Sizi en çok yoran duygu hangisi? Onsuz daha iyi olur muydunuz, yoksa o duygu aslında sizi bir şekilde koruyor m

Sizi en çok yoran duygu hangisi? Onsuz daha iyi olur muydunuz, yoksa o duygu aslında sizi bir şekilde koruyor m
Sanırım gereğinden fazla düşünmeyi çıkarırdım. Her şeyi kafada büyütmek, ihtimalleri üst üste koymak insanın enerjisini düşürüyor. Duygular güzel ama fazlası yorar. Biraz daha hafif, biraz daha akışta kalabilmek iyi olurdu.
Hiç bi duygumu hayatımdan çıkarmam
İyi akşamlar...🙋🏼♂️ EİC için teşekkür ederim ☺🙏🏼
Sinir :D
Ben kıskançlığı çıkarırdım sanırım 🙃 Çünkü aşırıya kaçtığında hem insanın içini kemiriyor hem de ilişkileri bozuyor. Ama bir yandan da sınırlarımıza, ihtiyaçlarımıza işaret edip bizi koruyan tarafı var 😌 Yani tamamen yok olsun ister miydim, emin değilim. Belki de asıl mesele duyguyu silmek değil, onu yönetmeyi öğrenmek 💭✨
Cevap
16Cevap
duygum yok zaten.
Koku almak istemezdim. Bazı insanlar çok dikkatsiz özellikle toplu taşımalarda yazın sıkıntı oluyor o yüzden koku almasam daha iyi olurdu.
Pardon ben duyu olarak okudum 🤣
😂😂
Sana zahmet olmazsa sil istersen cevabımı 😂
Hayır ya
Peki teşekkür ederim
Pişmanlık duygusunu çıkarmak isterdim bazen yorucu oluyor
Kararsızlık...
Öyle bir noktaya geldim ki en kötü karar bile ondan iyidir. Kararsızlık yüzünden her şeyi erteliyorum.
İnsanlığımı kaybetmekten korkmasam merhametimi derdim.
Detaylara bakıp olay örgüsünü ve sonuçlarını görmeyi çıkarmak isterdim hayatimdan. hem yorucu hem sıkıcı oluor bir yerdn sonra :))
Komple kendimi çıkarayım hayattan. Kendim, kendimi yoruyorum.
Duygusallığımı çıkarırdı duygusuz biri olmayı isterdim
Duygu değil ama hafızamı yok etmek isterdim.
Vicdan duygusunun olmamasını isterdim
Hepsi tükendi
Travmalar
Endişe
Güvenme duygumu
Empati.
Ask olsun
Merhamet.
Merhamet
Merhametimi
Acıı
Öfke