşeyden önce en basit örnek olarak bu konuyu baz alabiliriz.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Bu dediğin dallar pozitif bilim dalı sayılmıyor diye biliyorum. Bunların bilim dalı olarak sayılıyor olması bile bilimin kendi ön kabullerine uygun değil zaten o da ayrı konu

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Dinlerin insanları baskı altına alıp rahat yönetebilmek için kurgulanmış olgular olduğunu düşünüyorum.
      Kuran-ı Kerim'den önce indirilen kitapların geçersiz sayılıp dikkate alınmaması mesela, hatta önce indirilen kitapların insanlar tarafından tahrip edilip değiştirildiğinin iddia edilmesi "yüce yaratıcının indirdiği kitapları koruyamadığı" insanların kitapları değiştirebildiği gerçeğini ortaya koyuyor, kusursuz bir yaratıcının neden tek seferde değilde ard arda farklı kitaplar gönderdiği sorunsalı da var ortada.
      İndirilen 6666 ayetin bir kısmının insanlara aktarılmaması da ayrıca şüphe çekici.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

İndirdiği kitapların korunamaması mı :) Ya bişey dicem çok düz bakmıyor musun :) Değiştirilmesine izin verdi ki değiştirildi yani. İlah sonucta ne isterse onu yapar :) Koruyamamak ne alaka :) Yaptığınız en saçma şey de bu zaten. Düzeni kuran oysa ister değiştirtmez, ister değiştirtip yenisini gönderir. Bize mı soracaktı :)

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Söylediğin şeyler bir sorun değil yani kısaca. İlah ne isterse onu yapar gayet. 6666 da söylenti sadece. 6236 ayet var.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Kuran'ın değiştirilmediğinin de bir ton kanıtı var. Karbon testiyle Halife döneminden kalma Kuran bulundu ve günümüzdekiyle birebir aynı. Zaten değişmiş olsa etrafta farklı farklı Kuranlar olurdu. Var mı? Yok. Kısa bir araştırma yapsaydın bunu da öğrenirdin ama demek ki araştırma bile yapmadan Agnostik olmuşsun

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Bir de biraz mantığını kullanman gerekiyor. Geçmişte gönderilen kitapların değişmesi falan bunlar hiçbir şey kanıtlamaz. "Koruyamama" düşüncesi de sadece senin iddian. Canı öyle istedi öyle yaptı mesela sana mı soracaktı yani ilah bu. Biraz mantık

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

İnsanoğlunun yeryüzünde ne kadar bozgunculuk çıkardığını göstermek için değiştirmelerine izin verdi belki? Bir ton yorum yapılabilir yani

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Öncelikle araştırmalarım sonucu agnostik oldum bunu belirtmek isterim.
      Sonsuz güce sahip bir yaratıcının gönderdiği kutsal bir kitabı hiçbir faninin değiştirememesi gerekir bu kalkışmaya yaratıcı izin veriyor kendi kelamının değiştirilmesine izin veriyor ise o yaratıcının sonsuz kudreti ve kusursuzluğu sorgulanır duruma gelir ve buradan yaratıcının samimi olmadığı ortaya çıkar. Herşeye gücü ve kudreti yeten tanrı insanları sınava tabi tutuyor deniliyor, Gazze'de bombalar ile parçalanarak ve yanarak ölen henüz yaşadığı dünyayı bile idrak edemeyecek farkındalığa sahip olmayan ufacık bir bebeğin verdiği sınav neyin sınavı diye sorgulamak gerekir bize şah damarımızdan yakın olan yaratıcı her yarattığı insanın sonunu bilmiyor mu biliyor ise neyin sınavı oluyor bunlar sonucu bilinen bir şey sınav mı oluyor bunu sormak istiyorum, sınav kelimesinin anlamını araştırmanızı rica edebilir miyim?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Hâlâ aynı mantık hatasını yapıyorsun. Halbuki az önce tek örnekle de net bir şekilde açıkladım. Bir şeylere istediği için izin vermesi engel olamadığı anlamına gelmiyor. Bak tekrar söylüyorum mantık kur. Sen onun sonsuz ilmiyle sana verdiği sınırlı bir beyinle düşünerek sorguluyorsun bunları. Sınırlı bir beyin sınırsız ilim ve kudret sahibi bir ilahın yaptığı işlerin mantığını sorgulaması çok saçma. Sen mantığını içinde bulunduğun duruma göre sorgulayacaksın. Sonsuz bir ilahın yaptığı şeylerin hikmetini sorgulamak hiçbirimizin işi değil. Bunun mantığını kavraman lazım önce. Sınırlı kapasite sahibi biri sınırsız birinin yaptığı işlerin mantığını sorgulayamaz. Sorgulasa da doğru sonuca ulaşamaz zaten. Her şeyi bilen oysa yaptığı her şey de her şeyin en doğrusudur zaten. Sorgulamanda hata var bi kere. Yanlış yerden sorguluyorsun. Doğru yeri bul sorgulamak için

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

İlah'ın yaptığı, izin verdiği ya da vermediği şeyleri sorgulamak yerine içinde bulunduğun durumu sorgula. Evrene bak mesela bu düzen nasıl oluşmuş olabilir bunu sorgulamakla başla

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Kapasitenin dışına çıkıp ilahı sorgulamak en büyük mantık hatası. Sen kendi içinde bulunduğun kapasitedeki şeylerin sorgusunun yaparak bir şeylere ulaşabilirsin. Bu şekilde değil

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Size sunduğum argümanlara uygun cevap verirseniz sevinirim sadece "öyle istediği için olmuş" cevabı sorularımın hiçbirinin cevabı olmuyor maalesef biraz kaçamak cevaplar gibi geliyor bu şekilde anlamlandırıyorum cevabınızı.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Mantık hatası yaptığını ispatladım zaten. Neyin kaçamağı :) düşünce sistemin baştan hatalı. Uzun uzun yazdım ama okumamışsın demek ki

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Sunduğun şeylerin hiçbirinin bir argüman olamayacagı gerçeğiyle artık yüzleşmen gerekiyor bence.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

İçinde bulunduğun evrenin düzeninin tesadüf olamayacağı gerçeğini sorgulayamayıp, ilah şunu yapmış, bunu yapmış, neden buna izin vermiş vermemiş gibi kendi aklınla sonsuz olanı sorgulamak gibi bir mantık hatasına düşüyorsun. Agnostik olmadan önce sorgu nasıl mantıklı şekilde yapılır onu öğrenmen gerek. Baştan referansın ve düşünsel hipotezin hatalı zaten. Bunu düzeltirsen belki bir şeyleri anlamaya başlarsin

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Sonucu bilinen bir şey neden sınav adı altında uygulanır?
      Gazze örneğindeki sorumun cevabını alamadım !
      Yaratıcı, ben yanılmışım x isimli kulum iyi bir kul imiş dur ben bunu cennetime mi alayım diyecek?
      Yaratıcı bize şah damarımızdan daha yakın ise neden sınav yapıyor tekrar soruyorum, sınav kelimesinin sözlük anlamına baktınız mı?

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Evren ve dünya ile ilgili herşeyin her bir noktanın bir bilimsel tezi ve açıklaması mevcuttur, gözü kapalı sorgulamadan inanmak ise mantıklı olan, mantıksız olmayı uygun görüyorum. İlk insan Adem deniliyor Göbeklitepe kazılarında yapılan karbon testlerinde Adem'den daha önce yaşamın var olduğu ispatlanıyor?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Belki bizim gözümüze sokmak istiyor, belki yaşayarak bizim görmemizi istiyor? Bunlarla ilgili milyon tane yorum yapılabilir. Bu söylediklerine net bir cevap aramaya çalışman bile mantık dışı ve bu bir inancı ispatlamaz veya inkar ettirmez. Bak sana mantık kur diyorum ama ısrarla farklı yerlerde dolanıyorsun

