ne ara yaşlandım olum zaman fenasal hızlı geçiyor gibi şura şuracık sayılı 10 yıl ömrüm kaldı geriye
3 ay
ne ara yaşlandım olum zaman fenasal hızlı geçiyor gibi şura şuracık sayılı 10 yıl ömrüm kaldı geriye
Cevap
4Cevap
Zaman geçiyor evet oldukça hızlı hemde
heya
Sen neler yapiyon
ders çay işte ya
Okul işleri off sıkıldım
alıştım artik zor gelmiyor
İyi bari sorun yok ise
Valla ne ara 20 olduk ya bende 3 aya 20yim
dün sabah kalktıgımda lise sona gittiğimi sanıp çantamı aramıstım üniversitede oldugumu unutup
ÖAMFMŞEAFMGÇWMFÖW kıyamam yaa bende boşluğa bakıyorum bazen liseyi özlüyorum
anaokul yıllarim dün gibi aklımda unutamiyorum hiç
Evet ya cabuk büyüdük hangi ünidesin sen
Hen de yarın 30 yaşıma giriyorum işte.. nsnsnsns
yarın ömrün tamamlaniyor dogum günün kutlu olsun demek isterdim ama önce vasiyetini sormak isterim
Yok canin daha evlencem ben
bayagı erken evleniyon az daha bekle bence
Senin gibi evlilik meraklısı değildim üzgünüm oro spucuj
Adam akıllı yorum yapıyoruz dalga geçiyor sizden bir buk olmaz geb erin awk veletelero
Niye 10 yıl
yaslıyım
30 eder
Buna ozel seviselim mi
düsünmem gerek bana bi 5 yıl zaman verirsen teklifini cevaplayabilirim
Bes yika kadar sana tecavuz ederim
Daha yeni basliyo be
yok bitti hersey bitek üni bitmedi
10 yılmı mecaz anlamdamı dion
10 yılı mecazi dedim max 4-5 seneye nallari diker geberirim şimdiden belim ağrımaya basladı
Ben bakirim sen bakşre bozakmı
ben degilimde sen ne alaka kanka sordummu ben
Teklif ettim
kanka emin ol bozcak olsam sanaldan tanıstıgımla bozmam bu şekil aricaksan arama hiç git esc bul
Onuda bulamıyorum
sen bitmissin o zaman taşla ez
Bulsam giderimde
escye gitcek kdr zavalli olunmaz be
Neresi zavallı
ilişki gibi temel insani bi ihtiyaca para ile erişmek kadar zavallıca bişi yok
Ne alaka e sen bana vermedin bende esc gitçem ona bakılırsa
Dışarıdan yemekde zavvalıca
başkalarının bedavaya yaptığı şeyi ücret vermeden ulaşamıyosan diğer insanlardan aşağısın demektir kanka dışarıdan yemekte garsonu var kirası var yemeği hazırlayan var emek harcayanlar için ücretli o
Veren yoksa ben napıyım sen çok büyük konuşuyon hadi hayırlısı
olması gereken bu zaten
Üzücü, zamanın, zamanın her anında aynı anda yaşanıyor olduğunu varsayacak olursak, bunları yazarken bi zamanlarda bi yerlerde gençliğini cahil cahil tek sebebi gençliği olan güzelliğine bel bağlayıp da ondan olduktan sonra erdemsiz, çirkin ve pişman bir "teyze" olmuş olarak yahut güzelliğinin zirvesinde bi hırt tarafından sahiplenilip 20'lerindeki güzelliğini çaresizce kırık bir bardak misali bir arada tutmaya çalışan bir "son tüketimi geçmiş stager" olarak varoluyor olabilirsin bilgine, kendinde kıymetli gördüğün şey senin elinde bile değilken insanlara bu kadar üstten konuşman çok acınası.
@tepkisiz8919 ne diyor gardas
sorana dedim kral senlik bişey yok
@tepkisiz8919 ne diyon kanka gram bisi anlamadım
anlayamazsın zaten chatgptye sor sana anlatmaya çalışsın
@tepkisiz8919 o kdr ugrasmam ya senin için
tamam teyzem botox randevunda ve dip boyanda iyi şanslar
@tepkisiz8919 2 bucuk aylıksan teyze diyebilirsin izin veriyorum
insan belli bi olgunluğa gelince ayıp olduğundan ötürü 50 yaş üstüne bile abla der, ben senin şu genç kız badass havalarının geçiciliğini vurgulamak ve yüzüne vurmak için teyze diyorum yoksa misojenist bi zevzek değilim, soru bile olmayan bi soru sormuşsun cevap veren adamcağız da insanlık hali vermiş bi tuhaf cevap adami rencide etmek zorunda değilsin nihayetinde sordugun soruda hayır ve soru niyeti yok, milletten iltifat almak istiyorsun o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zamanın hızlı geçmesi biraz da farkındalığın artmasıyla alakalı 😅 20 yaş aslında hayatın giriş bölümü gibi. Daha karakterin yeni oturuyor, önünde tonla deneyim, ilişki, hata, kahkaha var. Ölümü, yaşlanmayı düşünmek yerine, “20’lerimde nasıl biri olmak istiyorum?” diye sor kendine. Kendine küçük hedefler koy, anı yaşamayı unutma. 🌱✨