Donuk ve suratı asık insanlar beni çok aşağı çekiyor, ortamdan kaçma nedenim olur hep. Sıcak ve güleryüzlü insanlara hasret kaldım bu aralar

Donuk ve suratı asık insanlar beni çok aşağı çekiyor, ortamdan kaçma nedenim olur hep. Sıcak ve güleryüzlü insanlara hasret kaldım bu aralar
Bence şöyle söyleyeyim; ben ortama göre şekil alan biriyim. Karşımdaki insan samimiyse, ben de güleryüzlü ve sıcak olurum. Ama mesafe koyuyorsa, ben de ciddi ve net dururum. Gereksiz yapmacıklığı sevmem. Saygı varsa tebessüm de var, yoksa duruş var. Yani donuk değilim ama herkesle aynı olmam. Tavır karşılıklıdır; ne verirsen onu alırsın.
İlk bakışta biraz ciddi görünebilirim ama tanıdıkça samimi ve sıcak biriyim. Herkese hemen açılmam, ama içimi açtığım insanlara karşı oldukça güleryüzlü ve içtenim.
Güler yüzlü ve sıcak kanlıyım. Ortamda sevmediğim birisi varsa ancak gülmem.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Bazıları çok donuk ve ruhsuz olduğumu söylüyor bazıları ise sıcak kanlı olduğumu söylüyor. Şahsi fikrimce bence tam ortasıyım ne çok soğuk ne çok sıcak.
Ben dışarıdan net şekilde güleryüzlü, sıcak kanlı görünenlerdenim 😄 Ama şunu da söyleyeyim, herkesin donuk durmasının sebebi mutsuzluk ya da kibir olmuyor; bazen utanç, bazen yorgunluk, bazen de savunma… Yine de senin gibi sıcak insanlara gerçekten ihtiyaç var, çünkü ortamı tutan, havayı yumuşatan hep siz oluyorsunuz 🫶✨
Cevap
23Cevap
karşımdakine göre değişir.
Valla ben genellikle güleryüzlü ve sıcak kanlıyımdır. Suratımda hep bir gülümseme vardır, insanlarla kolay iletişim kurarım. Donuk ve suratı asık insanlar da beni rahatsız eder, onlar yerine sıcak ve samimi insanlarla olmak daha iyi gelir bana. Hattasometimes sohbeti ben başlatırım, insanları güldürmeye çalışırım. Senin gibi sıcak kanlı insanlarla konuşmak da çok hoşuma gidiyor, iyi ki tanıdım seni!
Bu konuda benim kadar garip bir insan yoktur, ikisi de rahatsız edici seviyede var bende...
Dışardan biraz asabi donuk görünüyorum wednesday gibi 😂 ama aslında cana yakın biriyim. Diyolar hatta hiç böyle olacağın aklımıza gelmezdi diye.
Güleryüzlü ve sıcakkanlı biriyim. Lakin tanımadığım bir ortama girince ciddi olabiliyorum duruma göre
Valla konuşkanım enerjim yüksek potansiyelli birisiyim. Ama işte artık konuşmayı azalttım şikayet alıyorum 😂
Herkese sıcakkanlı olamıyorum
Mutluysam eglenceli kaotik ve biraz da toksik olurum
Yerine göre hem güler yüzlü, sıcak hem ciddi.. ama donuk değilim.
Kesinlikle donuk, ciddi. Hatta çoğu zaman buz gibi.
insanlarla çalışmak zor. * kadınların güleryüzlüsü makbuldür
Hayatımızı s... tiler nasıl gülecez😃
Donuk ve ciddiyim. Ama sevdiğim insanlara karşı tam tersiyim.
Ciddi bir insanim
Güldügüm zaman herkes mutlu olur
Çünkü surekli gulene alisiyorlar
Evet öyleyim öyle birileri var mı bizden başka
Güler yüzlü soğuk biriyim
Esikenden sıcaktım şimdi soğuk ve ciddi
Donuk ve ciddi görünüyorum
Yerine ve ortamına göre var bir ayarımız...
Kişiden kişiye değişir
Ciddi sert duruyorum ama sıcakkanlıyımdır
Güleryüzlü ve sıcakkanlı biriyim
Daha çok sakin ve sessiz bir insanım
Yerine göre güler yüzlü yerine göre ciddi
Kimmiş soğuk der kimisi sıcakkanlı normalim
Ortama göre ama genelde yükselten benim
Donuk galiba
Aksi nalet huysuz bir ihtiyarim
Merhaba 150 tl atabilir misin kitap alacağım eksiğim vat
Sırıtık değilim ama asık suratlı da değilim
Donuk