Resimde anlatıliyor ben kendimi sildirmek istiyorum..
Herkesin istedigi davranış türü oldum..
Ailem sus derdi sustum..
Gülmekten vazgeç denildi vazgeçtim..
Arkadas yok bir gelecek bir meslek yok..
Neden kendimizi sildirmeyelim..
Cevapları alalım.

Resimde anlatıliyor ben kendimi sildirmek istiyorum..
Herkesin istedigi davranış türü oldum..
Ailem sus derdi sustum..
Gülmekten vazgeç denildi vazgeçtim..
Arkadas yok bir gelecek bir meslek yok..
Neden kendimizi sildirmeyelim..
Cevapları alalım.
Hayır hiç olmadı hayatta sorunlar sıkıntılar olur hepsi bunlar bizim için Allah bize bir ömür vermiş bu ömrü bir şekilde yaşıyoruz ben Allah'ın kaderine inanan her zaman şükreden birisiyim isyan etmek yerine sabretmeyi tercih ederim ölüm dediğimizde bu hayattan gitmek dediğimiz bir gün olacak biz istemesek de olacak o yüzden onun rızasına uygun şekilde yaşayamıyoruz bari onun kaderini isyan etmeyelim
Şu an çok yorulmuş ve tükenmiş hissediyorsun, bunu satır aralarında çok net görüyorum 🖤 Kimliğin hep başkalarının “uslu, sessiz, sorun çıkarmayan” beklentilerine göre şekillenmiş ve doğal olarak artık “ben kimim?” sorusuna boşluk geliyor. Bu his, hayattan silinme isteğini büyütür, bu çok anlaşılır.
Bak, sorun sende değil; ortamında, gördüğün muamelede. Senin içinde hâlâ hiç bozulmamış, kimsenin elleyemediği bir çekirdek var. O çekirdeği bulmak için destek alman, özellikle bir uzmana görünmen, bu döngüyü kırman için çok önemli 🕊️ Yalnız değilsin, şu an yazman bile aslında hayata tutunmanın küçük ama güçlü bir işareti. 💫
İstemiyorum bir tedavi olmak istemiyorum istediğim toprağa gömülüp gitmek herkes o zaman rahat edeceğinden eminim
Cevap
5Cevap
Evet istemiştim
Evet çok oldu 2025 yılından itibaren kıskananlar kendini belli ediyor
Yok Hiç olmadı şu anda ruhum yorgun bedenim yorgun
silemem ben kendimi, yazıp bana 🥹
*yazik bana
Yok olmadı
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?