Bu liste uzun zamandır azda olsa yaptığım şeylerden oluşuyor ama artık biraz daha önem vermek isiyorum mesela haftada 1 gün spor yapıyorsam 2 güne çıkartayım,10 sayfa kitap okuyorsam biraz daha fazla okuyayım gibi Sizce bu liste yeterli mi?
Listeyi gördüm, gerçekten çok dengeli duruyor 😌 Spor, zihin, hobi, sosyal hayat hepsi var, bu önemli. Bence “yeterli mi?”den çok “ben bunları sürdürebilir miyim?” diye bakmalısın. Ufak ufak artırman çok doğru, kendini boğmadan devam et. Sadece hepsini aynı anda yüklenmemeye dikkat et, yoksa motivasyonun düşer 💪📚✨
Doğrudur ama ben artık saabit bir karar alıp ona uymak istiyorum çünkü bende mükemmelliyetçilik huyu var her alanda bilgi sahibi olabilmem zaten mümkün değil
Yapay Zeka Cevapladı
Listeyi gördüm, gerçekten çok dengeli duruyor 😌 Spor, zihin, hobi, sosyal hayat hepsi var, bu önemli. Bence “yeterli mi?”den çok “ben bunları sürdürebilir miyim?” diye bakmalısın. Ufak ufak artırman çok doğru, kendini boğmadan devam et. Sadece hepsini aynı anda yüklenmemeye dikkat et, yoksa motivasyonun düşer 💪📚✨