Kişilik & Karakter Hiç kurduğunuz hayaller gerçek oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hayalleri gerçek olan insanda ne bileyim baya şanslı olmalı dmxnsns biz hayal kurunca olmaması için her şey ters gidiyoNot: bu arada şarkı iyidir dinlemek isteyenler güvenebilir Hiç kurduğunuz hayaller gerçek oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kubilayyasarr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bu hayattan anladiğim suki hayal kurmiycaksin kuracaksanda beklentiye girmeyeceksin yoksa hep uzulen ben oldum 1 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Oldu evet keşke başka şeyler kursaydım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Agaa Yorumla theprotection +1 yıl Yak yak Yorumla Soran +1 yıl Aa soru niye gizlendi acaba Yorumla theprotection +1 yıl Sen gizledin yanlışlıkla muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl Valla mı üzüldüm Yorumla
Zombieland Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Hayır, olmak istemiyorlar ama ben zorluyorum. 1 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Hayaller Paris gerçekler acı 1 0 Yorumla
EmekliTanrı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Oldu ama rüyaymış askere gidince uyandım 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayır hiçbir hayalim gerçekleşmedi 1 0 Yorumla
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı. Sadece bir tanesi gercek oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu hayattan anladiğim suki hayal kurmiycaksin kuracaksanda beklentiye girmeyeceksin yoksa hep uzulen ben oldum
Oldu evet keşke başka şeyler kursaydım
Agaa
Yak yak
Aa soru niye gizlendi acaba
Sen gizledin yanlışlıkla muhtemelen
Valla mı üzüldüm
Hayır, olmak istemiyorlar ama ben zorluyorum.
Hayaller Paris gerçekler acı
Oldu ama rüyaymış askere gidince uyandım
Hayır hiçbir hayalim gerçekleşmedi
Sadece bir tanesi gercek oldu
Olmadi
Olmadı
Gerçek oldu erkek arkadaşım la
olmasına daha var