Selamm,
Mutluluğu siz nerede buluyorsunuz? - Kendi kendime zaten mutluyum. Mutluluk sebebim olanlar da var. ♥️

Selamm,
Mutluluğu siz nerede buluyorsunuz? - Kendi kendime zaten mutluyum. Mutluluk sebebim olanlar da var. ♥️

Mutluluğun kökü içeride. İnsan kendiyle barışık değilse, karşısındaki ne yaparsa yapsın eksik hisseder. Ama bunu tek başına yaşamak da zor; paylaştığında büyür. İçte bir denge olur, biri gelir o dengeyi çoğaltır. Başkası mutluluğun kaynağı değil, yansıması olur. Temel içeride, çoğalan dışarıda.
Kendi mutlu olmayan biri kimseden ne mutluluk alır ne mutluluğa muhtac duyar. önce Kendini mutlu etmek lazım sonra içinde ki insanları, gölgelendirme kontörünü de unutmasınlar nede olsa insanlar bozmayı sever.
Önce içimizde sonra hayatımızdaki insanlardaaaaa :D
Kendi kendime mutluyum evet ama ailem ve yakın kız arkadaşım. Mutluluk sebeplerim 🥹
Mutluluk içimizde zaten vardırda bazı insanlar varlığını daha da hissettirir
Dimiii
Di
Di sfdhgsd
Eksik olmasınlar 😄
Olmasınlar dimi :D
Di kfkfkfmgm
sdfhgsfdghsfd
Bişey demiycem jjfkg
Desene :D
Gelsene bişey diycem kfkgkgk
Geldim dsfgsd
https://youtu.be/1NSg-lbPiVQ Bu geldi kfkkgkg
:D
Bence mutluluğun temeli kesinlikle içimizde 🌿 ama içimizdeki insanlar onu çoğaltan, parlatan taraf 💫 Tek başına da huzurlu olabilmek çok değerli; sen onu kazanmış gibisin. Üstüne bir de gönlüne iyi gelen insanlar varsa, bu tam “bonuslu paket” mutluluk gibi 😄♥️ İkisinden birini seçmek yerine, ikisini dengelemek en gerçek ve uzun ömürlü olanı bence.
Cevap
4Cevap
Önce insanın kendisinin mutlu olması lazım ya. Diğer insanlara bağlı olması sağlıklı değil
İçimiz de ki insanlarla buluruz.
içimde insan da yok mutluluk da yok. napcam nerde bulcam ben? 🥴🤯
thank you dayıcım. hemen içsel araştırmalara, varoluşsal sancılara, otantik yaşantılara, çarpıtmalara, savaşlara heeerrr ne varsa hepsine son veriyorum!!! Go Girl 💪🏻💥✨⚡
İçimizde temeli olmazsa kimse kalıcı mutluluk veremez. Ama doğru insanlar o temeli büyütür, renklendirir. Tek başına da yetmez, sadece birine bağlayınca da yetmez. İkisi dengeli olunca güzel.
Mutlu olmak için bence birine ihtiyacımiz yok. Ama kendi kendimize içsek mutluluğu yasayabildigimizde içimizde de gerçektrn mutlu hissettirecek dogru insanlar yeşeriyor🙃
Mutluluğu önce içimde bulurum ama doğru insan dokunursa alev alır 🔥😉
Mutluluğu içimizde bulmamız lazım insanlara bağlarsak mutluluğu insanlar bize mutluluk sağlayamaz
İçimizde asıl mutluluk
İçımizdeki insanlarda buluruz.
Tek başına mutluluk olmuyor
İçimizde bulmamız gerekir.
İnsanlarda çünkü tekken olmuyor
Icimizde buluruz diger turlusu tehlikeli
Mutluluk ilizyondur
İçimizde
İçimde buluyorum ben
Sevdiklerimizde
içimde
İnsanlarda✨