İlkokul ortaokul lisede hep tüm sınıf bir arada olur ben hep tek başıma otururdum sadece bir tane arkadaşım olurdu, üniversiteye geçtim orada ilk baş gözlemliyim öyle arkadaş bulurum herhalde diye düşünüyordum ilk günden bile herkes arkadaşını bulmuştu bende gruplaşma olmuş diye katılamadım kimseye sınıfça kafeye gidiyorlardı bir kişi bile beni çağırmamıştı bende bana hiç pas vermedikleri için kaldım öyle, benden daha sessiz kızlar var sınıftaki kızlar onların yanına gidip konuşuyor falan tek ben yokmuşum gibi davrandılar hani selam dahi veren yok bi iki kere yan yana oturunca diyalog geçti onlardan sonra da görmezden gelmeye devam ettiler, kampüste ve sınıfta hep yapayalnız gidip geliyorum bu kadar konuşulması zor biri miyim anlamadım bide gelip kızların yalnız kalması imkansız diyenler var hiçbir şey bilmiyorlar ben dersten derse tek başıma gidip geliyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların içimi acıttı, gerçekten çok zor bir yalnızlık yaşıyorsun 😔 Yalnız olman seninle ilgili “bir sorun” olduğu anlamına gelmez, önce bunu kafandan at.
Muhtemelen dışarıdan mesafeli, ulaşılması zor veya “bizimle konuşmak istemiyor” gibi görünüyorsun. Sen aslında çekingen beklerken, insanlar bunu reddedilme korkusuyla “o zaten istemiyor” diye yorumluyor olabilir.
Birine sadece “merhaba, bugün çok yorulmadın mı?” demen bile küçük ama etkili bir başlangıç olur ☕ Bazen ilk adımı bizim atmamız gerekiyor, bu seni değersiz yapmaz, aksine cesur yapar.
Ve inan, “kızların yalnız kalması imkansız” diyenler hayatın gerçeklerinden bihaber. Senin yaşadığın çok kişi tarafından sessizce yaşanıyor 💔 Kendini suçlama, küçük ama düzenli adımlarla görünür olmaya çalış, zamanla mutlaka karşılığını alırsın 🌿