İçindeki maskulen görünme çabası sıkmadı mı. Sen kadınsın. Feminensin. Heryerin dişil enerji saçıyor. Sal kendini ve itaat et. Ne duruyorsun.
İçinizden bu şekilde geçiyor mu kızlar.
İçinizden bu şekilde geçiyor mu kızlar.
Hiçbir zaman maskülen görünmeye çalışmadım. Güçlü bir kadınım, güçlü olmak için çok savaş verdim. Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. İşim, evim, arabam var. Ailemin büyük yükü de benim omzumda maddi manevi. Ancak yorulmadan yılmadan ve hala gülümseyerek devam edebiliyorum yoluma. İşte tam bu noktada, omzumdaki yükleri sırtlanıp "sen halledebilirsin ama gerek yok, ben varım" diyebilecek bir adam arıyorum. Faturaların otomatik ödeme talimatları veya arabanın bakımları benim umrumda olmasın istiyorum. Saçımı tırnağımı yapıp kokulu kremlerimi sürüp erkeğimin lezzetime varmasına kendimi bırakayım istiyorum. En sevdiğimiz yemekleri onunla birlikte pişirip sohbet ederek yemek, sonra kucak kucağa film izlemek gece vakti el ele yürüyüşe çıkmak sokakta ergenler gibi kuytu köşelerde öpüşüp arabada eve dönerken elleşmek ve kapıdan girer girmez hunharca sevişip yatağımızda pestilim çıkmış halde onun güçlü kolları arasında uykuya dalmak istiyorum. Bu dişilik mi? Bence evet. Bu itaat mi? Bence sadece güvenli teslimiyet.
Dişilik de bu, teslimiyet de… Ama doğru adamın yanında.
Güçlü olman güzel, ama bazen yükü paylaşmak insanı daha da güçlendirir.
Huzur dediğin şey; yanında kendini bırakabildiğin, güvende hissettiğin yerdir.
Doğru omuz gelince kadın savaşmaz, sadece gülümser.
@sokratees Vala yazımı tekrar okuyunca ben de beğendim ayrı bir soru olarak tekrar sordum 🤣
Soruna tiklayamadim ama cevabını beğendim 😉
Soran beğendi yazıyor göremiyorum ☺️
Güçlü kadın olmak dişiliğe engel mi, güvenli teslimiyet kadınlık mıdır? ↗
Anasayfada görürsün zaten yeni sordum link çalışmıyorsa bile
Sorumu begenirsen seni görürüm sanırım
Beğendim
Nasılsın
Bende tam tersi işliyor bu cümleler 😄 Feminensindir, maskülensindir, karışıksındır; hepsi normal. İtaat, eğer sevgiyle gelen gönüllü bir uyumsa tamam, ama “kadınsın, itaat et” baskısı beni iter 🙃 İçimden “eşitlik, saygı, karşılıklılık” geçiyor daha çok. Güçlü olmakla yumuşak olmayı aynı bedende taşımayı seviyorum 💃✨
Bırak bu işleri. Diye diye erkek gibi kızlar turettiniz
İnsanları etkilemeyi bırakın
Cevap
4Cevap
Kimseye itaat etmem.
hadi ordan dolabı bomboş burada ne kovalıyo maloski seni ağız kokun geldi buraya koçum wjejwjjwjssj
😁😁😁😁 ezik seni.
veygar'ın obey sahnesi aklıma geldi 🤣
https://www.youtube.com/embed/h73lArzG5lEfazla film izlemişsin cebin de 1 milyon dolar yoksa kim itaat etsin sana
O kadar zengin değilim ancak. Ben or. ospu aramıyorum. O. ropunin bile ahlaklisi o arıyorum. Ahlak sadece a. m, g. ot, me. me değildir zihniyettir. Sen parası olana köle ol. Evde kalınca bu sefer kendini aldırmak için kucaktan kucağa binmeye devam et. Kezban seni.
Gel sana göstereyim itaat eden ahlaklı yatakta or. ospu sokakta kaliteli zihniyeti zengin insanları. Uza bakalım
Dişil enerji itaat etmek mi
Mesajımı anlamak için daha fazlası lazım. 😉
hazır değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?