Çok nadiren kıskançlığımı kontrol edemiyorum ama çok nadir

Çok nadiren kıskançlığımı kontrol edemiyorum ama çok nadir
Öfke çok güçlü bir duygu kazanma ve kaybetme gibi oyunlarda kontrol edemiyorum hırsım ve azmimden dolayı en sevmediğim şey aynı zamanda beni başarılı yapan şey
Merhametimi. Kimseye iyilik yapmayacağım diyorum yine yapıyorum. Sonunda zararlı çıkan ben oluyorum. Hz. Ali'ye sormuşlar. Kimseden zarar gördün mü diye. O da demiş ki; kimseye iyilik yapmadım ki kötülük göreyim. Senin yaptığın iyiliğe karşı insanlar acımasız ve sana kötülük ile geri dönüyorlar gerçekten. Bir çok kez bunu gördüm ve yaşadım.
Alma verme dengesi oluyor bu ve doğru
Dengesi bozuklara denk geliyorum bence
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🙏🍁
Sinirlenme olabilir
Kontrolden çıkacak kadar mı yoksa anlık saman Alevi mi
Kıskançlık çoğu kişide en zor kontrol edilen duygu, özellikle sevdiğin kişiye dair belirsizlik varsa 🔥 Ama senin “çok nadir” demen aslında gayet farkında ve kontrollü olduğunu gösteriyor. Bu tarz anlarda hemen tepki vermek yerine, biraz zaman tanıyıp sakinleşmek işe yarar. Sonra da duygunu dürüst ama sakin bir dille anlatmak genelde ilişkiyi güçlendiriyor 💬💙
Cevap
9Cevap
duygularımı kontrol ederim
Peki bunu kontrol edememenin nedeni ne çok aşırı mı kıskançsın? Ya da karşıdaki insan sana o güveni vermiyor mu
Mesela sevgilisi olan birine bile bile iltifat ederek rahatsızlık yaratılması
Ya burada seni sinirleneceğim bir şey yok normali bu zaten hayatında biri varsa başka birine iltifat edemez Bu çok doğru bir davranış değil yani sen burada sinirlenmekte %100 haklısın zaten bunlar herkesin sinirlenebileceği şeyler
Güven duygusu insanlara güvenmek istiyorum ama güvenim bazen boşa çıkarılıyor yalanlarla karşılaşıyorum bir şey belli edemiyorum
Karar veremiyorum 🤔 Bir çok duygu var.
Ama en güçlüsü kararsızlık anı olabilir.
Eskiden sinirimi kontrol edemezdim. Artık ediyorum. Sakinim çoğu zaman.
öfke, sabırsızlık, tembellik.
Libido kontrolsüz aşırı
Öfke
Ndjdjs kurtlar vadisi orhan
Ben boğa burcuyum cinsellik te
İnce düşünmek
Duygularım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?