Nasıl o kızlar gibi olacağım ben?

Diğer kızlar gibi özgüvenli, herkesin saygı duyduğu, ciddiye aldığı hiç bir zaman olmayacak ya ben kendimi kıyaslamaktan kıskançlıktan saçımı başımı yolmaktan bıktım her şeyi kıskanıyorum ellerini gözlerini saçlarını saçlarının ucundaki dalgayı gülüşlerini tırnaklarındaki ojeleri küpelerini kıyafetlerini makyajlarını hareketlerini mimiklerini enerjilerini herhangi bir insanla aralarında geçen herhangi bir diyaloğu bile kıskanıyorum ölesiye kıskanıyorum kıyaslıyorum kendimi en ufak bir şeyde bile çünkü hiç bir şekilde hayatın içindeki en normal olayla bile var olamıyorum erkeklerle olan iletişimlerini kıskanıyorum bir erkeğin onlara duyduğu saygıyı ve değeri kıskanıyorum onlar konuşurken pür dikkat dinlemelerini kıskanıyorum "o kıza" olan saygısından dinliyor ciddiye alıyor onun sözlerini bunu bile kıskanıyorum kendimi parçalayacak kadar çok kıskanıyorum saçımı yoluyorum yüzümü tırnaklıyorum niye ben değilim diyorum niye ben herhangi birinin yerinde değilim niye benimle arkadaş olmuyor kimse niye beni o kızları gördükleri gibi görmüyorlar niye beni zavallı acınası görüyorlar
Nasıl o kızlar gibi olacağım ben?