Kişilik & Karakter Pinti misiniz çevrenizde pinti olan var mı ne gibi davranışları var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çevrenizdeki pintilerin özellikleri neler 😃 Güncellemeler+1 yıl Çok merak ediyorum ne gibi şeyler yaptıklarını Pinti misiniz çevrenizde pinti olan var mı ne gibi davranışları var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Tam tersi asla para kontrolü yapamam, savururum🥲 çevremde pinti kimse yok, bence biraz olmalıyız 🥲 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Degilim çevremde de pinti olan bir kimse yok. 0 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Hiç pinti değilim ve pintileri sevmem. Her şey bu dünyada kalacak. Ne harcarsak bize kâr. 0 0 Yorumla
thomashelby1 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl benim ev arkadaşım hırvatistanlı pinti ve odası full alkol ve pizza kutuları ile dolu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Geri dönüşüme verip para mı kazanıyor 😃 Yorumla thomashelby1 +1 yıl yok burada geri dönüşüm kağıtta yok plastikte var sadece :D Yorumla Soran +1 yıl Napıyor ki onları başka pinti ne özelliği var Yorumla thomashelby1 +1 yıl her hafta ev temizliği var gel gör temizliğini anlarsın :D Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani ne gördün ki odasında 😅 Yorumla thomashelby1 +1 yıl gel özleden anlatıyım burada söylenecek gibi değil :D Yorumla Soran +1 yıl Ekledim 😃 Yorumla thomashelby1 +1 yıl bende ekledim de mesaj atamıyorum xp yok :D Yorumla
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Eniştem triyonları var ama dilenci gibi gezer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Vardı sezdiğim an yol verdim 0 0 Yorumla
asenaaa__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olması gerektiğinden az bir şeyler verir 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. değilim pinti de sevmem 0 0 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pinti insanlardan nefret ederim 0 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Genelde saçarım ve konfor alanımda pinti yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herşeyin fiyatını araştırırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Başka ne özelliğin var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az harcama yapıp bir aya stok yaparım. Sonra ki ay çoşarım. Yorumla Soran +1 yıl Hm mantıklı başka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece sevdiğim kıza pinti olmam. Hesaplı olmayı ona da öğretirim. Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. değilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neler yapıyorlar neler uğraşılmaz 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Söylesene çok merak ettim neler yaptıklarını 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkar ya Yorumla Soran +1 yıl Lütfen söyle 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pintilikten aynı kilotu giyiyor kaç senedir Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatında hiç bir değişiklik yok yıllardır Yorumla Soran +1 yıl Neler yapıyor mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herseyin sınırı ve limiti var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya daha açık anlaticam da buradan rezil etmek istemiyorum hsjshaja Yorumla Soran +1 yıl Para da harcamıyordur😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O en bilinen yani Yorumla Soran +1 yıl Ya mesaja gelsem anlatsan olur mu hoşuma gidiyor benim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Pinti değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tam tersi asla para kontrolü yapamam, savururum🥲 çevremde pinti kimse yok, bence biraz olmalıyız 🥲
Degilim çevremde de pinti olan bir kimse yok.
Hiç pinti değilim ve pintileri sevmem. Her şey bu dünyada kalacak. Ne harcarsak bize kâr.
benim ev arkadaşım hırvatistanlı pinti ve odası full alkol ve pizza kutuları ile dolu
Geri dönüşüme verip para mı kazanıyor 😃
yok burada geri dönüşüm kağıtta yok plastikte var sadece :D
Napıyor ki onları başka pinti ne özelliği var
her hafta ev temizliği var gel gör temizliğini anlarsın :D
Nasıl yani ne gördün ki odasında 😅
gel özleden anlatıyım burada söylenecek gibi değil :D
Ekledim 😃
bende ekledim de mesaj atamıyorum xp yok :D
Eniştem triyonları var ama dilenci gibi gezer
😂😂😂
Vardı sezdiğim an yol verdim
Olması gerektiğinden az bir şeyler verir
değilim pinti de sevmem
Pinti insanlardan nefret ederim
Genelde saçarım ve konfor alanımda pinti yok
Pintilerden nefret ediyorum
Herşeyin fiyatını araştırırım
Başka ne özelliğin var
Az harcama yapıp bir aya stok yaparım. Sonra ki ay çoşarım.
Hm mantıklı başka
Sadece sevdiğim kıza pinti olmam. Hesaplı olmayı ona da öğretirim.
Çevremde pinti yok çok şükür
Değilim
Evet pint7kuk güzel bir şey
değilim
Maalesef çok cömert
Neler yapıyorlar neler uğraşılmaz
Söylesene çok merak ettim neler yaptıklarını 😃
Sıkar ya
Lütfen söyle 😅
Pintilikten aynı kilotu giyiyor kaç senedir
😂😂😂
Hayatında hiç bir değişiklik yok yıllardır