Anlatın bakiyim ne geldi başınıza.
Ben uçurumun kıyısına gelmıştim. Çocuken kendi çabamla kurtulmuştum. Çok kötü bir duygu çok korkmuştum.

Anlatın bakiyim ne geldi başınıza.
Ben uçurumun kıyısına gelmıştim. Çocuken kendi çabamla kurtulmuştum. Çok kötü bir duygu çok korkmuştum.
Asiri oldu bea cidden cok oldu hatta dogarken baslamis 4 ay erken dogdum kucukken yeme bozuklugum vardi hergunum hastanede geciyordu 8282882828282828282 kez az kalsin araba carpiodu sinirden prizi hizli cekmistim kablolariyla beraber cikmisti sakinlesince birlestiemeye calismistim enayi oldugumdan kablolari avuclamistim elektrik carpmisti bie odadan diger odaya ziplamistim degisik bir histi kucukken bir yerden bir yere atlama ozel gucum var saniyordum heryerden atliyordum catidan caminin 2. katindan falan babam biraz belali bir tipti basimizi bela birakmiyordu 12 yaslarinda falan karnimdan bicaklanmistim BUNUN GİVİ BİR SURU OLAY VAR USENDİM KAKDJWLDJR
Ayyyyy😬 demeki neymiş öldurmeyen Allah öldürmüyormüş🤷🏼♀️ bundan sonraki hayatınsağlık sıhhatle geçsin☺️
Motosikletin hızı artarken rüzgarın yüzüme vurduğu anları seviyordum. O gün de yine yolda ilerlerken her şeyin ne kadar normal olduğunu düşünüyordum. Ancak bir anda her şey değişti. Önümdeki araç aniden durdu ve frenlere asılmam yetmedi. Motosikletten fırladım, havada süzülürken zaman yavaşladı sanki. Yere çarptığımda hissettiğim acı tarifsizdi.
Kafamda yarıklar oluştuğunu hemen hissettim, sıcak kan yüzüme akarken bilincim açıktı. Etrafımda koşturan insanların seslerini, sirenlerin yankılarını duyuyordum ama kafamın içinde sessizlik hakimdi. Ölümü ilk kez bu kadar yakından hissediyordum ve kabullenmiştim. Sırtım ve kollarım asfalta sürtünmenin etkisiyle yanıyordu, her nefes almak bir işkence gibiydi.
Ambulans geldiğinde bile her şey çok yavaş ilerliyor gibiydi. Dikişler atılırken hissettiğim her bir iğne darbesi beni hayata döndürmeye çalışıyordu. Acıya rağmen, belki de ilk kez hayatın ne kadar değerli olduğunu anladım. Yaşamak için savaşmak zorundaydım. Bu kaza bana, her anın kıymetini bilmem gerektiğini öğretti. Şimdi, hayatın her saniyesine daha çok sarılıyorum.
Çok kötü ya Allah bırdaha yaşatmasın
Aynn öyle. Aile. teşekkür ederim
Hayır gelmedim. sdfsdf
şu an gelmiş bulunmaktayım😅😅👍
sdfsdf :D
Cevap
6Cevap
Mesleğim gereği ara sıra denk geliyorum. Bir defasında arkadaşım başımı yarıyordu
Hayır, hiç ölümle burun buruna gelmedim..
Elektrik akımına kapılmıştım çok kötüydü 5 sn ye daha kalsaydım olurdum yani
Amann elektrik çok kötü
Burun buruna değil de dudak dudağa gelmiştik çok romantikdi..
Yok çok şükür öyle bir şey yaşamadım
cam patlamıştı 8 yaşındayken üstüme
Yüzlerce kez
Evet geldim.
Uçurumun kenarı derken mecazi mi gerçek mi kardeş
Gerçek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?