Bazıları zoru oynar bazıları ise yaradılış itibariyle zordur, memnun edilemez, dili eleştiriseldir..
Karakter yapın, anlamakla kolaylaşır mı yoksa ne olursa olsun hep zor musun!

Bazıları zoru oynar bazıları ise yaradılış itibariyle zordur, memnun edilemez, dili eleştiriseldir..
Karakter yapın, anlamakla kolaylaşır mı yoksa ne olursa olsun hep zor musun!
Zor biri olduğumu düşünmüyorum ama herkese hemen açılan biri de değilim. İlk bakışta mesafeli durabilirim, bu da bazen yanlış anlaşılabiliyor. Beni tanımak biraz sabır istiyor belki, çünkü hızlı tüketilen biri değilim. Ama emek verildiğinde karşılıksız bırakmam. Yüzeyde kalanı değil, derine inmeyi seven bir yapım var. Anlaşılmak için bağırmam, ama gerçekten dinleyen biri varsa kendimi saklamam.
Herkes çözdüğünü söyler ama aslında bir halt bildikleri yok.
Bana kalırsa insanlar sürekli ön yargı ile hareket ediyor.
Derin empatiye sahip insan sayısı çok çok az.
Gerçekten bırakın insanlar sizi anlamasın çünkü anladıkları zaman yine hiçbir şey değişmiyor yine onlar için hiçbir şey ifade etmiyorsunuz etmeyeceksiniz O yüzden kendinizi anlatmak isterken çok yıpratmayın.
İnsanlar bir şeyi anlatırken bir daha yaşar sizce anlattığınız insanlara acaba yine aynı şeyleri hissetmeyi göze alabilecek kadar değerler mi onlara bir bakın.
Zor biri değilim, ne istediğini bilen sınırları olan net biriyim.
Belirsizlikle uğraşmam, ima sevmem.
Bazılarına bu zor gelebilir hatta çok keskin olduğumu söylerler ama yorucu olan ben değilim, tutarsızlıklar... Doğru insanla gayet kolayım.
Bence kimse doğuştan “zor insan” değil, sadece çözülmemiş yaraları var 😊 Karakter zamanla, doğru insanla ve gerçek ilgiyle yumuşuyor. Benim için de durum şu: Beni gerçekten dinleyen, sınırlarıma saygı duyan biri için hiç zor değilim. Emek verene kolay, yüzeysel takılana zor diyebilirim 😉💬
Cevap
17Cevap
Hiç zor biri değilim aslında, sadece belli kurallarım var kendime saygımdan. Onara uyan kişilerle çok iyi anlaşırom
Bazen ben bile kendimi anlamıyorum ki karşımda ki insan nasıl anlasın beni
Anlamak isteyene o kadar da zor değilim. Memnuniyetsiz biri asla değilim.
insan olan anlar
Zor insan değilim de, esprilerim anlaşılmıyor çok üzülüyorum 🥺
Değeri anlaşılmayan esprilerin lunasısın sen üzülmek yok baktın inceyi görmüyor bakmayacaksın😀
Acayip zor ve anlaşılmaz birsiyim... Erkeğim çünkü
Erkekler basit yaratıklar aslında zor olan kadın cinsi 😀
Anlaşılabilir biriyim biraz emek ve odak ister evet
Kalbi mor yapmışsın odaksız girilmez elbet 😀
Elbette her tin bir renk barındırır o yüzden farklılığın güzelliğini düşünüp umuda mor bir pencere açmak lazım de mi
Beni ben bile anlamıyorum, elin oğlu mu anlayacak 😄
Sen aslında memnun edilmesi zor biri değilsin sadece insanlar fazla gevşek
Yanlış devirde doğulmuşum pff
Zor değilim sadece kapılarımı açmama değer olduğunu bilmem gerek.
temkinli yaklaşım ve kalkan... İyidir
Beni anlamak zordur çünkü bazen ben bile anlam veremiyorum
Kendini bile anlamayan insanlar aslında özünde iyi insanlardır karmaşıklık kabullenemeyiş odaklıdır yanlışlara, yanıklara anlam veremeyiştir diyerek kendimi de seni de korumaya alıyorumdur :))
Eyvallah kardeşim sen de öylesin
Zor değilim, net adamım. Ama yüzeyde kalmayı sevmem. Beni anlamak isteyen biraz derine inmeli.
Hic zor biri degilim karsimdaki insan beni anlamaamakta zorluk gösteriyorsa benim problemim disina cikiyor beklentisi fazla olmayan bi kisiligim var
Ben zor değilim, insan slak oldukları için beni gözlerinde büyütüyor ve sıradanlığımın gerçekliğine çarpınca hebele hübele geri dönüyorlar.
Zor insanım ne yalan söyleyim ki bazen insan kendini tanımaya biliyor ya ha onlardan biride benim işte
Kolay biri değilim fakat mantikli biriyim
Mantik ile hareket eden herkes anlaşir benimle
Birazcik empati de yapabiliyorsa olay tamamdir
Genel olarak çok net olduğumdan, anlaşılması kolay biriyim bu sebeple zor olduğumu düşünmüyorum.
Kolay biri değilim her anlamda
Karakter yapım zor inatçıyım eleştirelim ama memnun edilmem kolaydır oynamasını bilene
Beni anlamak beni açmak evet emek istiyor
Dişiyle bira açan milleti zor dediğin nedir :))
beni anlamak emek ister..
Beni anlamak da yürek
Pamuk gibiyim aslında anlayana :))
Pambık diyeceksin😀
Pımmık diyim:)))
Tanıması lazım bence karşıdaki kişi öyle kolay olur insan
Emek ister birazcık
Basit görünen zor biriyim.
Anlamak isteyene kolay anlamak istemeyene zor…
Yooo zor değilim neysem oyum
İnsanına göre değişir zor olup olmamam
Kafa uyuşsa zor biri değilim
Zor biriyim ben bile kendimi anlamıyorum bazen
Çok Zor değilim
Beni anlamak zor değil zor olmadım hiç...
Teşekkür ederim o sizin güzel bakış açınız 🙏🏼
İyi akşamlar 🌼
Karsimdaki insana bagli.
Zorum maalesef
İyidir boş ver
Zor biriyim çöze bilene helal olsun
Kadın dediğin zor seviye sudoku gibi olacak elinde 3/5 nereye koysam diye saatlerce düşündürecek aksi halde gizemsiz kalan beyin beslenme alışkanlıklarını gözden geçirir...
Eyvallah ne demek
Anlamak kolay ama bazi şahislar hiç anlamadi
İkiside var
Zor sqyılmam.
Zormuşum
Birazcık evet
Kendim için zor
İkiside olabilirim
ikisi de aynı şey
Zor biriyim
Çok kolayım
Zor değilim