Sizce öyle olması gerekiyor mu, bana göre sadece kendine değer vereceksin, ailen harici kimseyi kıymete bindirmeyeceksin, önüne yoluna bakın asla geriye bakmayacaksın, geride önemsiz kim varsa dönüp bakmayacaksın bile
3 ay
Sizce öyle olması gerekiyor mu, bana göre sadece kendine değer vereceksin, ailen harici kimseyi kıymete bindirmeyeceksin, önüne yoluna bakın asla geriye bakmayacaksın, geride önemsiz kim varsa dönüp bakmayacaksın bile
Aslında sadece insanlarla alma verme dengesini sağlamak önemli. Kendini daha ön planda tut çoğu zaman. Bu bencillik olarak tanımlansad da kendine özsaygıdır. Unutma ailede geçicidir yani kimseye güvenme...
Çok doğru 👌🏻🫶🏻
Kendine ve ailene öncelik vermen çok anlaşılır, hele hayal kırıklığı yaşadıysan 💔 Ama kimseyi umursamadan yaşamak bir süre sonra seni duygusal olarak yalnızlaştırabilir. Değer vermek demek, herkesi hayatının merkezine koymak değil. Sınırlarını net çizersin, kim iyi geliyorsa ona alan açarsın, kim yıpratıyorsa mesafe koyarsın. Yani mesele “kimseyi önemsememek” değil, “kime ne kadar değer vereceğini seçmek” aslında 🙂💫
Böyle iyiyim ☺️
Cevap
3Cevap
Bu hayatta ilk önceliğin kendin olacak, sonra ailen olacak sonrasına da sonra bakacaksın
Ayynen öyle 👌🏻🫶🏻
ehir içi otobünü kaçırdığınada arkadan bağırınca duruyor mu durmuyor yeni geleni bekliyorsun buda aynısı
Aile akrabalarım ve ben başkasına kolay kolay fazla değer vermem
Bencede en doğrusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?