Diğer Kelebekten korkar mısınız? sorarimsimdi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok korkunç değiller mi ya, hele küçük olanları. Az önce oda da uçuyordu annemi uyandırdım gelsin alsın diye hayvanın zaten 2 günlük ömrü var bırak uçsun dedi😑Odanın kapısını kapattım salonda yatıyorum😑 Kelebekten korkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sonsuzisimsiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Kelebek değil bu güve en azından kelebekler güzeller narinler ama şu görseldeki güveye bak sanki toplu cinayet işlemiş gibi 1 0 Yorumla
Dior-Eluchíl Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Hahahah nesinden korkuyorsun ki masum bir hayvan sonuçta. 0 0 Yorumla
ktd_99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Nesi korkunç ya. 😂 Ben avucumun içine alıp öpüyorum bile. 😂 0 2 Yorumla sorarimsimdi_ +1 yıl Tüylerim ürperdi Yorumla ktd_99 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
weirder Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. O değil 2 saat evvel eve karga girdi, ölüyorum sandım 0 1 Yorumla sorarimsimdi_ +1 yıl Karga girse ruhumu teslim ederdim herhalde Yorumla
TrumpınSarıSaçı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Ben bir kelebek olsam kısa ömrümü yeryüzünde uçarak geçirirdim ama bu kelebekler lambaya konmak için uğraşıyor. 0 0 Yorumla
ventolouca Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Genel olarak böceklerden korkarım ama bunlar aslında en zararsızları. 0 0 Yorumla
kushirikato Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl çok korkunç dikkat et üstünden geçmesin ölürsün felan mazallah 0 0 Yorumla
menestan6634 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Bir şey yapmaz kelebek. Bende hamam böceğinden korkuyorum bir şey yapmayacağını bildiğim halde. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akrabası da bizde. Demin dolaşıyordu. Akşam Meral Akşener i izlerken de gördüm. Fox un stüdyolarında bile var. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence korkulmaz zararsız hayvan ama huylanıyor olabilirsin normal. 0 0 Yorumla
_Wanheda_ Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl @KaranlıkÇağınKontesi al yanlız değilsin 1 2 Yorumla KaranlıkÇağınKontesi +1 yıl Allah belanı vermesin sabah sabah korkuttun ya. Yorumla _Wanheda_ +1 yıl @KaranlıkÇağınKontesi ahaha kıyamam Yorumla
perseid78 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. ugur boceği kelebek karınca arı sevrım 0 0 Yorumla
xUmuuTx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl Dunyanin en zararsiz varliklarin dan biri. 0 0 Yorumla
Canımıniçisi Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Korkulur muu,, sevilir onlar.. minis seyler.. 0 1 Yorumla pipo5_ +1 yıl minis :SAD:AS: Yorumla
SapımDiyorumSana Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl eve girenden korkarım dışarda olsa sorun yok 0 0 Yorumla
Önemsiz-biri Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl cok korkunclar gördügüm zaman uykularim kaciyor 0 0 Yorumla
Keremdenizce Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 771 cevap paylaştı. Bu güve kelebek değil gibi 1 2 Yorumla sorarimsimdi_ +1 yıl O da kelebek türü değil mi Yorumla Keremdenizce +1 yıl Kelebek olarak geçmiyor bence. Tırtıl olmuyor galiba bu lavradan çıkıyor normalde kelebek görsel açıdan çok güzel olur 😊 Yorumla
anonim0052 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. korkmam 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bende korkuyorum 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar