Selamünaleyküm, kişisel gelişim, fiziksel gelişim, ruhsal gelişim vesaire vesaire gibi tavsşyler verebilirsiniz. Çoğunuz benden büyük olduğu için bazılarınızın tecrübeleri daha çok bundan dolayı bu soruyu sordum.

Selamünaleyküm, kişisel gelişim, fiziksel gelişim, ruhsal gelişim vesaire vesaire gibi tavsşyler verebilirsiniz. Çoğunuz benden büyük olduğu için bazılarınızın tecrübeleri daha çok bundan dolayı bu soruyu sordum.

Senin yasında yenı gördüm böyle yapıcı soru harikasın. Senden büyüğüm ama tecrübem yok. Ama belkı şunu dıyebılrım biri seni zorbalamaya calısınca sakin sekılde netce tavrını göster gerekirse terk et orayı yoksa travma olur kısaca kendını şiddetsiz sekılde savunmayı öğren🙏🥲
Birde vatansever ol 🇹🇷❤️
Teşekkür ederim 🌸
fiziksel gelişim, günde 1500 ila 2000 kalori arasını geçme, bi spor programı yap günlük kilonun kilo başına 1 gr protein tüket mesela 50 kiloysan günlük en az 50 gr protein tüket. kegel egzersizleri herkese faydalıdır kesinlikle bir düşün.
kişisel/ruhsal gelişim: ya hinduizm bile olsa bir dine inanıyorsundur ya da nihilistsindir onun dışında hiç bir ideoloji veya fikrin nesnel bi zemini yok insanın uydurması kendi kurgusu yani eğer bir inancın yoksa boş kurallarla hayatı kendine dar etme ne istoysan yap yaptığım doğru mu değil mi diye düşünme tanrı yoksa doğru yanlış temeli olmayan çıkarcı şeylerden ibarettir bağlayıcılığı yoktur vakit harcadığına değmez.
gerçekçi ve pragmatist olmaya bak hayal kurma demiyorum ama hayallerinin içini gerçekçilikle doldur yoksa çok üzülürsün
erkekleri falan boş ver hiç birimizden sana hayır gelmez oku meslek sahibi ol çalış kazan dost edin gez toz hayatını yaşa bi h. yar bi birey zina için ömrünü hiç etme.
hobin olsun, hobiden daha değerli bir şey yoktur dünyada, hobisi olmayan insan ölü yatırımdır.
Çok teşekkür ederim çok faydalı bir yorum benim için
Çok samimi bile olsan hiç kimseye hayatını, hayatında olanları apaçık anlatma, bir gün gelir ya başına kakılır ya da sana karşı kullanılır. 10 senelik yakın dostun olmadığı sürece hiç kimseyle özelini paylaşma.
Mutluluğu bir varis noktası görmektense yaşadığın anların toplamında ara.. her şey gönlünce olsun vesselam..
💖 🌸
Aleykümselam 🌙 19 yaş çok güzel bir yaş, önce bunun tadını çıkar. Tek tavsiyem şu olsun: Kendini herkesten önce tanımaya çalış, neyi neden istediğini bil. 🎧 Düzenli spor, az da olsa kitap, az da olsa dua/meditasyon; hepsinden biraz karıştır. 🐹 Çevrendeki herkesin sesini dinle ama son kararı hep kendin ver, bu senin hayatın 🌸
Cevap
9Cevap
Kelin ilacı olaydı kendi başına sürerdi
Ah be bacım dkkdkd
Ah be yavru ah ya 😅
😂 😂
Kimseye gereğinden fazla değer verme.
Fazlasını verirsen bu senden aynı şekilde gider.
Verebileceğim tek tavsiye kendini geliştirmek olsun fiziksel olarak mental olarak ve psikolojik olarak kendini geliştirmeye çalış ileride çok ihtiyacın olacak.
Nasıl geliştirebilirim peki
Eğitim videoları izle sosyalleş hobiler edin
Teşekkür ederim tavsiyelerin için ☺️
Beklentiye girme düşsen bile insanların seni kaldırmasını bekleme
önce sen, sonra sen, yine sen. Az biraz narsist olmazsan çok üzülürsün.
Gelişim zaten gerekiyor. Tavsiyem küçük küçük başlayarak altın yatırımı yapmanız olur.
Sakın unıversite okuma pazarda çalış ondan iyi
Neden
İnsanlara değer verme her zaman temkinli ol
Kişilik karakter fenomeni olmak için ksrehbere yazdın mı hiç
Evet yazdım ama sonuç yok
Tekrar tekrar yaz sık sık beni ne zaman fenomen ediceksiniz diye darla, hak ediyorsun fenomen olmayı
Ya teşekkür ederim ama fenomenlik benlik değil gösteriş için değilde insanlara faydası olsun söylediklerimin yeter.
Fenomen olursan daha çok kişiye oluşur soruların görüşlerin bundan dolayı dedim
Haa teşekkür ederim ya kusura bakma olur mu
Hani demek istediğini anlayamadım aşırı yoğunumda bu aralar 😅
Estağfurullah ne kusuru lütfen
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🤗
Kendine iyi bak iyi günler başka sorunda görüşürüz 😅😅
Sende kendine iyi bak başka soruda görüşürüz dediğin gibi😂
Olur ☺️☺️
Aleykümselaam, erkeklere güvenme.
Aleyküm selam aşkımsuu erkeklerden uzak dur
her şeyi oku herkesle sosyalleş