- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
4 ayKesinlikle ait olmadigin , ve değer görmediğin yerde kalmak çok daha zor , ben evliliğimde bunu yaşadım işte , kaynanam beni bir türlü kabullenmek istemedi, oğluna yakıştıramadı, ve sürekli zorbaladi, istenmeyen bir gelin konumundaydim , kendi evimde misafir gibi olmuştum bu gerçekten çok kötü bir duygu yaşamayan bilemez, ve 10 yıl sonrasında kocam olaylar karşısında sessiz kalınca işte o eve o evliliğe sit olmadığımi hissettim ve boşanmaya karar verdim hayatımda verdiğim en zor ama en doğru karar buydu
12 Yorumla- 4 ay
Sana kesinlikle katılıyorum. Ait olmadığın ve değer görmediğin yerde kalmak gerçekten insanı içten içe tüketiyor. Özellikle ev gibi olması gereken bir yerde misafir gibi hissetmek çok ağır. En zor olanı da yanında olması gereken kişinin sessiz kalması. Bazen gitmek kalmaktan daha zor ama daha doğru oluyor. Cesaretine de saygı duydum.
- 4 ay
😌🥺😢
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığın yerde kalmak bana göre daha zor. Mesela ben kendi olduğum yeri terk ettim sırf gelişim ve zorlukları görmek, aynı zamanda farklılık için. Gel gör ki, şu an olduğum ortam ve toplum daha da düşünemez, yenilik ve gelişime sıcak bakmayan bir şey. Mecbur, olduğum ortam içerisinden en az bana yakın kişilerle irtibatta olmam ve ya fikirlerimi sürekli savunmam ve kabul ettirmek zorundayım. Ama bu istediğim zorlukları görmek kısmına girdiği için aynı zamanda motivasyon kaynağım. Sabırla üstesinden geleceğim eminim😀
13 Yorumla- 4 ay
Gayet güçlü bir kadınsın bsns göre başaracağımdam eminim.
- 4 ay
Kesinlikle, ama ait olmadığın ortam da yüzde elli engel oluyor daha iyisine. Mesela, Qalileo olduğu dönem ve toplulukta olmasa idi her şey farklı olabilirdi😂 ama yine de belki de böylesi diğer insanlar için daha iyi. Böylece Tanrının adaletsiz olduğunu düşünenler için insanlar arasında adaletin bu yolla sağlandığını görürler. Deveye kanat verilmemesi de bir lütuf misali😂
- 4 ay
Güzel enerjine bayıldım hiç bozma lütfen bu nu
Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Ait olmadigin yerde kalmak kış ayında açan papatya gibi. O mevsime ait değilsin hazırlıklı değilsin , kırılgan ve hassassin. Ama yanliklikla o mevsimde açmışsın gibi.. ayrıca yalnız olmak korkuldugu gibi sıkıntılı bir durum da değil. kendini tanıyan birinin yalnızlıktan aldığı keyfi anlatamam
13 Yorumla- 4 ay
Bence de ait olmadığın yerde kalmak gerçekten kışın açan papatya gibi Açıyorsun ama üşüyerek. Güzelsin ama o soğuk sana göre değil. İçinde bahar varken, dışarıda hep ayaz var gibi.
Yalnızlık ise sandıkları kadar karanlık değil. Kendini tanıyan biri için yalnızlık, insanın kendi kalbine yaslanması gibi. Sessiz ama sıcak. Gürültüsüz ama derin.
Bence insanı yoran yalnızlık değil; yanlış mevsimde çiçek açmak. - 4 ay
Rica ederim, iyi geceler.
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığın kalpte kalmak zor.
13 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle, Teşekkürler yorumun için.
- 4 ay
🌸
- 4 ay
💐.
