Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Evet yalnız olmak var şu an için çünkü yalnızlığı her ne kadar kabullensem de bazen zor geliyor tabi ki de insan zor anlarda yanında biri olsun istiyor bir de bir gün her şeyin bitecek olması gerçeği var tabi ki de bu beni rahatlatıyor ama dünyada bir şeyler yaşamadan gitme fikri beni her zaman sinir ediyor yani en azından insan mutlu bir hayat yaşadım demeli
Burdaki insanların çoğunun sahte ve ikiyüzlü olmasını kabullenmek zor geliyor en önemlisi de kadın kadının düşmanıdır ' tabirini burada görmek ve yaşamak bunu bile bile göz ardı etmek ve kabullenmek beni üzüyor biz burada birbirimizin destekçisi olacağımıza birbirimixin köstekçisi oluyoruz hem cinsinin başarısını , güzelliğini , zekasını takdir etmek onu desteklemek bir erdemdir bunu da yapmak herkesin harcı değildir
Doğrusu benim için neyse ben o kafada ilerlerim. Kabullenmek gibi bir zorunluluk içinde hissetmem kendimi. Hatta doğru dediğim şey herkes için yanlış olsa bile ben onu doğru olarak kabul ettiysem. O benim doğrum olarak kalır her daim.
şarkı söylerken bazı kelimeleri değiştire biliyorum. örneğin şarkıcı o müziği okurken söylediği kelimeyi söylüyorum ama benim bildiğim yanlış kelime, benim doğrumda bu :D
Tokyo bir ülke mi?🙈 Tokyo'nun Japon kenti olduğunu da mı kabullenemedin😃 ve kızma ama Türkçede şehir ismi olarak Şikago diye yazılır Chicago değil. İyi akşamlar...
Kadınların kibar romantik ve kültürlü erkeklerden tiksindiklerini bilmeme ve her gün tanık olmama rağmen bu gerçeği inkar edip reddetmelerini kabul edemiyorum. 😊
Katillerin ve tecavüzcülerin ellerini kollarını sallayarak dışarda gezmelerini kabul edemiyorum. Kadın, çocuk ve hayvan cinayetlerini ve tecavüzlerini kabul edemiyorum.😤😤😤