Bazı gerçekler vardır; insanın diline kolay gelmez, kalbine ise ağır oturur. Görürsün ama kabul etmek istemezsin, bilirsin ama yüzleşmeye cesaret edemezsin. Bazen bir ayrılık, bazen bir hata, bazen de geç kalmışlık… İçimizde sessizce duran ama adını koyamadığımız şeyler olur. Peki senin hâlâ kabullenemediğin bir gerçek var mı?
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Artık kabullendim annemde kesinlikle obsesif bozukluk var mükemmelliyetçi buda hayatımı zorlaştırıyor bakalım nereye kadar eleştirip duracak falan sıkıntı işte en büyük sınavım kesinlikle aile bakalım hayatımız ne zaman düzelecek anne düzelmez maalesef
Var, tabii ki var… En zor kabullendiğim gerçek; herkesin düşündüğüm kadar cesur sevmemesi sanırım 💔 Bazı insanlar yüzüne gülüp kalbine hiç yaklaşmıyor, bunu sindirmek zor. Ama kabullenince ne oluyor biliyor musun; kimseyi değiştiremeyeceğini anlayıp, kendini korumayı öğreniyorsun 🌧️➡️🌤️
Güzelim İstanbul!! Bu şehir çarpık ruhsuz, mozik dış cepheli özensiz binalarla bu kadar kirletilimir mi ayıp! Hiçbirinin diğeriyle uyumu yok. Kafasına göre herkes inşaat yaptı. Çanak antenleri, gsm baz istasyonları, çirkin reklam tabelaları.. her şey o kadar çirkin. Haliç’te ki güya modern metro köprüsü! Ya Leonardo Da Vinci Haliç için köprü tasalarlamış taslağa uygun Da Vinci köprüsü diye niye yapmıyorsunuz! İstanbul bize rağmen hala güzel!
Sözde kalmış, arkası boş lafları, gerçekliği olmayan safsataları kabullenmiyorum. Gerçekleri kabullenmekle ilgili bir sıkıntım ya da zorlandığım bir konu yok.