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Bu soruların cevaplarını inançlı kimseler veremiyor !
      Gazze'de paramparça şekilde yanarak ölen bir bebeğin ölmesine sırf ibret olsun diye yaratıcı izin veriyor yani sırf gözümüze sokmak için bunu mu demek istiyorsunuz, söylediğinize göre yaratıcı günahsız bir bebek üzerinden kullarına mesaj verip birşeyler mi ispatlamak istiyor bunu mu demek istediniz?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Sorduğun sorular bile sonuca götürmeyecek sorular. Yani kusura bakma ama net sonuca götürmeyen sorgular boş sorgulardır. Cevabını öğrenemeyecegin, kapasitenin dışına çıkan soruları soruyorsun. Senin sorduğun bu sorular şuna benziyor: Benim milattan önce 293 yılında saat 14.42 de falanca yerde hangi olay oldu bana bunu açıkla falan demem gibi saçma sorular yani bunlar. Cevabını bilemeyeceğin ve bilmek zorunda da olmadığın sorular soruyorsun. Sorduğun sorulara bi bak. Hiçbiri bir inancı ispatlamaz, inkar da ettiremez. Sonuca bile götürmeyen boş sorular yani

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Hâlâ yorumlar üzerinden konuşuyorsun :) Bu yaşına gelip neyi nasil sorgulamanın gerektiğini hâlâ öğrenememiş olman gerçekten çok üzücü. Sorduğun hiçbir sorunun cevabı dini yanlışlamayacak. Bunun hâlâ farkında değil misin :)

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Gayet inkar ettirir, bebek örneği yaratıcının bir gram vicdan taşımadığını diğer kullarına ibret vermek uğruna kundaktaki bir bebeği bile acımadan un ufak edebileceğini bunu hak gördüğünü söylüyorsunuz bana mı öyle geliyor?
      Birilerine bir şey ispat etme isteği, kızgınlık, dargınlık, sinirlenme ve naletleme insana özgü davranışlardır bu kitapları insanlar yazmış olabilirler mi?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Dini yanlişlayabileceğin sorular sor da en azından mantığını kullanabildigini göreyim yani

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Milyon tane yorum yapılıp hiçbir sonuca ulaşamayacağın sorular sorarak dini inkar etmeye falan çalışıyorsun :) sen bu şekilde mi agnostik oldun gerçekten 😂

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Sorduğum soruların hiçbirinin cevabını alamıyorum sizden, karşı bir soru da soramıyorsunuz sorgulamadan gözü kapalı inanıyorsunuz gibi geliyor bana böyle hissediyorum.

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Bir din var ortada, onu yaratan sonsuz kudret sahibi bir yaratıcı ve kullarına ibret olsun diyerek yakarak öldürdüğü bir günahsız bebek (sadece bir örnek).
      Dini var eden bu yaratıcı ise ben de size bununla ilgili birçok soru sordum cevabını alamadım maalesef.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Bu dediklerin sadece senin yorumun :) ama haşa hadi diyelim ki dediğin gibi var sayalım. Bu yine ilahın olmadığını kanitlamaz ki :) aksine varlığını kanıtlıyosun. Bu dediklerin sadece onun iyi mi haşa kötü mü diye sorgulatır sadece. Ama dediğim gibi bu yorumları yapman bile 2 saattir yazdığım sebeplerden dolayı mantigi hatalı ama anlamamakta ısrar ediyorsun. E 2 saattir anlattigimi anlamayan biri için de daha fazla yazıp uzatmayı düşünmüyorum. İstediğini düşünmeye devam edebilirsin :) Kaçıyorsun tarzında klişe bir laf söyleyeceksen de eğer ben gaza gelen biri değilim. Sadece anlamayan insanlar için zamanımı israf etmek benim inancıma ters. İyi günler :)

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Kaçtığınız aşikar, iyi-kötü sorgusu yapılabilir ise demek ki sonsuz bir kudret yok ortada.
      Size göre inançlısınız ama bu soruların cevabını hiçbir şekilde veremediniz kendinizi inancınız konusunda daha fazla geliştirmeniz gerekiyor diye düşünüyorum, teşekkür ederim kendinize iyi bakın.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Bence çık yukarı yazdıklarımı anlayabilmek için tekrar oku. Belki de ilk seferde anlayamadın olabilir. Bazı insanların 2-3 kez tekrar okuması gerekebiliyor algılamak için. Ben yadirgamiyorum. Size son tavsiye daha mantık kuramadan felsefi akımlara kapılmayın. Siz de kendinize iyi bakın

