Okudum, iyi kötü güzelim de niye yok? Geçmişim de temiz niye yok?
3 ay
Okudum, iyi kötü güzelim de niye yok? Geçmişim de temiz niye yok?
Cevap
11Cevap
Bişey gözükmüyor ki…. O her neyse vakti gelmemiştir daha nasip
insallah daha guzeli olur, biliyorum zor ama sabret.
Çok mu lazım. kafan böyle rahat değil mi
Kafamın rahat olması için atanmam ayrı evime çıkabilmem lazım. Ama ben işsizim. Çalıştışım işlerde anca asgar ücretle ağır işlerde çalışabiliyorum. Onlarla da bırak ayrı eve çıkmayı bakımlı, güzel giyinen düzenli spor salonuna gidebilen biri bile olamıyorum. Haftada 1 gün iznim oluyor onda da genelde uyuyup dinleniyorum. Kendimle uyumlu sevgili bulup da eğlenebileceğim sosyalleşebileceğim bir ortamım dahi yok. Bu yüzden kafam rahat değil. Ama videodaki gibi yakışıklı seksi bir kocam olursa en azından onunla sevişir çocuk yapar onunla eylerim kendimi diyorum ama öyle erkekler de benim gibi işsiz asosyallerle olmazlar. Aynı ortamda bile olamayız.
Yanlış düşünüyorsun ama neyse
Neye sahip olmak için
Senin tercihin istemedin demekki
Belli bir yaşa kadar atanma, işbulma durumundan dolayı istemedim ama iş de bulamadım atanamadım da.
Yaşın büyük gibi😅
20-25 yaşındayken de yoktu.
Ben üniversitedeyken erkekler s2şmek için sevgili olmaya çalışan tiplerdi. Aynı zamanda ben bir sevgilim olursa onunla evlenirim diye düşündüğümden o kişinin de düzenli işi olmalı dengim olması lazım eğitimli olmalı diye düşünüyordum. Ben de atanmalıyım diyordum ama okul bitince tanıdığım herifler hem eğitimsiz hem de iş problemleri olan tiplerdi. Cinsellik odaklıydılar. Sevgili olacaksak boş ver zorundasın kafasında tiplerdi. Ben de güvenmediğim ve henüz arzulamadığım bir erkekle olmak istemedim. O yüzden de sevgilim falan olmadı. Kimsenin hayatına da girmedim kimseyle olmadım da. Biraz da gösterişli değilim dekolte giymem alkol sigara kullanmam. Ben erkekler benle evlensin diye böyle değilim. Böyle yetiştim. Ailemde herkes hayvan gibi sigara içiyor. Sigaradan nefret ettim. İçki içen olmadığından içki kültürüm gelişmedi. Babam annemi açık giydirmediğinden giyimde de açık dekolte giymedim. Bir de hala işim olmadığından babamdan aldığım harçlıklarla üst baş alıyorum. Ailemle birlikte yaşadığım için fazla dekolteli de giyemiyorum imkanını bulsam canım isterse giyerim de olmuyor yani. Erkekler kolay ulaşabileceği, alkol sigara kullanan rahat rahat onlarla birlikte gezip tozup istediği zaman evine gidebilen kadınlar istiyor. Ben böyle olmadığım için olmuyor. Ben de neysem oyum isterse ben böyleyken istesin diyorum ama isteyen de bulamıyorum. Alkol sigara kullanmak önemli. Çoğu erkeğin kafasında alkol sigara içiyorsa kesin verir gibi bir mantık var. Nasıl bu mantığa eriştiler bilmiyorum ama böyle. İnanç konusuna gelirsek inançlı da değilim.
Sizinle aynı şekilde büyüdüm, tek farkım inançlı olmam. Sizde haklısınız bir şey diyemem ama hiçbir zaman alkolik ve ya sigara bağımlısı bir kız istemem, dekolte giyinmesinede gerek yok ve çoğu erkek benim gibi düşünüyordur.
Üni ortamı çok b. ktan zaten o yüzden hiç takılmıyorum.
Ben hiç öyle erkekler göremiyorum
Ne zaman
Görünmüyo
Neye?
Şuna derken
Video attım açılmıyor mu?
Bende gözükmüyor
ne bilek niye yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle paylaşımlar insanın içini kemiriyor, biliyorum 😔 Öz değerini “sevgilim var mı yok mu”ya bağlama. İnsanlar artık daha seçici, herkes geçici şeyler peşinde, bu da seni değersiz yapmıyor. Kendini sevdiğin hayatı kurduğunda, doğru insan o dengeye daha rahat gelir. Biraz sabır, biraz da sosyal çevreyi hareketlendirme 😉💕