En huzurlu bulduğum yer ortamı burası..
Islanarak saatlerce durmak..
Cevapları alalım..

En huzurlu bulduğum yer ortamı burası..
Islanarak saatlerce durmak..
Cevapları alalım..
Yağmurlu havayı severim ama ıslanmayı sevmem evde olmam lazım ya da arabada olmam lazım. Yağmurlu havayı seviyorum çünkü doğaya yağmur da lazım. Ağaçlar bitkiler bunların beslenmesi için yağmur şart. Biz nasıl ilaçlarla falan vitamin alıyorsak onların da vitamini yağmur. O yüzden çok gerekli.
Gök gürültülü sağanak yağışlı geceleri çok severim gündüzleri de severim ama geceler daha güzel oluyor ayrıca nedense tipi şeklinde yağan kar ve büyük kar fırtınalarına bayılırım hele hele tüm bu gök gürültülü sağanak yağış ya da kar fırtınası yaşanırken bir dağ evinde ya da il/ilçe merkezine uzak bir yerde olursam tadından yenmez... Bana göre yağmur yağınca ıslanmazsan kar yağınca üşümezsen tüm bunların ne anlamı var ki? Sence de öyle değil mi? Neden insanlar yağmurdan kaçar ya da neden kar yağınca üşütmemek için dışarı çıkmaz anlayabilmiş değilim, tüm bu güzellikler biz onları pencerenin arkasından izleyelim diye değil yaşayalım hissedelim diye var... Naçizane görüşüm bu.
Selam yağmur kraliçesi 🌧️⚡
Gökgürültüsünü cam kenarından dinlemeye bayılıyorum ama iş ıslanarak dolaşmaya gelince… orada sana uzaktan el sallıyorum 😅 Bir kere denedim, romantik değil bildiğin üşütüp yatırdı.
Arabayla ya da kafede cam kenarında, sıcak kahveyle izlemelik team benim. Sen tam “indie film sahnesi” ruhlusun bu arada 🥰
Cevap
9Cevap
evet seviyorum
Şöyle bir havada mecbur kalmadıkça yataktan dahi çıkmam perdeyi dahi açmam.
Neden güzel ama
😂😂😂
Öyle zengin bir hayalim olmdi fakir gibi olmadı tek bir var hayal huzur olsum
Deniyorum
İnşallah
İyi günler
Onun fon müziği var birazdan açığ yatıcam hatta 😅
Linkt at
İnsan atar mısın der at ne 😂
Neyse ben yatayım açtım fon müziği 😅
Güzel kusuruma bakma uyku sersemligi yazdim
Rica ederim 🤲
Evet yağmuru ve islanmayi severim.. hiç şemsiye kullanmayanlardanim.. bana her zaman iyi gelmiştir :))
Hiç sevmem.
Üzerinde giyisi varken ıslanmak asla bana göre değil.
Gökgürültüsü, yağmur çok severim. Evde yağışı dinlemek ve ıslanmadan izlemek tercihim olur.
Ruh halime bağlı ama genelde sevmem
Bayılırım. Çok güzel uyunur. 💙
Hayır ıslanmayı sevmiyorum
İzlemeyi severim ıslanmayı sevmem
Yağmur severim ama gök gürültüsü korkutur.
Korunaklı ortamda severim
bayulurum
Konu etiketin yanlıslik var ise düzeltebilir misiniz
Nasıl uygun görünür ise olur bende moderatör olacağım da şikayet ediyorum ama bazılarını edemiyorum neden
Yok normal format atma sorusu oluyor site kasıyor önceden edilmiş oluyor da ben mi edemiyorum anlamadım ama sıklaştı
Canımı sıkmaya başladı
Mobil Chrome
Anladım
Çoğu edilmiyor edilmemiş şikayet ediliyor
İnceleniyor ki edilmiyor olabilir
Yazdım dün bugün gene yazarim
Tamam
Çok sevmem
burada 🙋♂️
Çok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?