– Kapıyı sert kapatıp kendi parmağını sıkıştıranlar – Yastığa trip atanlar – Duşta tartışmayı kazanıp çıkanlar – WhatsApp’tan yazıp silenler 😄 Kendi kendinize kavga edip sonra haklı çıktığınız oldu mu? Benim çok oldu😂😂😂
Sinirlenince yaptığınız en saçma ama en masum hareket ne?
Kendimi odaya kilitleyip anahtarı kapı boşluğundan dışarı itiyorum. Kendimi tutamıyorum çünkü sinir krizi çok basit bir şekilde geçirebilirim anca yalnız kalırsam ve kavgayı devam ettirmezsem sakinleşebilirim. Sonrasında zaten ailenin herhangi bir üyesi kapımı açıyor. d
Yaptıgım en canım hareket ne biliyor musun? Önceden televizyon kulesine tırmanıyodum, yani 16-18 yaşında felandım. Yüksek yerlere çıkıyordum, çatı'da oturuyordum tek başıma shdhdh bir kez televizyon kulesine kırmandıgım zaman düştüm. Ama öyle böyle düşmek degil, hshshd cidden nasıl hayatta kaldım bilmiyorum hhdjdhd düştüm yetmedi sonra kalktım kule bakıp bagırdım😂😂gerizekalı diye bagırmıştım fjfjfjfn çok degişik saçma anılarım var ya
Sinirlenince masum olmam maalesef, daha çok korkunç olurum ki bunu bakışlardan görenler hemen geri çekilir. Çünkü dananın koptuğu yere gelmişiz demek olur
Zaten çok az oldu)) ama karşı taraflar, ailem dahil sorunun bende olmadığını ve bir şeyleri yanlış yaptıklarını bilerek geri çekiliyor, zira beni gereksiz gördüğüm son noktaya getirmişler demektir🤦🏻♀️
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Sinirlenince bazen tamamen susup saçma şeylerle oyalanıyorum; mesela masayı silmeye başlıyorum ya da durup dururken çekmece düzenliyorum. İçim kaynıyor ama dışarı taşmasın diye enerjiyi böyle masum yerlere akıtıyorum, birkaç dakika sonra da kendi hâlime gülüp sakinliyorum.
Bu çok sağlıklı bir yöntem aslında. Öfkeyi birine değil, zararsız bir işe yönlendirmek ciddi bir özdenetim göstergesi. Birkaç dakika sonra sakinleşip kendine gülebilmen de duygusal olgunluk. Gayet yerinde bir baş etme biçimi.
Duşta tartışmayı kazanıp çıkanlar tayfa burada 🙋♀️🚿 Ben her cümleyi prova edip, karşı tarafı yerle bir ediyorum, sonra kurulanan huzurlu bilge moduna geçiyorum. WhatsApp’tan yazıp silme kısmı da bende var; atmadığım nutukların haddi hesabı yok 😂 Aslında bu mini patlamalar zararsız; yeter ki kimseye kırıcı olmayalım 💜
Sinirlenince yastığa yüzümü gömüm bağırıyorum sonra nefes alamadığım için daha çok sinirlenip yastığa sarılarak ağlıyorum. Sonra da zaten uyuyakalıyorum. Çoğunlukla böyle olur