Yapay Zeka Cevapladı
Ait olmadığın yerde kalmak, en ağır yalnızlık bence. Çünkü kalabalığın içindesin ama kimse “seni” görmüyor 🕯️ Kalabalık, doğru insanlar yoksa gürültüden ibaret. Yalnız kalmayı göze almak ilk başta ürkütür ama insanın asıl huzuru, kendini kasmadığı, rol yapmadığı yerde başlar 🌿 Yani mesele sayı değil, ortamın ve insanların sana iyi gelip gelmemesi 💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bana göre ait olmadığın yerde kalmak daha zor. Yalnızlık insanı yorar ama en azından kendi içinde tutarlıdır; kim olduğunu bilirsin, nerede durduğunu bilirsin. Ait hissetmediğin bir yerde kalmak ise insanın kendinden kopmasına sebep olur. Sürekli rol yapar gibi hissedersin, söylediklerinle düşündüklerin uyuşmaz, içten içe tükenirsin. Yalnızlık geçici olabilir ama yanlış yerde kalmak ruhu yavaş yavaş aşındırır. İnsan bazen tek başına kalmayı göze almalı ki kendini kaybetmesin.
12 Yorumla- 4 ay
Bu çok net bir fark aslında…
Yalnızlık insanı yorabilir ama en azından saftır; neysen osundur. İçinle dışın kavga etmez. Ama ait olmadığın yerde kalmak, insanı ikiye böler. Bir tarafın susar, bir tarafın rol yapar. Uzun vadede yoran da bu olur.
Yanlış yerde kalmak, yavaş yavaş kendinden uzaklaşmaktır. İnsan bazen yalnızlığı göze almalı ki kendine yabancılaşmasın. Çünkü en büyük kayıp, kalabalığın içinde kendini kaybetmektir.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığı yerde kalmak zor fakat gidecek başka yeri yoksada insan bulunduğu yeri “cenneti” yapmalı.
Oraya karşı olumsuz duygular yerine kendi çemberini kurup takılabilir - neden olmasın ki 🤷♀️
Her şey mümkün iken bu neden olmasın yani.
Yalnız kalmak bence zor değil yav zaten bi noktadan sonra herkes kendisi ile baş başa kalıyor.. Burdada ama aynısı geçerli. Yalnızlığı ile barıştıktan arkadaş olduktan sonra o da zor değil keyif verici olur 🥳
12 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkürler cevaplarını çok beğeniyorum çok güzeller.😊😊
- 4 ay
Ben teşekkür ederiiimm
u 4 ayAit olmadığım yerde kalmam imkansız benim için zorunu geçtim. Yalnız kalmak da zor değil aslına bakarsan.
12 Yorumla- 4 ay
Farklı düşünmüyoruz bu konuda teşekkürler yorumun için.
- 4 ay
🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 4 ayait olmadığım yerde kalmam
11 Yorumla- 4 ay
Çok doğru teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)4 ayBen 32 yaşındayım bu yaşıma kadar ne bir sevgilim oldu nede bir kız tarafından sevildim veya karşılık gördüm hep yalnızdım halende yalnızım yalnızlığı çok iyi bildiğim için yorumlamak istedim.
