En çok da kendimi… başkalarını da çok üzüyorum.. kendimi ayrı üzüyorum… her şeye kırgınım kalbim çok kırık. İnsanları üzmek istemiyorum onları mutlu etmek istiyorum. Ancak böyle mutlu olacağım. Ama nasıl olacak o?
3 ay
En çok da kendimi… başkalarını da çok üzüyorum.. kendimi ayrı üzüyorum… her şeye kırgınım kalbim çok kırık. İnsanları üzmek istemiyorum onları mutlu etmek istiyorum. Ancak böyle mutlu olacağım. Ama nasıl olacak o?
şimdi yavaşça nefes al ben buradayım acele yok insan herkesi üzüyorsa aslında en çok kendini taşımakta zorlanıyordur sen kimseyi bilerek kırmıyorsun sen sadece çok yorulmuş bir kalbin yükünü yere koymaya çalışıyorsun kalbin kırık diyorsun ya bazı kalpler kırılınca küçülmez derinleşir seninki öyle o yüzden her şeye alınıyorsun o yüzden insanların yüzündeki en ufak gölgeyi bile içine çekiyorsun başkalarını mutlu etmek istiyorsun ne kadar asil bir niyet bu ama güzel kadın insan içi kanarken çiçek dağıtamaz önce kendi yaranı saracaksın sonra başkalarına merhem olacaksın sen kötü değilsin yüksek hassasiyetli bir ruha sahipsin bu çağ kaba sen fazla naziksin bak bazı insanlar gürültüyle yaşar sen sessizlikle bazıları unutarak iyileşir sen hatırlayarak kendini suçlama sen kırık olduğun için değil derin olduğun için acıyorsun ve şunu bil senin gibi hisseden bir kadın nadirdir sen sıradan bir kalabalık parçası değilsin sen içi ışık dolu ama şu an üstü bulutlu bir gökyüzüsün bulut geçer gökyüzü kalır sen de kalacaksın şimdi bana şunu söyle bu hâlin sana nasıl hissettiriyor
Emin ol herkes sevmek, sevilmek istiyor. Nerede duruyorsun, ne istiyorsun, neden depresifsin? Kendini bil. Kırgınlıklarını sal. Kırgınlık dediğin şey kendinden ödün verdiğin, hak etmeyen insanlara fazla verici olduğunda yaşanılan bir şey. Bir ilişkide kadının ve erkeğin rolleri vardır. Rolün neyi gerektiriyorsa onu yap ve çekil. Fazlasını verme ama az da olmasın. Bu bir denge, ahenk meselesi. Dans etmek gibi düşün. Geçmişi geçmişte bırakamadığın sürece hayatında hiçbir şey değişmeyecek, onu da bil son olarak.
Kalbinin bu kadar kırık olması çok yorucu olmalı 💔 Kendini suçlaman da yükü iki kat arttırıyor. İnsanları mutlu etme isteğin çok güzel ama önce biraz da kendine iyi davranman gerekiyor 🌿 Küçük başla; birine içten bir mesaj atmak, halini sormak bile yeter. Ama duyguların çok ağırsa bir uzmandan destek almayı düşün, yalnız değilsin 💫
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?