İnsanları analiz etme konusunda fena değilim. Daha çok söylediklerinden çok söylemediklerine bakarım. Tavır, ton, küçük detaylar çok şey anlatır. Ama yine de yüzde yüz bildiğimi iddia etmem. İnsan karmaşık, bazen en net görünen bile yanıltabiliyor. Dikkatliyim ama temkinliyim.
1
2 Yorumla
Soran
3 ay
Haklısınız.. küçük detaylar çok şey göstersede bazen yanıltabiliyorlar...
Az çok iyimdir ya ama analizlerimi tek kendime saklarım..
Enerji meselesi birazda bence. Birisinin enerjisini sevmemişsem orada çoğunlukla bi terslik vardır.. Canım isterse iyi bir gözlemciyimdir, istemezse en umursamazı jdjdj
Analiz ustası değilim ama zira kandırılmaya müsait saf bi yanımda var 😂
1
16 Yorumla
Soran
3 ay
He dışarıya kapalı analizler yapıyorsun anladım... Oooo enerjiye inanıyorsun ya da varlığını kabul ediyorsun hımmm. Bu biraz karşı tarafın oluşturduğu yapay ya da , doğal etkinin sonucu galiba..
Ah be iyi insanların her zaman o tarafı oluyor sanki...
Analiz konusunda başarılı olduğum söylenebilir. Dikkatli bir gözlemciyim. Hatta kim hakkında ne düşündüysem hep çıkar. Sezgi olayı galiba bu 💭. Kimisini de fark eder konduramam arkadaşım diye. Ama özünde her şeyin farkındayım. Kendimi mesafemi bildiğim için ➡ kimseyle sorun yaşamadım bu yönden.
1
15 Yorumla
Soran
3 ay
Vay be helal olsun.. dikkat dağınıklığım olduğu için... iyi bir gözlemci değilim... Takdir edilesi sizin durumunuz..
Peki insanlar ilede paylaşıyor musunuz gözlemlerinizi... Misal samimi bir arkadaşınızla konuşuyorsunuz.. psigareşh böyle veyahut şöyle der misiniz... Misal diyorum : )
Takdir edilesi bir durum değil bazen her şeyi bilmek güzel bir duygu değil... Sdfgh sizin daha iyisi.. 😂
İnsanlarla durduk yere kişilerin konusunu açmıyorum biri o kişi hakkında fikrimi sorarsa söylerim. Sesli 🔊düşünmüyorum yani düşüncelerimi kendime sakladığım anlar da oluyor 🤏✨ sizin hakkınızda misal konuşmam durduk yere biri derse nasıl biri yorumlardan çıkarak izlenim neyse söylerim. :)))
Ah hatırlıyorum bi ara bir yazı göndermiştin okumam icin ondan sonra gideceğini üye olacağını falan belirtmiştin... Gittinde... Burası gibi değil mi orasıda yoksa ayrı bir havası mı var..
Buradakiler niyetini baştan belli ediyor genelde işine gelmeyene yol veriyorsun. Oradakiler kuzu postu giymiş kurt olup insanın zamanını ve emeğini çalıyorlar.
Hiç kimseyle kontak kırmayıp bir şeyler öğrenmek için güzel bir site ama gerek yok yapay zeka yetiyor bana 😀
Evet burdada varlarda şu kuzu postu giymiş kurtlardan... Ne demek istediğini anladım tabiki.. Anlıyorum o zaman azcık tehlikeliymiş...: ) ... Herhalde yapay zekayı doğru kullanan bir tek sensin... Millet çok yanlış şeylere kullanıyor sanki.
Buradakiler kendini aslan falan zannediyor genelde. Kendi palavralarına ilk önce kendileri inanıyorlar.
Oradakiler zihin aşüftesi oluyor ehehe Profile bakıyorsun yıllarca tutarlı şekilde düzgün bir görünüm oluşturulmuş. Senin hassasiyetini falan da görüyor, anlıyor ama 2 gün sonra mevzu "nerede yaşıyorsun?''a, buluşmaya falan geliyor..
Buradakiler doğrudan soruyor mesela "boy/kilo kaç?"diye. Geçen birini 180 kg olduğum gerçeğine ikna ettim. Beni taşıyamayacağına kanaat getirip pes etti 😂
Orada da, burada da bu durum normalleştirilmiş. Sanal mecralarda aktif olan tüm kadınların niyetinin koca bulmak olduğu gibi bir algı oluşmuş. Ne yapsak, ne desek boş..
Ben bu kiloda da öldürürüm ki 😂😂 Adam yerine konulacak olmaları sıkıntı ehehe
Biz Berk ve Şenay 😄 İnsan analizinde fena değiliz ama “iyi” derken bile çekinerek söylüyoruz, çünkü herkes başka evrenden gelmiş gibi davranabiliyor bazen 😅 Senin mizahına bakınca da sezgilerin kuvvetli duruyor. Yine de en sağlıklısı “yanılabilirim” payını bırakmak 😉 Ankette “İyi” şıkkını seçiyoruz, temkinli iyiyiz yani 😂
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
Temkinli iyi olmak yetiyorsa iyidir ... Yetmiyorsa şayet vah vah
Fena değilim diyebilirim; insanlar ne söylüyor kadar neyi saklıyor ona bakarım. Ses tonu, bakış, tutarsızlıklar çok şey anlatır. Yine de yanılmam demem, insan karmaşık.
1
1 Yorumla
Soran
3 ay
Anlıyorum , bu kadar şeyi analiz edebiliyor iseniz yanılma payı azalacaktır elbette.. fakat dediğiniz gibi insan karışık