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Tek oturuşta bir kitap okuma kapasitem var öneriniz için teşekkür ederim ben sizin soruları tekrardan okumanızı hepsine uygun cevap vermenizi kaçmamanızı rica edeceğim.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Uygun cevabı fazlasıyla verdim ama
      karşımda anlamayan olunca bi anlamı kalmadi. O yüzden uzatmıyorum zaten. Boşuna çünkü

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Size sorduğum sorulara karşılık anlatmaya çalıştığınızı tekrar yazar mısınız merak ediyorum anlatmaya çalışıyorum dediğiniz kayda değer bir kesit göremedim yazılarınızda, ayrıca ben bir Agnostisizm savunucusu olarak size karşı gayet ithamsız yazdığımı düşünüyorum oysa siz sürekli anlamak istemediğimden bahsediyorsunuz ne yapmamı bekliyorsunuz bilmek istiyorum neden tek tek sorduğum sorularıma karşılık yerinde bir cevap veremediniz, şunu mu demek istiyorsunuz beni onaylayın, her ne olursa olsun bir yaratıcı var fakat benim yazdıklarıma istinaden ancak eleştirilebilir olduğunu mu söylüyorsunuz yaratıcı herşeyi yapar ama var öyle mi bu mudur teziniz?

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Ben her türlü cevabı verdim. Bunu görmüyor olmanız benim sorunum değil ki

Yorumla
    • NewHorizons
      NewHorizons
      3 ay

Sorularımı tek tek soracağım.

Yorumla
  • îzahtanVâreste
    îzahtanVâreste Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı.

Korkuyoruz ama yıyoruz o hakkı maalesef.. benımde var ustumde.. rabbim affetsin

1
    3 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Korkuyorsan yeme

Yorumla
    • îzahtanVâreste
      îzahtanVâreste
      3 ay

Nefsim zayıf..

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Bahane

Yorumla
  • İslamkaragöz
    İslamkaragöz Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 530 cevap paylaştı.

Tabiki de. Gönül kırmak Kabe yıkmak gibidir. Hal böyleyken kul hakkından insan kaçınmalı. Yarınımız belli değilken , kesin değilken girmişse kul hakkına hemen helallik almalı.

1
    0 Yorumla
  • Jhonkral
    Jhonkral Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 95%
    3 ay

Rabbimiz herşeyle gelin affederim ama kul hakkıyla gelmeyin diyor demi yani o hak senle o kulum arasında diyor ya onun için evet çok korkuyorum

1
    0 Yorumla
  • Arzuahmet
    Arzuahmet Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 100%
    3 ay

Kimse kimsenin hakkını yiyemez insanlık için gerisi boş

1
    0 Yorumla
  • aklımdadelısorular12
    aklımdadelısorular12 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Tabiki korkarız, affedilmeyen tek günah düşünsene 🙂

1
    0 Yorumla
  • aşkatövbelibiri
    aşkatövbelibiri Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 848 cevap paylaştı.

En çok korktuğum şey kul hakkı ve kalp kırmak bu ikisine çok dikkat ederim

1
    0 Yorumla
  • anadecrister
    anadecrister Takip Et
    Guru Yaş: 18 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.

Önceden umursamadım şimdi Kul hakkına girmek bile istemem

1
    0 Yorumla
  • KayipPsikopat_3
    KayipPsikopat_3 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.

Evet korkarım çünkü telafisi zor ve Allah bana kul hakkıyla gelmeyin diyor

1
    0 Yorumla
  • fftmaxx
    fftmaxx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    3 ay

Kul hakkıma giren cok insan öldü gelal etmedim etmiyorum

1
    1 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      3 ay

Oldu helal

Yorumla
  • Andrews_Garden
    Andrews_Garden Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı.

Cenabı Allahın dahi aranıza girmem dediği günahtan korkulmaz mı

1
    0 Yorumla
  • Barbiemiyimneyim
    Barbiemiyimneyim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kulu kula bırakmış Allah aman diyim Allah affedicidir de kulun eline fırsat geçti mi vay halimize.. En çok bundan korkmalı hatta.

0
    0 Yorumla
  • lockerow35
    lockerow35 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı.

Neyle gelirsen gel bana şirk ile gelme kul hakkı değl

0
    5 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Kul hakkı da buna dahil

Yorumla
    • lockerow35
      lockerow35
      3 ay

:) ayet adı ne

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Kul hakkını Allah kullarına bırakıyor affını. Kendisi affetmiyor. Anladın?