Yalnızlık her zaman benim için çok zor bir şey oldu gittikçe de ağırlaşan bir şey gençlik (lise ilkokul üni) dönemlerinde çok ağırlaşmamıştı arkadaşlarım çevrem vs hafifletiyordu canım çok yanmıyordu yükümü paylaştırıyordum bir nebze olsun huzur buluyor değersiz olmadığımı hissediyordum gençlik yıllarım bittikten sonra çevrem dağıldı herkes farklı şehirlere gitti evlendiler aile kurdular şu an bakıyorum o kadar ağırlaştı ki yüküm kendimi değersiz önemsiz sıradan biri gibi hissediyorum hayattan gram zevk almıyorum dışarıya çıktığım zaman 20 milyonluk şehir ama kendimi yapayalnız hissediyorum herkesin yüzü gülüyor çiftler sevgililer evli aileli çocuklar görüyorum üzülüyorum kıskanıyorum utanıyorum sonra bir bakıyorum ki koca hayatımın yarısı çöp olmuş sadece belediye toplamayı unutmuş
Bir dönem eve kapandım uzaktan çalışıyoruz duvarlar üstüme geliyor dışarı çıksam üzülüyorum kafayı yiyordum ne yapsam diye düşündüm kendime sınırlar çizdim insanların gitmediği uzak sessiz yerlere gidip hava almaya oraya gittim
Ama yalnızlık yüküm o kadar ağırlaştı ki artık kaldırılamıyor tedavi gördüm yine de değişen hiçbir şey olmadı ama tedaviden sonra tek elde ettiğim avantajım şu oldu tek başıma kalabalık ortama da gidiyorum tatlı da yiyorum sinemaya da gidiyorum yemeğimi de yiyorum
Ben huzuru bulamadım ama doğru yerde bulunacağını düşünüyorum çünkü tek gittiğim ve kimsenin olmadığı bir yerde içim bir nebze rahatlamış ve huzurlu olmuştum
Yalnızlıkla sınanmak kadar kötü ve ağır bir şey gerçekten yokmuş bu hayatta çok ağır bir şey
00 Yorumla
4 ayNe biri ne de diğeri, şu anki durumunuzda mutlu olduğunuz sürece önemli olan budur. Olmanız gereken yerde olmak ya da yalnız olmak, gerçekten istediğiniz şey buysa bir yük veya zorluk değildir; istediğiniz şeyle uyumlu olmalısınız. Şu anda bir ilişkideyseniz, bunun nedeni şu an için sizin için en iyi şey olmasıdır ve bekarsanız, bu da şu an için sizin için iyidir. Şu anda yaşadığınız gibi ideal bir durum yoktur; hayatın her anı yaşanması gereken bir andır. Bir ilişkide olmak ve birbirinizi sevmek bir bolluktur, tıpkı kendinizle baş başa kalmak ve kendinize zaman ayırmak gibi. Her iki durumda da, paylaşmayı, dinlemeyi, şeyleri tam olarak deneyimlemeyi öğretir. Mutlu olduğumuz sürece, gerçekten önemli olan tek şey budur.
13 Yorumla- 4 ay
Bence de önemli olan içinde bulunduğun hâlle uyumlu olabilmek. İlişki de yalnızlık da insanı tamamlayan değil, insanın kendini tanımasına vesile olan süreçler. Mutluluk dışarıda değil, yaşadığın anla barışabilmekte.
- 4 ay
Bunun farkında olmak çok önemli 🙂
- 4 ay
Teşekkürler
Ait olmadığın, ait hissetmediğin yerde olmak daha zor. Belki yalnızlıktan korkan ve aksini düşünen insanlar olabilir. Ait hissetmedikleri yerde biraz zaman geçirmeleri en kötü yanlızlığa yeğlenecek olduğunu göreceklerdir. Çünkü olmak istemediğin yere ne kadar kalabalık olursa olsun yalnızlığını da götürüyorsun, kalabalıklar içinde yalnız olup bide üzerine kötü hissediyorsun.
Tutunamadıysanız oraya ve biraz zaman tanıyıp emin olduysanız terk edin. Ne demişler tebdil-i mekânda ferahlık vardır.12 Yorumla- 4 ay
Güzel cevap teşekkürler.
4 ayAit olmadığın yer çünkü yalnızlık bir süre acıtır bir süre bunu çekersin ama ait olmadığın masalarda ait olmadığın kalplerde kalırsan bunun acısını bunun kendine olan zararını hem o an hem de sonrasında çekersin çünkü her zaman doğru yer doğru zaman ve doğru insanlar vardır sadece denk gelmek gerekir ait olmadığımız yerlerde evet kalabiliyoruz bende kaldım ama çok pişmanım yalnızlığı tercih ederdim en azından sonrasında bu kadar üzülmezdim kendimi bu kadar pişman hissetmezdim çünkü kendi değerimi azalttım bu tek taraflı da olmadı insanlar da bunu fark ettim aslında..
Ait olmadığın yerde bir gün değil her gün ölürsün.
