Mezhna kaldım , yks sayısal 155 binincisiyim..
Şu an 65-75 tyt yapıyorum
30 da ayt yapıyorum yaklaşık
132 gün var. Her gün 7 saat çalışmayı düşünüyorum.
Hedefim
85 tyt
65 aytHedefim gerceklesir mı? Çok korkuyorum çok :( ayt konusunda temelim var.
Şu an 65-75 tyt yapıyorum
30 da ayt yapıyorum yaklaşık
132 gün var. Her gün 7 saat çalışmayı düşünüyorum.
Hedefim
85 tyt
65 aytHedefim gerceklesir mı? Çok korkuyorum çok :( ayt konusunda temelim var.
Ulaşırsın gerçekçi hedef
Biraz zor ama ulasirsin
Bu netlerden zor , ulasamazsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle bu kadar korkmana gerek yok heyecan yaparsan hata yapma olasığın artar hedefine rahat ulaşabilmen için netlerini arttırmalısın diye düşünüyorum, başarılar.
Doğru diyorsun netlerimi artırmam lazım , sorun da ora herhalde 😔
Kesinlikle öyle o net sayıların az ama yazdıklarından sende güçlü bir irade olduğunu düşünüyorum öncelikle korkunu atmalısın üzerinden heyecana gerek yok evde nasıl çalışıyorsan kendini her yerde aynı şekilde düşün kesin başarırsın.
ben de ilk senemde 153k sonraki sene 90k yapmıştım
Çalışmış mıydın
Türkçe ve mata fazla değil ama ayt tyt fen ve sosyal iyi gelmişti onlara calismistim
Sence ben 90kdan iyi yapabilir miyim sin 4,5 ayda
Kaç bin istiyosun
Benim türkçe ve matematiğim iyi gelseydi belki 50 bin yapabilirdim 🙁 bence türkçe ve matematiği iyi yapmaya çalış
Şu an netlerimi söyleyim sence 50 bine uzak miyim? Tyt 65-75, ayt şu an 30 flaan.
Ben de tytden bu neti yapmıştım galiba ama ayt 45-50 falan olabilir
Tyt ve ayt matematiği yükseltmeye çalış sınava kadar.
Umarım artar
Ne istiyosun bölüm olarak
İlk 50 bine girip bir kuhendislik istiyorum ama bilmiyorum ilk 50 bin zor
Şu an çalışmaya devam et olmazsa seneye tekrar denersin belki?
Ben 90k ile yerlesmistim ama seneye tekrar girmeyi düşünüyorum dondurup
Hayır seneye deme bana yeterince valitl aybettim tek şansım bu ve 50 bine girmek istiyorum ama olacak mı bilmiyorum çok korkuyorum :(
İlk kez mi mezuna kalıyosun
Öyle düşünme bence, 3. kez girip tıp veya diş hekimliği kazanan çok arkadaşım olmuştu
Sen şimdi seneye girmeyi tabi ki düşünme ama demek istediğim istediğin sıralama gelmezse bir kere daha denersin konuları biliyosun sonucta
Haklısın olur da babam annem asla normal karşılanmayacakt bunu. Kazandım kazandım yoksa sonum kötü. Ben 50 binn vaadiyle kaldım. Ankara 'da bir okul kazanmam lazım. Yoksa ben bittim zaten ailemle çok kavga ettik. Ablam 25 bine girdi diş hekimliği kazandı ilk senesinde ama ben çok kötüyüm üzerimde inanılmaz bir baskı var. Ablamı hep ovuyorlsr beni asagiliyorlar. O yüzden korkuyorum.
Benim de ailem şu an diş hekimliği tıp okumuş biriyle kıyaslıyo hatta her gün ama onları dinlememeye çalış. Ablan da seni küçük görüyo mu peki? Tam tersi sana destek olması gerek onunla bunu konuşsana
Hayır ablam beni küçük görmüyor. Ben ondan soğuyorum ama o bana sıcak davranmaya çalışıyor yine de. Ama ondan soğuma sebebim hep babam. Bu olur bu okumaz diye otekilestiriyorlar. Artık son raddedeyim ulan aksamlaro her gün bunu düşünüp ağlıyorum ben gerizekalıyim falan diye. İyi ki bir dis hekimliği kazanmış bu yüzden üvey gibiyim ben
Ama ablam da farkediyor bunu yardımcı olmaya çalışıyor
İlk girdigin sene çalışmış miydin peki?
Hayır az çalışmistım hala da adam akıllı çalışamıyorum. Hatta son 2 ay hiçe yakın çalışmıştım salmıştım
Ben de hiç çalışmamıştım ve sınavı sallamıştım resmen djdjdnx
2. sene orta çalıştım ona rağmen 90k geldi bence senin daha iyi gelir
Artık çok zorlicam sınırları. 50 bine girmem lazım yoksa yüzüme tukureceklrt mezjna kalirken hepsi rahatsız oluyordu benden. Bende 155 bin soralamayi yediremedim ve kaldım. Neyse ua
Ailen bence abartıyo biraz sen umursamamaya çalış sonuçta çoğu kişi mezuna kalıyo canından daha değerli değil ya.
Öyle hissediyorum ki canimdan bile değerli. Çalışamıyorum calisamadikca vicdan azabı o kaçınılmaz son bilmiyorum. Derdimi dinlediğin için teşekkür ederim
Mezuna kalınca ben de senin gibiydim her gün ağlardım hatta ama ilerde ne demek istedigimi anlıycaksın🙂 bu hayatı yasiycak olan sensin sonuçta ailen değil o yüzden kendi kararlarını sen ver ailen degil
Haklısın öyle. Karar bana ait. Kötü zamanlar iste. atlatıp geçeyim. Artık üni öğrencisi olalım da azıcık rshstlayım. İstediğim gibi film izlicem oyun oynicam hayali bile güzel. Umarım başarırım
İnşallah istediğin yeri tutturursun🙏🙏
İnşallah sağol :)
Şşt kız desperadeee. Naber : D. Sen ne yapıyorsun ya merak ettim. Üniversite sınavına falan mı hazırlanıyorsun? Saçma sapan davranmış olabilirim kusura bakma. Ben hesap silip temelli gitmeyi düşünüyordum. Sen bana 3 ayrı hesaptan 3 kere istek atmıştın. Merak ettim. Ama sen bilirsin. Her neyse. Sen kimsin? Kendine neden arkadaş arıyorsun?
Sen beni merak ediyordun?
Ben de ilk senemde 128k falan yapmıştım.
Ben de sana benzeyen, ailesiyle sorunlar yaşayan, depresyonlarda savrulan, kendine yararı olmayan biriyim sadece. Utanç verici...
Hesabımı silmeden önce senden özür dileyeyim dedim sadece.
Hoşçakal. Umarım istediğin hayata ulaşırsın. Mutlu olursun. Güzel günlerin olur. Ben sadece kendime gelmeyi bekliyorum. Umutsuzum.. Hoşçakal.
zor biraz
Çalışma saatimi mı artirmam lazim? Ne kadar zor azıcık yardımcı olur musun lütfen çok ihtiyacım var