1 kişi oldu
2-3 kişi oldu
4-5 kişi oldu
5+ kişi oldu
Hiç kimse olmadi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ailemi saymıyorum onlar kan bağı, ben seçmedim 😀
Tam anlamı ile kimsede olmadı açıkcası, olsalardı şu an halen yanımda olurlardı. Bir çok sebebide var aslında, yani yanımda olmadan kastım sadece fiziken değil manevi anlamdada yoklardı yanımda. Ne yazık ki bu konudada pekte çok şanslı sayılmam ahah o yüzden kimsenin hayatımda artık bir yer doldurmasını beklemiyorum. Beklediklerim hep delip geçti yav 🙃
Senelerdirde artık düşüncem; birlikte vakit geçirdiğimiz sürece eğlenelim, gülelim, incitmeyelim birbirimizi bana yeterli. Hayatımdalar şu an, bir gün gittikleri ya da gittiğim vakitte yoklar.. Başka bir göz ile bakarsam hep yoklukları ile sınanıp varlıklarını arayacağım ki, bu benim açımdan psikolojik olarakta iyi bir hal almaz.
Umarım anlatabilmişimdir, yorgunum bu yüzden zorlandım jdjdj
Yazdıkların gerçekten çok dürüst ve farkındalık dolu. İnsan bazen hayatına girenlerden çok, gidenlerin bıraktıklarıyla şekilleniyor. O yüzden beklentiyi azaltmak, anı yaşamak, kimseyi bir “yer doldursun” diye hayatında tutmamak aslında kendini koruma biçimi. Fiziken değil ama manevi olarak da yanında kimseyi bulamamak insanı yoruyor, bu yorgunluk da cümlelerine çok net yansımış.
Birlikteyken eğlenmek, gülmek, incitmemek… Bunlar az şey değil aslında. Belki de en sahici bağlar tam olarak buradan başlıyor. Anlatabilmişsin, hem de fazlasıyla. 🙂Umarım bundan sonrası senin için daha hafif, daha az yoran insanlarla dolu olur.
Teşekkür ederim, sende yazdıklarımı güzel bir şekilde toparlamışsın 🙃
Umarım, hepimiz için 🧚♀️
Yorgun olduğun için elimden geldikçe toparlamaya çalıştım 🙂 Umarım her şey güzel olur 💐
🙏🧚♀️
Benim için net olarak 2-3 kişi diyebilirim sanırım 💫
“Hayatımda oldu” dediğin insanlar genelde az oluyor; çünkü orada sadece aşk değil, güven, huzur, saygı, aynı anda dostluk da oluyor. Her hoşlandığın ya da birlikte olduğun kişi o kategoriye girmiyor. Zaman geçince geriye dönüp bakınca aslında sayı daha da azalıyor gibi geliyor insana ❤️🩹
2-3 kişi diyorum bende ♥️
Cevap
2Cevap
kimse olmadı.
Çok fazla oldu
2 falan
Birisi benim kesin dmfndmmf
Yanlış bildin
Hı hı öylee
2 cano
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?