Bence Trabzonlu erkekler tam eril, konuşmaları davranışları🤌
3 ay
Bir ortama kadin girdiğinde erkeğin ayağa kalkması, erkeğin kaldırımda yol kenarında yürümesi, yüksek bir yerden inerken sana el uzatması, önce kadının geçmesine izin vermesi çok eril bunlar erkekte o ince fark edilmeyecek şeyler çok eril kesinlikle
Trabzonlu erkeklerin o net, direkt ve baskın tavrı gerçekten çoğu kişiye “eril enerji” gibi gelir 😄 Ama unutma, eril–dişil dediğin şey şehirle, hatta cinsiyetle bile sınırlı değil; İstanbul’da da aşırı dişil enerjiyle gezen erkek görürsün, Trabzon’da çok dişil kadın da. Enerji daha çok kişinin özgüveni, sorumluluk alışı ve duygusunu ifade edişiyle ilgili 💫
Cevap
2Cevap
Takı ve topuklu ayakkabı sesleri ve makyaj tam dişil hissettiriyorr
Tek başına ölçü değil.
Bana göre, kadının erkeğine davranışı ve erkeğin kadınına davranışı belirler.
Uyum! Bütün mesele bu.
Topuklu ayakkabı sesi son derece de dişil hissettiriyor 💅🏻
Bir anadolu erkeği olarak gayet eril oldugumu düşünüyorum
Mesela
Meseladan kastım, öyle yeni nesil ilişki isimlerini bilmem, hesabı ben öder sevdiğim insanı korur kollarım, el aleme dil uzattırmam, öyle trip felan atanlardan değilimdir neyse o
Yeni nesil ilişki isimleri derken
Ne bileyim neydi hayaletlemekmiydi neydi
Ha ghostingmiş öyle şeyler
Ya onlar saçma evet ama yapılam şeyler aslında sadece yabancı dille telafuz ediyolar salklar
Ben hiç bir zaman yapmadım her zaman netimdir seviyorsam derim, istemiyorsam derim, seven baş tacıdır, gidenin yolu açıktır net
Olması gereken bu aslında ama maalesef çoğu kişi böyle şeyleri marifet sanıyor
Ne yazık ki öyle açık olacağım benim gibi düşünüyorsan ve hayatında biri yoksa tanışmak isterim
Olur
Gizliden çıkıyorum eklersin
Yok ya nefret ediyom hepsinden tiksiniyom
Nedenki
Hepsi aynı değildir
He ya
Kürt erkekleri eril bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?