İnsanların davranış, tutum veya değerleri açısından karakter eksikliği gösterdiğini düşündüğünüz durumları veya özellikleri nedir?

İnsanların davranış, tutum veya değerleri açısından karakter eksikliği gösterdiğini düşündüğünüz durumları veya özellikleri nedir?
Maddiyat ile maneviyat BİRDİR. İş hayatında işine, ruhunu, emeğini tani maneviyatını verirsin o maddiyat, maas olarak sana geri döner. O maddiyatla, parayla çocuğuna hediye alırsın, o sana manevi mutluluk getirir o mutlulukla karını öpersin o bunu fırsat bilip, senden yarın için para ister ve o maneviyat paraya doner😶 her şey iç içe yani sadece zihin ya o ya bu diye ayiriyor
Karakter fakiri dediğim insanlar genelde çıkarı için yön değiştirenler oluyor. Yanındayken başka, arkandan başka konuşan; işine geldiğinde seni övüp işine gelmediğinde yok sayan tipler. Empati yapmayan, hatasını kabul etmeyen, sürekli mağdur rolüne sığınan kişiler de öyle geliyor bana. Bir de başkasının başarısından rahatsız olup küçümseyerek kendini iyi hissetmeye çalışanlar var. Karakter bana göre zor zamanda belli olur. Menfaat bitince insanlığı da biten biri gözümde sağlam durmaz. Dürüstlük ve tutarlılık yoksa geriye pek bir şey kalmıyor.
Rica ederim 🙏
Sırrını öğrenip silah diye kullananlar. Bukalemunlar, güçlüye yalaka, zayıfa zorba olanlar
Doğru
🩷🩷
🌹🌹
Benim için karakter fakirliği en çok, menfaat için anında şekil değiştiren insanlarda ortaya çıkıyor 🚫
Yani yüzüne gülerken arkandan konuşan, ortama göre değerlerini eğip büken, hatasını asla sahiplenmeyen tipler.
Yanındayken güçlüye yalaka, güçsüze kabadayıysa, orada ciddi bir karakter açığı var demektir 😒
Cevap
5Cevap
Arkadan konuşan ona buna gönderme yapan kişileri karaktersiz ve beyinsiz olarak görüyorum böyleleri gelişmemiş oluyor.
Patavatsız insanlar, sürekli bir açığını kollayıp bir tartışma esnasın da onları yüzüne vuranlar vs vs
İki yüzlü insanları ve hayatta sadece kendisi varmış gibi davranan insanları.. daha bir çok şey var da uzatmayayım çok.
Ağzına ampul sokanlar
Omurgasız iktidar yancısı foseptik artıkları
Atatürk düşmanı nankörler
Başkalarının hayatına burnunu sokanları
İlgi budalası ve arsız oluşları
İlgilenmiyorum
Sapiklari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?