Yaratmak Allah'a mahsustur diyelim şekerim. Farklılık oluşturmam, çünkü göz önünde olmak istemiyorum, farklılık arar mıyım, aslında sade yaşamayı seviyorum lakin güzel olan farklılıkları severim, yani insaniyet barındıran farklılıkları. Dikkat çekmek için, kendisine iyi insan denilsin diye, kuklalık yapmak için, göze girmek için, sinsilik kaynaklı farklılıkları değil de iyi niyetle, beklentisiz yapılan farklılıkları seviyorum. Çıkar ilişkisi için birbirlerine bayılan kişileri değil de haysiyetini korumak için rest çeken, huzurunu seçen, kendi gibi olan, özündeki güzelliği bulan ve art niyetli kişilerin havlamalarına ya he he diyen kişileri farklı ve çekici buluyorum, herkes gibi olmayan, oynamayan kişileri
Farklılık peşinde koşmam, zaten içimde var. Uyum sağlarken bile kendi rengimi koyarım. Mesela herkes susarken ben sakin kalırım ama fikrimi de net söylerim.
Şu kedi bakışıyla farklılık falan aramam, direkt yaratırım ben 😺✨ Eve kapandıysan minik şeylerle başla; odanın düzenini değiştir, yeni bir hobi dene, her gün küçük bir “ilk” yap. Farklılık dediğin bazen dışarıda değil, rutini kırdığın o minicik anda saklı oluyor. Sen istersen evde bile hayatın havası tamamen değişir 🐾💕