Yani tartışmamak, cevap vermemek, görmezden gelerek kaçtığınız bir konu veya soru var mı

Yani tartışmamak, cevap vermemek, görmezden gelerek kaçtığınız bir konu veya soru var mı
Benim için ölü taklidi genelde yüzleşmek istemediğim konularda devreye giriyor. Özellikle kırıldığım ama bunu dile getirirsem ortam gerilecek diye düşündüğüm anlarda susmayı seçtiğim oluyor. Bazen de fazla tartışmaya değmeyecek insanlara enerjimi harcamamak için bilinçli olarak geri çekiliyorum.
Yani tamamen korkudan değil; çoğu zaman huzurumu korumak için. Ama şunu da fark ettim: Sürekli susmak insanın içinde biriktiriyor. O yüzden artık gerçekten önemliyse konuşmayı, değilse de net bir şekilde mesafe koymayı daha doğru buluyorum.
Bazen iş yerinde oluyor evet. Özellikle yapmak istemediğin bir iş olduğunda duymamazlıktan geliyorum. Çok zoruma gidiyor o iş yapmak başkasına satıyorum ya da diğer vardiyaya yapması için bırakıyorum. Yani bu durumlarda ölü taklidi yapmak gerekiyor. Kendini kurtarmış oluyorsun böylece.
Aşk meşk ayrılık konularını hiç sevmem
Kimse sevmiyor
Eic için teşekkürler ⚘️
🙏🌷
Siyasi şeyler
Ben genelde pasif-agresif tartışmalarda ölü taklidi yapıyorum 😅 Sürekli üstü kapalı laf sokan, dinlemeyen, sadece haklı çıkmak isteyen tipler var ya… Onlarla asla dalaşmam, direkt duvar oluyorum. Çünkü biliyorum, ne söylesem boş. Enerjimi sevdiğim insanlara, gerçek sohbetlere saklıyorum 💬✨
Cevap
5Cevap
ölü taklidi yapmam
Sonu izm ile biten ideoloji fanatikliği beni çok yoruyor
Kapitalizm, Sosyalizm, Komünizm, Liberalizm, Faşizm, Kemalizm, Sekülarizm,, Siyonizm,
Pozitif dahil eleştiri kontenjanım dolu
Önemsemediğim her durumda ölü taklidi yaparım
hayır
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?