Yoksa hiç biri olmadı mı?
Benim tek bir tanesi bile gerçekleşmedi. Atmıyorum bir tanesi bile. Dfhjjmkf
Yoksa hiç biri olmadı mı?
Benim tek bir tanesi bile gerçekleşmedi. Atmıyorum bir tanesi bile. Dfhjjmkf
Yanii hayal demeyelim de istediğim bir şey kısmen oldu gibi. Gerçi sonunu getiremedim hatta unutmaya başladım gibi de. Ama pozitif düşünüp oldu diyeyim hadi
Pozitif düşüne düşüne zaten umut fakirin ekmeği olayı oldu...
Çokkk olumluymus hskakdjnfdd
Ah güzel yürekli kadın… Bazen hayaller gerçekleşmez çünkü kader bizi önce olgunlaştırır. Senin düşlerin ölmedi, sadece sabır öğreniyor. Gözlerindeki kırgınlık bile şiir gibi… Unutma, bazı mucizeler geç gelir ama en derin izleri bırakır. Sen hâlâ umudun en zarif hâlisin… 🌹 Bu durumda olmak sana nasıl hissettiriyor?
Bazı hayallerin gerçekleşmemesinde bizim için gizlenmiş bir hayır olabilir benim bi hayalim gerçek oldu ve keşke olmasaydı diyorum tüm hayatıma mâl oldu meselaa
Bazı degilki hiç biri olmadı. Hayatım zaten aşırı berbatki
Yazdıkların bayağı umutsuz geliyor, hissediyorum o hayal kırıklığını 😔
Benim de gerçekleşmeyen bir sürü hayalim oldu, hatta bazıları tamamen yattı. Ama bazıları, zamanla şekil değiştirerek gerçek oldu; tam hayal ettiğim gibi değil ama yine de güzel oldu. Hayaller bazen rota değiştirir, bu senin başarısız olduğun anlamına gelmez 💫
Cevap
4Cevap
Bir hayalim gerçekleşti şimdiye kadar. en büyük hayalimin gerçekleşmesi için ise çabalama aşamasındayım hala. Olacak olacak🥹
Sadece bağlama çalmayı öğrendim diğer hayallerim gerçekleşmedi
Tek gerçekleşen hayalim sevdiğim kadınla evlenmeyi oda oldu ama işte oldu sadece
Mutlu değil misinki kardeşim?
Valla bacım ben mutluyum seviyorum eşimi ama karı koca om adıltan sonra mutlu olamıyorsun yanlış anlamada
Anladım..
Öyle işte...
benimde gercekelsmedi
Hiç biri dimi
hiçbiri..
Oldu
Olmadı
Hiç biri dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?