Yorumla
    • lockerow35
      lockerow35
      3 ay

Be seni anladım da sen beni anlamadım

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      3 ay

Ben de seni anladım. Şirk zaten en büyüğü ama kul hakkını da Allah affetmiyor

Yorumla
  • вʟαcк
    вʟαcк Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay

Kul , Dul hakkından korkarız

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.

Korkarım..

1
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Çok. En korktuğum.

1
    0 Yorumla
  • Akmankan
    Akmankan Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

En büyük günahlardan birisi kul hakkı

1
    0 Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Evet kul hakkından korkarım en büyük günah çünkü

1
    0 Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

En çok korktuğum şey.

1
    0 Yorumla
  • Rσzαlísα
    Rσzαlísα Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    3 ay

Korkarım

1
    0 Yorumla
  • _Fuchs
    _Fuchs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    3 ay

Evet korkarım

1
    0 Yorumla
  • starlab
    starlab Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    3 ay

Kul hakkından daha çok korkarım allah hakkından.

1
    0 Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Korkuyorum bir çok şeye dikkat ediyorum

1
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Korkarım insan da vicdan olmali

1
    0 Yorumla
  • hayatındışında
    hayatındışında Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

İnsan yokki benim yaşadığım yerde 🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • Vault_Boy
    Vault_Boy Takip Et
    Master Yaş: 30
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Yükü ağırdır, korkarız.

1
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çok hemde. 👍

1
    0 Yorumla
  • lawwwcutioner
    lawwwcutioner Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay

En çok korktuğum

1
    0 Yorumla
  • _Lunora
    _Lunora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    3 ay

Korkarım ben

1
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.

Evet

1
    0 Yorumla
  • Alevalaz
    Alevalaz Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı.

Evet korkarım

1
    0 Yorumla
  • GamzeliBela
    GamzeliBela Takip Et
    Guru Yaş: 18 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Hemde çok

1
    0 Yorumla
  • Kesper
    Kesper Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay

Korkarım

1
    0 Yorumla
  • MassiveStroke00
    MassiveStroke00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

En korktuğum şeydir

1
    0 Yorumla
  • Daiask
    Daiask Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Evet korkarım

1
    0 Yorumla
  • morsaclihuriyeee
    morsaclihuriyeee Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Korkarım

1
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Tabi ki

1
    0 Yorumla
  • Merve296
    Merve296 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı.

Evet

1
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Korkarım

1
    0 Yorumla
  • aquarius99
    aquarius99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.

Evet çok korkarım

1
    0 Yorumla
  • Senoww
    Senoww Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    3 ay

Evet çok hemde, keşke herkes korksa

1
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Hemde çok

1
    0 Yorumla
  • moonlight012
    moonlight012 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Evet..

1
    0 Yorumla
  • ruyalarınkadını
    ruyalarınkadını Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    3 ay

Korkarım tabikide😊

1
    0 Yorumla
  • Solcu1Bey
    Solcu1Bey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay

Evet çekinirim

1
    0 Yorumla
  • Sensiz-Adam
    Sensiz-Adam Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı.

Korkarım

1
    0 Yorumla
  • Ilerdearse
    Ilerdearse Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Korkarım

1
    0 Yorumla
  • Sormalarageldik
    Sormalarageldik Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Korkarım

1
    0 Yorumla
  • Ummuttt
    Ummuttt Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    3 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Tabii

1
    0 Yorumla
  • İsimsizkullanıxcı
    İsimsizkullanıxcı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    3 ay

Çok evet

1
    0 Yorumla
  • allison3-54
    allison3-54 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    3 ay

Kesinlikle korkarım

1
    0 Yorumla
  • Thomass_Shelbyy
    Thomass_Shelbyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    3 ay

Çok.

1
    0 Yorumla
  • Yaseminarabeni
    Yaseminarabeni Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    3 ay

Hayır korkmam

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kul hakkından korkar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kul hakkından korkar mısınız? 31 cevap verildi
Kul hakkından korkar mısınız? 5 cevap verildi
Sela sesinden korkuyor musunuz? 22 cevap verildi
Simsekten korkar mısın? 3 cevap verildi
Kelebekten korkar mısınız? 46 cevap verildi
Karmadan korkar mısınız? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