11 Yorumla- 4 ay
Eline sağlık.
Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Bence ait olmadığın o masada oturmaya devam etmek, insanın kendisine olan saygısını zedeliyor. Bir süre sonra "benim burada ne işim var?" diye sormaktan yoruluyorsun. Yalnız kalmak başta korkutucu gelse de, aslında insanın kendisini tanıması için muazzam bir fırsat. Doğru yerde olmayan bir kalabalık sadece vakit kaybıdır. Yanlış kalplere misafir olmaktansa, kendi evinde (yalnızlığında) ev sahibi olmak çok daha huzurlu..
11 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim emek verip bu kadar detaylı cevap yazdığın için kesinlikle katılıyorum sana.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
4 ayİkisi de zor ama ait olmadigin yerde kalmak çok daha zor. Ama duygu varsa eğer bunu bilerek gitmek de zor oluyor. Genel olarak hayat zor. Her şey çok zor..
14 Yorumla- 4 ay
maalesef öyle zor. çok zor hemde ama yaşıyoruz hasbel kader.
- 4 ay
Sırf inancım var diye umudum var bir şeyler için. Yoksa olmazdı
- 4 ay
Güzel sevindim senin adına
- 4 ay
Teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayBabamla yaşamak zorundayım boşandıktan sonra insanlar bu yeni normalin dediler ama bana hiç normal gelmiyor ve gelmeyecek de gerçekten ruhum daralıyor anlatamam
12 Yorumla- 4 ay
Zor bir rutinin var abi senin anlaya biliyorum umarım en kısa zamanda çözersin.
- 4 ay
Sağol inşaallah çok ihtiyacım var bu ortamdan kurtulmaya inşallah sağol dostum 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
4 ayZor soru ya Aslan olarak ait olmadığım yerde asla duramam yalnızlığı sevmediğim halde gururumdan yalnızlığı seçerim 😅
22 Yorumla- 4 ay
Zor soruya zor ve harika cevap teşekkürler.
- 4 ay
🙏🏻🌸
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yalnızlık daha kolay en azından yalnızlık bildiğimiz bir duygu.. Ait olmadigin yerde kalmak kendine yabancılaşmak..
12 Yorumla- 4 ay
Güzel cevap teşekkürler.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayYalnızlığı çok severim ama istenmediğim yerde de bir saniye kalacak bir kafa yapısına sahip değilim
13 Yorumla- 4 ay
Güzel cevap teşekkürler.
- 4 ay
Yaa çok teşekkürler ☺️
- 4 ay
Rica ederim iyi geceler
- Kişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığın yerde kalmak kişinin kendine de yaptığı bi haksızlık. Kaliteli yalnızlığı tercih ederim yanlış yerden iyidir.
12 Yorumla- 4 ay
Wooow teşekkürler.
- 4 ay
Rica ederim ✨
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığı yerde kalmak zorunda olanlar, şikayet edilen o yalnızlığa muhtaçken böyle bir kıyas yapmak haksızlık olur, ayıp olur.
13 Yorumla- 4 ay
Woow bambaşka bir açıdan değerlendirdin soruyu teşekkürler.
- 4 ay
Ben teşekkür ederim
- 4 ay
İyi akşamlar sorularıma beklerim.
Kişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı. 
Ozaman 🥳 13 Yorumla- 4 ay
En sevdiğim karikatürdür teşekkürler.
- 4 ay
🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
4 ayHuzuru insan mutlu olduğu yerde bulur. Kimileri için yalnız kalmak zordur, benim içinse kendime ait hissetmediğim yerde durmak zordur.
12 Yorumla- 4 ay
Güzel bir cevap teşekkürler ☺️☺️
- 4 ay
Rica ederim 😊
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ait olmadığım yer bana yalnızlıktan daha çok zarar verir ve kendimi daha zayıf hissederim
22 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler yorumun için.
- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığın yerde yalnızsindir... tek başına durmak yalnizlik degildir
11 Yorumla- 4 ay
Güzelmiş, teşekkürler.
Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. Bence orada kalmak zor
Yalnızlık herzaman iyidir11 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle, teşekkürler.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayyalnız kalmakta bir sorun yok, ama ait olmadığim yerde 5 dk kalmak bile izdirap verir
14 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle öyle teşekkürler. Trol değildir umarım yine cevap.
- 4 ay
Ahahah 🤣😝
Yok bu defa dogru 😇 - 4 ay
Teşekkürler.
- 4 ay
Rica ederim😊😊
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayYalnız kalmak tabiki ait olmadığım yer benim değildir.
11 Yorumla- 4 ay
Günaydın, Teşekkürler yorumun için.
Ait olmadığın yerde kalmak daha zor yalnızlığa alıştım ben artık
12 Yorumla- 4 ay
4 ayAit olmadigin yerde kalman mecburiyetten caresizlikten de olsa zordur
11 Yorumla- 4 ay
Güzel cevap teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığın, değer görmediğin yerde kalmak zor. Kalmam zaten
21 Yorumla- 4 ay
4 ayAit olmadığım yerde kalmak zor yalnızlığı çok seviyorum ama ait olmadığım bir yerde yapamam
11 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle, Teşekkürler yorumun için.
Kişilik & Karakter konusunda 850 cevap paylaştı. Ait olmadığı yerde eğreti durur insan. Yalnız kalmayı tercih ederim.
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler güzel bir tavır.
Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Kaliteli yalnızlık kendini ait hissetmediğin mutsuz her kalabalıktan her zaman iyidir.
11 Yorumla- 4 ay
Senden beklediğim yanıt.
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ait olmadığım yerde kalmak çok zor her dk anksiyetem tetiklenir
13 Yorumla- 4 ay
Benimde sorma lavga ederim ya da sinir küpü olurum.
- 4 ay
Güzel taktikmiş.
Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kendimi ait hissetmediğim yerde huzursuz hissederim
12 Yorumla- 4 ay
Ortak kaygımız bence kalabalıklar içinde yanlızlardansa, asil bir sessizlik evladır.
Gizli Üye(30-35)4 ayAit olmadığın yerde kalmak.. Yıllardır ait olmadığım yerdeyim. Ruhum ait olduğum yerde bu çok kötü
18 Yorumla- 4 ay
Cevap sahibi4 ayRica ederim... 💫Ruhunun ait olmasını istediğin yerde olman dileğiyle... 🍀
- 4 ay
Teşekkürler ne güzel bir dilekti bu mutlu oldum
Cevap sahibi4 aySevindim 🙂Her zaman mutlu ol, sana iyi gelecek insanlar çıksın karşına...
- 4 ay
Teşekkürler daha önce sohnet etmiştiydik benim mevhul gizli kullanıcı arkadasim sen misin?
Cevap sahibi4 ayBilmem olabilir.. Ne zamanı hatırlıyorsun acaba?
- 4 ay
Yakın zamanlarda
Cevap sahibi4 ayYok sanmıyorum.. Ben değilim 🙂
Gizli Üye(18-24)4 ayait olmadıgın yerde görmedigim şey canımı daha az yakar ama görüpte yalnız kaldıysam üzlürüm kahrolurm
11 Yorumla- 4 ay
4 ayKendini ait hissetmediği yerde bile isteye duran bir insanın kendine saygısı düşüktür. Siz siz olun dışlandığınız, sevilmediğiniz, önemsenmediğiniz yerde durmayın. Sen kendine saygı duymazsam, kimse sana saygı duymaz.
12 Yorumla- 4 ay
Çok güzel bir cevap olmuş eline sağlık.
- 4 ay
Rica ederim knk
Sahte kalabalıklarım olacağına kaliteli bir yalnızlığım olsun derler ya bende bu kafadayım ne olursa olsun gerçekler canımı acıtsın o yüzden ait olmadığım yerde kalmaktansa Yanlız kalmayı tercih ederim
14 Yorumla- 4 ay
Gayet güzel ve dik duruşlu bir tavır teşekkürler cevabın için.
- 4 ay
Fark ettim tebrikler 🤣🤣🤣
4 ayAit hissetmediğim yerde kalmam
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler cevabın için.
Kişilik & Karakter konusunda 576 cevap paylaştı. Ait olmadığım bir yerde olmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim
10 YorumlaAit hissetmediğim yerde durmam ben. Gurursuz degilim.
10 Yorumla
4 ayAit olmadığım yerde yalnızım vok acı
Ait olduğumu dusumdugum yer bıraz daha iyi ama yine yalnızım
Bu yüzden yaşamak istemiyorum
14 Yorumla- 4 ay
Ait olduğunu düşündüğün yerde bile yalnız hissetmen, yanlış olduğun anlamına gelmez; bazen insan kalabalığın içinde de eksik hisseder. Bu, senin değersiz olduğunu değil, gerçekten anlaşılmak istediğini gösterir. Yalnızlık bir kusur değil, doğru bağları aradığının işaretidir. Doğru insanlar geldiğinde, kendini eksik değil tamamlanmış hissedeceksin.
- 4 ay
Teşekkür ederim çok anlamlı🥰🙏
- 4 ay
Rica ederim iyi akşamlar
- 4 ay
İyi akşamlar 🥰😇
4 ayAit olmadığın yer de kalmak yaşarken ölmek gibidir
12 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler.
- 4 ay
☺️
Ait olmadığın yerde kalmak zor yalnızlık hiç zor değil
11 Yorumla- 4 ay
Boş kalabalıklardansa, asil yanlızlıklara
4 ayAit olmadığın yer. Ne zaman orada savaşın biterse yalnızlıktan bile keyif alırsın
11 Yorumla- 4 ay
4 ayait olmadığın yerde kalmak çok zordur 2 sinide tatmış biri olarak söylüyorum
11 Yorumla- 4 ay
4 ayKendimi anlaşılır ve mutlu hissettiğim yerde huzurlu hissederim, aitlik önemli bir duygu. Ait olmadığım yerde bulunmak istemem bile.
00 Yorumlaait olmadığın yerde bir insan kalamaz, kalırsa kendisi psikolojik baskı hisseder ve hayatının geri kalanında hep mutsuz yaşar
10 Yorumla
4 ayAit olmadığın yerde kalmak çok daha zor..
11 Yorumla- 4 ay
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayAit olunmayan yerde kalmak zor
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler.
Kişilik & Karakter konusunda 756 cevap paylaştı. Ait olmadığın yerde kalmak
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkürlerm
- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
4 ayAit olmadıgın yerde kalınca zaten yalnız oluyorsun
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler
4 ayAit olmadığın yerde kalmak.
12 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Rica ederim.
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığın yerde kalmak
12 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Rica ederim
4 ayYalnızlık iyidir, çok sıkıntı üretmez
11 Yorumla- 4 ay
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığın yerde kalmak zor.
11 Yorumla- 4 ay
Sen zalımsın senin olduğun yer sana ait olur.
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığın yerde kalmak daha zor.
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
4 ayAit olmadığın yerde kalmak daha zor
14 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle korkunç bir his.
- 4 ay
Öyle yalnız olmak onurdur
- 4 ay
Sahte kalabalımlardansa onurlu yanlızlıklara
- 4 ay
Aynen öyle
Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. Ait olmadığın yerde kalmak tabi
11 Yorumla- 4 ay
Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Yalnız kalmak tercihim 👌🏻
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler.
İkisi de yalnızlık fark yok
11 Yorumla- 4 ay
Güzel bakış acısı tesekkürler.
4 ayAit olmadığın yerde kalmak
11 Yorumla- 4 ay
Teşekkürler
- Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı.
4 ayAit olmadigim yerde yanlizim..
11 Yorumla- 4 ay
Bencede güzel cevabın için teşekkürler
- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım